Categories
Uncategorized

De beste lange kapsels voor mannen 2020

So, je bent erin geslaagd om jezelf een volle bos lang haar te laten groeien. Heb jij even geluk. Je hebt niet alleen de genetische loterij gewonnen en de lastige tussenfase van het uitgroeien verslagen, maar je hebt ook een van de grootste haartrends voor mannen van de afgelopen seizoenen in het proces.

Maar hoewel je er misschien in bent geslaagd om een ​​punt voorbij de folliculaire drempel van de meeste mannen te bereiken, is het harde werk nog niet voorbij. Nu moet je een stijl kiezen en leren hoe je deze moet stylen en onderhouden als je er meer Winterfell-krijger uit wilt zien dan waif en verdwaald.

“Hoe je lang haar stylt, heeft alles te maken met persoonlijke voorkeur en geschiktheid voor je levensstijl”, zegt Steve Robinson van de meermaals bekroonde salonketen Electric. “Gelukkig, aangezien de trend in populariteit is gegroeid, geldt dat ook voor de kapselopties en producten die worden aangeboden.”

Dat is handig, aangezien met groot haar grote toewijding gepaard gaat. Om een ​​van deze kapsels er echt goed uit te laten zien, moet je ervoor zorgen dat je haar in de best mogelijke conditie is. Een groot deel hiervan komt neer op jezelf wapenen met het juiste gereedschap, waaronder een shampoo en conditioner die zijn ontworpen om vocht vast te houden, en een gezaagde, platte kam om klitten te voorkomen.

Het is het beste om te kiezen voor een stijl die past bij je natuurlijke haardikte en groeipatroon – er is waarschijnlijk weinig kans dat je elke ochtend gaat zitten en je haar recht maakt of krult, zegt Robinson. “Kies nooit voor een kapsel dat elke ochtend 20 minuten gestyled moet worden als je schema er maar vijf toestaat.”

Haar op, of net voorbij schouderlengte leent zich echter voor het grootste aantal looks krullend, golvend en afrohaar kan iets slimmer en gemakkelijker te beheren worden gemaakt door korter te worden gehouden.

De gemakkelijkste manier om het te stylen is natuurlijk om je haar los te laten en te dragen zoals het valt. Zorg ervoor dat u kiest voor een van de door experts goedgekeurde lange kapsels hieronder om ervoor te zorgen dat het er doelgericht uitziet.

Meer galerijen:Korte kapselsMedium kapselsKrullende kapselsKapsels voor zwarte mannenPompadoursQuiffsVervaagt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *