Categories
Uncategorized

Fantastische kapsels voor lang dun haar in het jaar 2020

Ben je niet gewoon dol op lang haar, maar door het conflict van een dun volume moet je de beslissing nemen om ze elke keer af te hakken? Welnu, er zijn honderden kapsels die u kunt krijgen terwijl u ze lang laat groeien terwijl ze van nature dun zijn.

We hebben de meest trendy kapsels voor dun lang haar dat je kunt rocken zonder je de hele dag zorgen te maken. Een professionele tip is om een ​​droogshampoo te gebruiken, omdat het elke dag wassen van je haar kan leiden tot haaruitval.

Een volumegevende en verdikkende spray doet ook wonderen, maar zorg ervoor dat je een betrouwbaar product in de juiste hoeveelheid gebruikt. Te veel van elk product kan je haar gewoon beschadigen en het is belangrijk dat dun haar voorzichtig moet worden verzorgd.

Zie ook: Verbazingwekkende korte kapsels voor dun haar die je moet zien

Inhoud die u gaat bezoeken

Lange hoekige bob

Dit is een kapsel voor dun lang haar dat is geëgaliseerd tot schouderlengte en gesneden in de stijl van een lob. Het maakt niet echt uit of je steil haar of krullend haar hebt, dit is een trendy kapsel dat perfect is voor jouw haartype.

U kunt verschillende kapsels maken, zoals 2 dunne vlechten aan elke kant en speld het aan de achterkant vast met wat krullen, een klein paardenstaartje als je aan het trainen bent en een half omhoog als je naar je werk gaat.

Een scheiding aan de zijkant ziet er veelzijdig uit als je een pony met een schuine bob.

Lange schuine bob voor dun haarBeeld

Gelaagde lange shag

Als je lang haar wilt laten groeien maar het volume ervan je elke keer tegenhoudt, moet je zeker gaan gelaagde shag. Dit kapsel voor dun lang haar bevat lagen die volume aan je haar geven.

Het kan er nog creatiever uitzien als je besluit om highlights te laten doen voor wat beweging en kapsels te maken die bochtig en gekruld zijn om het een prachtige look te geven.

Een pluspunt is dat je dit kapsel altijd kunt openen, vooral als je in een bedrijf werkt waar de dresscode formeel is.

Gelaagde lange Shag voor dun haarBron

Getextureerde pony voor dun haar

Heb je last van je dunne haar en brede voorhoofd? Maak je geen zorgen, je kunt altijd een kapsel met getextureerde pony dat zal uw gezicht en kapsels complimenteren voor dun lang haar.

De stijl van een pony moet lang geknipt zijn zodat ze je wenkbrauwen raken en de lengte van je haar behouden zo lang je wilt.

Je kunt een knot maken en er een bloem op plakken, waardoor je gestructureerde pony natuurlijk vloeit, ze zien er echt schattig uit.

Lange gestructureerde pony-kapselsBeeld

Dit zijn de geweldige stijlen van kapsels voor dun lang haar ziet eruit die u bij uw volgende afspraak kunt krijgen. Het hebben van lang haar betekent echter niet dat je ze laat groeien zonder je bewust te zijn van gespleten punten die daadwerkelijk kunnen leiden tot beschadiging van je haar.

Wees duidelijk over je haar, het maakt je look compleet, zelfs de vrouwen die hun haar bedekken, moeten voorzichtig zijn om haaruitval en beschadiging te voorkomen.

Je eerste prioriteit zou moeten zijn om je haar gezond te maken en daarna lang te laten groeien. Eet veel groenten, was ze niet te lang en gebruik er een betrouwbaar product voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *