Categories
Uncategorized

De juiste baardlengte voor jou

Het beste van baarden, afgezien van de funtimes met schuimsnor, is hun vergankelijkheid. Misschien groei je er een en zal het voor altijd blijven. Misschien proef je stoppels en ga je rennen voor de scheermes. Hoe dan ook, het is een omschakeling naar je stijl die intrinsiek van voorbijgaande aard is. Geen twee dagen baarden zijn ooit hetzelfde. Het verandert voortdurend. En als het u vandaag niet bevalt, heeft u de macht om het te verwijderen.

Dus voor degenen die behoefte hebben aan een verandering van het imago, is gezichtshaar een goede investering. Om te beginnen is het goedkoper dan je garderobe reviseren. Plus, veiliger dan uw eigen snijden haar- en oneindig veel minder riskant dan iets ‘nieuws’ op je hoofd proberen. Onregelmatige stoppels zijn eenvoudig te verbergen. Een mislukte rockabilly pompadour, minder.

Voordat u aan uw baardreis begint, is het echter essentieel om te leren de juiste lengte vast te leggen. Dus voor dat doel, of je nu robuuste draad kweekt als een menselijke Brillo-pad of moeite hebt om maar een paar draden te laten groeien, dit is hoe lang je baard zou moeten zijn.

Stoppels

Wat is het?

Spreekt voor zich – dit is vooral een gebrek aan scheren, hoewel er manieren zijn om de stoppels er fris uit te laten zien als een manier om bepaalde kenmerken te accentueren.

Wat is de belofte?

Hoe lang het duurt voordat de stoppels zichtbaar zijn, hangt af van het persoonlijke groeipatroon van het individu, maar over het algemeen twee tot vijf dagen voor een goede dekking overal.

Zal het voor mij werken?

Als je de 9-5 doet in een omgeving waar dit mogelijk is, zijn stoppels een goede optie als je een groter, ronder gezicht hebt. Door bepaalde lijnen rond je wangen te verscherpen, kun je meer hoeken aan je gezicht geven – zie het als make-up voor mannen. Maar weet je, niet.

Foto door Brooke Cagle op Unsplash

Hoe verzorg ik het?

Gebruik een trimmer voor alles van 1 tot 3 mm (zorg ervoor dat u controleert welke beschermkap dit doet, want dit kan van merk tot merk verschillen) en trim je baard twee keer per week, in plaats van dagelijks, zodat u uw huid niet beschadigt. Gebruik altijd een lichte exfoliator voor, of een gezichtsreiniger, afhankelijk van je huidtype, en hydrateer daarna zodat je huid de schaafwonden van een elektrisch scheerapparaat kan opvangen.

Producten voor het verzorgen van stoppels voor heren

Gillette Fusion ProGlide Styler 3-in-1 - Click to buy Wahl 9906-2017 Silver Groomsman Trimmer Set - Click to buy LAB SERIES INVIGORATING FACE SCRUB - Click to buy MALIN + GOETZ Vitamin E Face Moisturiser - Click to buy

Korte baard

Wat is het?

Dit is je vakantiebaard. Het werkt alleen echt als u een volledige gezichtsbedekking heeft, maar blijf in de vroege stadia geduldig, zo niet; het ziet er misschien beter uit na wat groei en dan gelijkmatig te snoeien.

Wat is de belofte?

Aangezien gezichtshaar met een snelheid van ongeveer 2,5 cm per maand groeit, duurt het gewoonlijk ongeveer vijf tot tien dagen om een ​​korte baard te laten groeien.

Zal het voor mij werken?

Een korte baard werkt het beste voor mensen met een goede, gelijkmatige haargroei in het gezicht. Als je hebt fragmentarisch gezichtshaar, dit zal de hiaten alleen maar verder benadrukken.

Hoe verzorg ik het?

Gebruik een trimmer van 3-5 mm. Als je in sommige gebieden een dikkere groei hebt (meestal de snor), ga dan een cijfer korter op dat gebied, zodat het er gelijkmatig uitziet. Denk er ook aan om eventuele haren die over uw bovenlip hangen te verwijderen door de trimmers zonder bescherming te gebruiken. Net als bij korte stoppels, moet je hier voor je gezicht zorgen, dus gebruik een scrub en een vochtinbrengende crème om het in goede staat te houden.

Producten voor het verzorgen van korte baarden voor heren

Philips QG3342/23 Series 3000 6-in-1 Waterproof Mens Grooming Kit - Click to buy BaByliss for Men 7107U Precision Beard Trimmer - Click to buy THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS - Click to buy Kiehl's Facial Fuel Energising Scrub - Click to buy

Op maat gemaakte baard

Wat is het?

Het folliculaire equivalent van een goed passende pak, een op maat gemaakte baard wordt gedefinieerd door een nette, volledige dekking van het gezicht, maar wordt getrimd (op geen enkel punt langer dan een centimeter).

Wat is de belofte?

Ongeveer twee tot vier weken voor de groei, maar dat is waar het onderhoud begint.

Zal het voor mij werken?

Een baard op maat is een goede optie als je in een slimmere omgeving werkt. Het is een nette look, die erop gericht is consistent en zelfs overal te blijven. Als zodanig is het geweldig voor mensen die jukbeenderen of een sterke kaaklijn willen benadrukken; omgekeerd, ideaal als u een kleine kin voller wilt laten lijken of een ronder gezicht wilt afslanken.

Foto door Shivam Singh op Unsplash

Hoe verzorg ik het?

Gebruik jouw trimmers elke drie of vier dagen om de gewenste lengte te bereiken; het haar iets korter maken op de gebieden met een vollere groei. Spoel je baard af met water en droog af met een handdoek, en strijk het vervolgens met je handen glad met een kleine hoeveelheid stylingpasta of een baardbalsem om het er netjes uit te laten zien. Een gezichtshaarschaar helpt ook bij het verwijderen van zwerfdieren tussen de trimbeurten.

Korte / op maat gemaakte baardverzorgingsproducten voor heren

Remington MB320C Barba Beard Trimmer - Click to buy ruffians STYLING PASTE - Click to buy baxter of California OIL FREE MOISTURISER - Click to buy Bulldog Original Face Scrub 100ml - Click to buy

Langere baard

Wat is het?

Voor jongens met testosteron door de eerste lading (of gewoon goede genen) die op het punt staan ​​een lange baard te laten groeien in een van de voordelen. Dit is wanneer het haar op de juiste manier van het gezicht af begint te bewegen en er meer 3D uitziet.

Wat is de belofte?

Ongeveer twee tot drie maanden. Het is een verbintenis en er is werk aan de winkel.

Zal het voor mij werken?

Langere baarden werken voor mensen met een goede, solide haargroei in het gezicht. U kunt de langere haren gebruiken om goede gezichtsverhoudingen te creëren of te behouden. Als je bijvoorbeeld een kleine kin hebt, helpt het groeien van haar daar om het gezicht langer te maken; als je een dun gezicht hebt, kan meer haar aan de zijkanten het silhouet opvullen. Zolang je niet met eten werkt (want baardhaarnetjes staan ​​niemand goed) is dit ongeveer net zo lang als de meesten op het werk weg kunnen komen.

Foto door Daniel Bernard op Unsplash

Hoe verzorg ik het?

Zodra je baard deze lengte heeft bereikt, moet je hem om de paar dagen wassen en conditioneren, anders loopt hij het risico uit te drogen en er vocht mee te nemen van de huid eronder. Breng een baardolie aan op de wortels en laat het met je handen doordringen. Dit houdt het gevoed en helpt het haar zijn natuurlijke vocht vast te houden. Gebruik de resten van een stylingpasta om in vorm te blijven en een glanzende afwerking te geven. Bezoek je kapper elke twee weken om de zwerfdieren op te ruimen, zodat ze je wanglijn kunnen opruimen.

Lange baardverzorgingsproducten voor heren

Taylor of Old Bond Street BEARD AND MOUSTACHE LEAVE-IN CONDITIONER - Click to buy BULLDOG ORIGINAL 2-IN-1 BEARD SHAMPOO AND CONDITIONER - Click to buy TOM FORD BEAUTY Oud Wood Conditioning Beard Oil - Click to buy AMERICAN CREW DEFINING PASTE - Click to buy

Volledige Gandalf

Wat is het?

De hipsterbaard AKA the full Gandalf is het soort baard dat je kunt twissen en vlechten, als je dat wilt.

Wat is de belofte?

Naar een baard laten groeien van deze lengte duurt ongeveer zes tot acht maanden, maar wees voorbereid op veel ongemakkelijke tussenfasen en tijd die je voor de spiegel doorbrengt om hem netjes (achtig) te houden.

Zal het voor mij werken?

Als je grote gezichtsmeubels kunt laten groeien, moet je het minstens een keer proberen, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het werkt voor mensen met swag (en zonder werk in de buurt van zware machines.) Het is een gewaagde uitdrukking van gezichtshaar, dus zorg ervoor dat je het zelfvertrouwen hebt dat bij je past.

Foto door JJ Jordan op Unsplash

Hoe verzorg ik het?

Bezoek je kapper om de twee of drie weken voor opruimen en trimmen, en verzorg je baard op dezelfde manier als een lange baard – shampoo, verzorg en gebruik een baard olie elke dag. Een houten pijp maakt de look af.

Onhandelbare baardverzorgingsproducten voor heren

MURDOCK BEARD SHAMPOO - Click to buy WOODY'S FOR MEN 2-IN-1 BEARD CONDITIONER - Click to buy DR Harris Beard Oil - Click to buy Percy Nobleman Beard Brush - Click to buy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *