Categories
Uncategorized

Gemakkelijke en stijlvolle manieren om uw haar te dragen tijdens het reizen

Nadat je eraan hebt gedacht je paspoort te pakken, alles in te pakken wat je nodig hebt voor je reis en alles uit te schakelen bij het huis voordat je eropuit trekt, is het laatste waar je aan denkt, hoe je je haar gaat stylen. Als je er een paar keer minder dan je best hebt uitgezien op de luchthaven, lees dan verder. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om uw haar te repareren die functioneel zijn voor op reis en die niet veel tijd kosten.

1. Vlechten

Als u op weg bent naar het strand of een Cruise op de Bahama’s, vlechten zijn een uitstekende kapselkeuze. Ze houden niet alleen je haar uit je gezicht, maar er zijn er ook zoveel opties afhankelijk van je haartype en voorkeur. Zo lang zijn de dagen van een eenvoudige zijvlecht. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoe een van de modernere vlechten je outfit kan transformeren en je er fantastisch uit kan laten zien tijdens je vakantie. Een beetje haarlak en leave-in-conditioner kunnen vliegjes helpen voorkomen en het gemakkelijker maken om een ​​gladde en gepolijste, afgewerkte look te krijgen. Als u met uw nieuwe kapsel in de zon bent, vergeet dan niet om uw hoofdhuid te zonnebrandcrème op de plaats waar uw haar een scheiding heeft.

12-beste-kapsels-voor-een-studentenfeest-vlechten

2. Natuurlijk

Of je nu van nature steil, krullend haar hebt of iets daartussenin, er is geen betere tijd dan een vakantie om je lokken een pauze te geven van de hitte en het natuurlijk te laten. Stel dat u zich zorgen maakt dat uw krullen niet meer onder controle zijn, kijk dan in een keratine behandeling dat zal kroezen verminderen en je haar veel beter handelbaar maken. In tegenstelling tot chemische stijltangen, resulteert dit type behandeling niet in zoveel permanente schade als deze correct wordt uitgevoerd. Misschien leer je van je natuurlijke haar houden nadat je er wat tijd aan hebt besteed om het tot leven te laten komen.

3. Rommelig broodje

Een rommelige knot is het meest moeiteloze kapsel om te bereiken, en je hoeft geen enkele esthetiek op te geven. Dit type stijl kan op elk soort haar worden gedaan, ongeacht of je tussen wasbeurten in zit. Het enige wat je nodig hebt is een haarband! Ja, dat klopt. Voor deze is zelfs borstelen niet nodig! Als je niet het rommelige knot-type bent, is een slanker alternatief voor ballerina’s net zo mooi. Er is niemand die zegt dat je bij één broodje moet stoppen. Ruimte broodjes zijn ongelooflijk schattig en leuk. Om nog maar te zwijgen, het zijn gewoon je simpele rommelige knot maal twee. Een van de geweldige dingen van space buns is dat je in een mum van tijd een half-up-half-down look kunt opfleuren.

4. Krullen

12-beste-kapsels-voor-een-studentenfeest-krullen

Als uw hold haar krult goed, dat komt ongetwijfeld goed van pas tijdens een reis. Op de eerste dag van je reis kun je wat strakke krullen erin gooien die de komende dagen losser zullen worden. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, zijn onderweg een paar keer bijwerken. Droogshampoo is je beste vriend als je op vakantie bent, omdat je haar zich aanpast aan een nieuw klimaat. Schrik niet als uw sloten niet zo presteren als normaal. Dit is normaal bij verschillende temperaturen en vochtigheidsniveaus.

Het is stressvol om je zorgen te maken dat je er goed uitziet wanneer op vakantie. Misschien heb je je outfit helemaal gepland, maar vraag je je helemaal niets af wat je met je haar gaat doen. Het goede nieuws is dat de bovenstaande ideeën ervoor zorgen dat je er in een mum van tijd geweldig uitziet, en er is een eindeloze hoeveelheid YouTube-video’s die je alles kunnen leren wat je moet weten over je haar. Bovenal is het essentieel om te genieten van uw tijd met vrienden en familie, ongeacht hoe uw haar zich gedraagt. Dit is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar iedereen weet dat haren graag een eigen mening hebben – meestal als je veel moeite doet om jezelf er leuk uit te laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *