Categories
Uncategorized

Een mannenknot laten groeien, stylen en dragen

Ze nemen de gemakkelijkste manier over om langer haar uit je ogen te houden en scoren direct enkele coole punten. Mannenbroodjes zijn flatterend voor de meeste gezichtsvormen, en of je ze nu hoog of laag prefereert, ze zijn even trendy.

Leer hoe je de perfecte mannenknot krijgt, van het uitgroeien van je haar tot de opties die je hebt als het al behoorlijk lang is. Van beroemdheden die verschillende stijlen voor mannenbroodjes rocken tot de manieren waarop je het je eigen kunt maken, hier is alles wat je moet weten over het mannenbroodje.

Vind inspiratie met de Best Celebrity Man Buns

Hoewel de mainstream aantrekkingskracht van de trend vrij nieuw is, rocken sommige beroemdheden al jaren de mannenknot. David Beckham maakte het voor het eerst cool op het veld, maar het zijn beroemdheden als Jared Leto en Harry Styles die het aan een nieuw publiek introduceerden.

Jared Leto Man Bun

Kit Harington en Chris Hemsworth van Game of Thrones hebben ook veel aandacht gekregen voor de manier waarop ze dit kapsel interpreteerden. Of je het nu combineert met een grote hipsterbaard of gladgeschoren blijft, je kunt deze geweldige trend nog steeds rocken.

Man broodjes

Laat de Man Bun groeien

Als je met kort haar begint, moet je misschien 6-8 maanden wachten tot je haar een hanteerbare lengte heeft voor een kleine knot. Je hebt minimaal een lengte van 15 cm nodig, maar als je van plan bent langer haar te laten groeien voor een mooie rommelige knot, moet je misschien meer dan een jaar wachten. Maak niet de fout om regelmatig trimmen over te slaan. Zorg ervoor dat je je haarstylist of kapper vertelt dat je het laat groeien, en ze mogen alleen de gespleten haarpunten verwijderen.

Golvend haar Man Bunbron

Droog je haar op de juiste manier

De getuigebroodjes zien er ietwat rommelig uit en je kunt beter een handdoek drogen dan met een föhn. Zorg ervoor dat je zachtjes klopt met een zachte handdoek, niet wrijven, anders krijg je kroezen. Het product aanbrengen en het knotje op vochtig haar binden is een goede keuze voor deze look.

Krullend Man Broodjebron

Kies uw producten zorgvuldig

Vergeet niet om conditioner of tenminste een 2 in 1 shampoo en conditioner te gebruiken als je de mannenbroodjes in stijl wilt trekken. Kokosolie kan je haar een beetje zwaarder maken, wat nodig is nadat je het net hebt gewassen. Je kunt ook stylingcrème gebruiken om kroezen te bestrijden, een leave-in-conditioner of een zeezoutspray gebruiken voor een meer beachy vibe.

Rommelig Man Broodjebron

Vergeet de achterkant niet

Omdat je de achterkant van je nek laat zien, moet je ervoor zorgen dat deze synchroon loopt met het mannenknotje. De juiste look is natuurlijk. Het moet in lijn zijn, maar ook met een paar rommelige stukjes. Een perfect strakke lijn aan de achterkant zal de koelingsfactor van de meeste mannenbroodjes verminderen.

Half Man Broodjebron

Houd uw bakkebaarden onder controle

Tenzij je een baard hebt, zien mannenbroodjes er het beste uit met minimale details op je bakkebaarden. Trim waar de oren uw hoofd raken, en houd het netjes, maar niet te verzorgd. Deze look werkt het beste als het er moeiteloos uitziet, en te veel definitie kan het een tandje lager zetten.

Trek het niet te strak

De meeste mannenbroodjes werken beter met een beetje textuur. Als uw haar van nature erg steil is, trek het dan niet te strak of te laag. Het laatste dat je wilt, is de look van een ballerina-broodje. Je kunt laag gaan voor meer gestructureerd haar, maar vermijd te veel spanning tijdens het creëren.

Vermijd het kammen van uw haar

Gebruik je vingers om je haar te stylen. Je kunt ook een kam met brede tanden gebruiken als je al textuur hebt, maar vermijd het gebruik van een gewone kam. Afhankelijk van de lengte van je haar, kun je het draaien en oprollen voordat je het vastzet met een discrete elastische band. Zwart werkt het beste. Als je niet tevreden bent met het volume aan de voorkant van de knot, kun je een beetje kammen op de rug, maar wees subtiel.

Lang haar blonde man broodjebron

Ga met een hoog broodje

Geïnspireerd door het uiterlijk van de samurai, is een hoge knot die net aan de achterkant van de kruin valt een geweldige look voor korter haar. Streef naar een hoge paardenstaart, draai dan gewoon je haar en zet het vast. Als het er te netjes uitziet, maak dan een paar plukjes haar los. Als je langer haar hebt, kun je de helft laten hangen.

Experimenteer met een laag broodje

Het vermijden van de look van een ballerina bij het samenstellen van mannenbroodjes is gemakkelijk als je langer en meer gestructureerd haar hebt. Krullend haar werkt het beste met een lage knot. Maar als je voor een knot gaat die dichter bij de nek dan bij de kruin zit, maak hem dan wat netter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *