Categories
Uncategorized

Door beroemdheden geïnspireerde beste kapsels 2018

Er zijn nog maar een paar dagen voordat we afscheid nemen van dit jaar en voldoen aan de komende. Grote verwachtingen, dromen en doelen zijn direct gerelateerd aan het komende nieuwe jaar. Tegenwoordig denken we er allemaal aan om een ​​nieuwe pagina te beginnen, om al het slechte achter ons te laten en vol hoop vooruit te kijken op ongelooflijk succes. Veel hangt zeker van je af, maar er is één ding dat we kunnen adviseren: ideeën voor gloednieuw beste kapsels 2018. Dit zal het begin zijn van iets groters. Dus neem de tijd om deze korte galerij te bekijken, geïnspireerd door de beste en meest recente kapsels van beroemdheden en uiterlijk en kies je nieuwe stijl die het startpunt zal worden in je nieuwe prestaties.

Pixie-kapsels trend

Michelle Williams pixie-kapsels 2018
Michelle Williams

Ursula Corbero pixie-kapsels 2018
Ursula Corbero

Er is iets speciaals aan een vrouw met kort haar. Inderdaad gaan pixie betekent durf en moedig zijn, want zelfs nu nog zullen velen een vrouw associëren met alleen lang haar.

Tijdloze bob-kapsels voor 2018

Emily Ratajkowsky bob-kapsels 2018
Emily Ratajkowsky

Selena Gomez bob-kapsels 2018
Selena Gomez

De tijd vliegt, maar bob-kapsels blijven. Wat er ook gebeurt in de modewereld, haarstylisten zullen een nieuwe versie van bob vinden die alle hitlijsten zal halen.

Neiging tot kapsels in het middendeel

Olivia Palermo middenkapsels 2018
Olivia Palermo

Blanca Suarez middenkapsels 2018
Blanca Suarez

Op de een of andere manier haarstijlen in het midden lijken trendy te blijven. Onze beste gok is dat scheiding in het midden er veel nonchalanter uitziet dan zijscheiding, wat de populariteit verklaart. Voor jeugdige looks is dit wat je nodig hebt bij de beste kapsels 2018.

Side flip bob – beste kapsels 2018

Anine Bing zijwaartse haarstijlen 2018
Anine Bing

Als u een van degenen bent die de voorkeur geven aan zijscheiding, dan is dit de look die u kunt aannemen voor het nieuwe jaar. Het is dus gewoon het haar opzij duwen zonder speciale styling.

Ultra trendy lob-kapsels

Alexa Chung bob-kapsels 2018
Alexa Chung

Karlie Kloss lob-haarstijlen 2018
Karlie Kloss

Je bob is uitgegroeid en je weet niet zeker wat je moet doen? Niets doen! Omdat hier buitengewoon komt lob kapsels – de hitstijlen van de afgelopen en toekomstige seizoenen.

Whispy pony kapsels

Romee Strijd kapsels met pony 2018
Romee Strijd

Alessandra Ambrosio pony haarstijlen 2018
Alessandra Ambrosio

Pony-kapsels zijn hier weer! Houd van ze of haat ze, maar je moet ze zeker proberen in 2018. Maar geen stompe dikke pony, maar ga voor trendy gordijnranden.

Leuke opgestoken ideeën

Chloe Moritz rommelige opgestoken haarstijlen 2018
Chloe Moritz

Laten we de opgestoken kapsels niet weglaten. Laten we echter ook geen ingewikkelde stijlen opnemen. Ontspannen broodjes en knopen zijn meteen ter zake.

Extra lange kapsels van beroemdheden

Taylor Hill extra lange kapsels 2018
Taylor Hill

Sara Carbonero model lange kapsels 2018
Sara Carbonero

Ondertussen probeert de meerderheid bobs en pixies te krijgen, sommigen blijven nuchter en trouw aan hun geliefde stijlen. ik heb het over model lange kapsels.

Haarkleur 2018 – wortelbier

Bella Hadid wortelbier haarkleuren 2018
Bella Hadid

Kaia Gerber wortelbier haarkleuren 2018
Kaia Gerber

Tot slot, als we het hebben over trends, moeten we ons richten op haarkleuren 2018 ook. Hier zie je de belangrijkste opkomende trend: haarkleur met wortelbier.

Foto’s: met dank aan lavanguardia.com

Bob kapsels, Brunettes, Celebrity kapsels, Haartrends, Lange kapsels, Medium kapsels, Korte kapsels, Updo kapsels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *