Categories
Uncategorized

Effectieve producten voor onderhoudsarm haar

Ik ben nooit iemand geweest die teveel tijd aan mijn haar besteedde. Wil ik elke dag wakker worden en eruit zien alsof ik perfect rommelig bedhaar heb? Ja. Zal ik meer dan 5 minuten van mijn tijd besteden aan het bereiken van die look? Hell-to-the-no (geen belediging).

Dus als je zoiets als ik bent en nog steeds niet meer dan 5 minuten moeite kunt doen om aan de wensen en behoeften van je haar te voldoen (zelfs tijdens quarantaine), ben je niet de enige.

Hier zijn mijn beproefde producten die mijn haar gezond, glanzend en mooi houden.

Nieuw haar door mijn meisje, Gregga

1. Haaroliën zijn gamechangers

Playa Ritual Haarolie

Nadat ik gedoucht heb, gebruik ik ALTIJD een haarolie terwijl ik net onder de douche sta terwijl mijn haar een beetje vochtig is. Deze haarolie van Playa is schoon, gewichtloos en hydrateert mijn lokken diep. Ik voeg het toe aan de uiteinden van mijn haar en werk me een weg naar het midden (vermijd de hoofdhuid omdat deze van nature al olie produceert) om mijn haar er gezond en gehydrateerd uit te laten zien.

2. Hoofdhuidscrubs zijn magisch

Playa California hoofdhuid scrub

Als je nog geen scrub voor de hoofdhuid hebt gebruikt, mis je! Ze zijn geweldig en moeten eenmaal per week worden gebruikt in plaats van je gewone shampoo. Het exfolieert, behandelt je hoofdhuid en verwijdert eventuele opeenhopingen van product en / of roos.

3. Leave-In Conditioners Tame Flyaways

Ouai leave-in conditioner

Ik hou ervan om een ​​goede leave-in-conditioner op te spuiten terwijl mijn haar vochtig is. Het is een gamechanger voor flyawyas, houdt mijn haar de hele dag gehydrateerd, glanzend, geconditioneerd en glad zonder zwaar aan te voelen. Ik heb zoveel flessen doorgenomen!

Moeiteloze haarspelwisselaars!

4. Investeer in een geweldige haardroger

Dyson Supersonic Föhn

Als je eenmaal de dyson-föhn hebt geprobeerd, begrijp je waar alle hype over gaat. Het is stil, supersnel drogen en maakt je haar niet kroezend. Het is geweldig voor mensen met dik of krullend haar, omdat het de droogtijd verkort.

5. Mooie handdoeken veranderen alles

Parachute-handdoeken

Met mooie handdoeken in de badkamer wordt douchen zoveel aangenamer. Ik ben dol op deze van Parachute omdat ze licht van gewicht zijn, snel water opnemen en er geweldig uitzien in de badkamer.

6. Pomades houden alles op zijn plaats terwijl ze er natuurlijk uitzien

Ouai Matte Pomade

Wat voor haartype je ook hebt, deze pomade is geweldig voor vliegjes en babyharen! Gewoon een beetje in de palm van je hand leggen om het op te warmen en waar nodig gebruiken. Ik ben verslaafd aan deze door Ouai en ga er een per maand doorheen. Ik hou van de geur en hoe licht het aanvoelt.

7. Texturerende sprays zijn belangrijk

Oribe Texturizing Spray

Mijn haar is steil haar, dus ik ben dol op een goede textuurspray om wat kracht en volume toe te voegen aan mijn verder platte haar. Deze van Oribe is van topklasse en ik heb verschillende flessen doorgenomen sinds ik erachter kwam. Ik eindig hier meestal mee en spuit het aan de uiteinden van mijn haar om het stijf aan te laten voelen en er volumineus uit te zien. Het absorbeert ook olie, dus het is een geweldig alternatief voor droogshampoo.

7. SuperHair-vitamines werken

Moon Juice SuperHair

En … als je meer haar verliest dan normaal door de stress van alles wat er gebeurt, ben je niet de enige. Zolang het geen stukjes haar zijn die eruit vallen, zou het goed moeten komen! Ik heb mijn Moon Juice SuperHair-vitamines ingenomen om mijn stands gezond en sterk te houden en heb gemerkt dat er minder haren op de vloer liggen. Het is een dagelijks voedingssupplement voor het haar dat stress en voedingstekorten aanpakt om gezonder, dikker en sterker haar te bevorderen. Jullie weten allemaal dat ik een Moon Juice SuperFan ben!

Vergeet niet om af en toe een haarmasker in te doen terwijl je door Instagram, Netflixen, werken of wat dan ook scrolt! Ik ben een groot voorstander van multimaskering en multitasking!

Dus – krijg die training was vandaag uw handen, blijf veilig, wees gezond, blijf opdagen voor de Black Community, en maak je geen zorgen als je meer dan 5 minuten aan je haar besteedt!

Tot de volgende keer 👋🏼

Jane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *