Categories
Uncategorized

De beste kapsels voor kalende mannen

De beste kapsels voor kalende mannen

Kaal worden overkomt de besten van ons – het is een genetische vloek die meer dan 35 miljoen jongens in Amerika treft, volgens de statistieken nerds op Statisticsbrain.com. In feite zal ongeveer 40 procent van de mannen hun terugwijkende haarlijnen opmerken op de leeftijd van 35 jaar; tegen de tijd dat ze 65 bereiken, is het percentage ballonnen 65 procent; en het bereikt de 70% op 80-jarige leeftijd. Tegen die tijd zult u zich natuurlijk waarschijnlijk meer zorgen moeten maken dan haaruitval.

En ondanks wat veel merken en bedrijven u doen geloven, is er nog geen remedie. U kunt het kalende worden vertragen – sommige van de producten die we noemen zullen u daarbij helpen – maar een remedie? Nee, niet echt.

Ondanks dat haarverlies volkomen normaal is, zijn veel jongens bang dat hun kalende de wereld vertelt dat er iets mis is met hen, wat kan verklaren waarom we zo veel domme mensen geloven. mythes over haaruitval. Als u niet wilt betalen en winkel gekocht wilt gebruiken producten voor haaruitval, en als je het moe bent om constant hoeden te dragen, moet je al het haar dat je nog hebt afknippen en je kaalheid beginnen te krijgen.

Sommige kapsels voor mannen, zoals het kort en goed verzorgd houden, zijn dat ook kapsels waar vrouwen dol op zijn; anderen, zoals het kammen in een vergeefse poging om een ​​defensieve haaromtrek rond je kalende hoofd te creëren, zien er voor niemand goed uit. Het vinden van het juiste kapsel kan wat vallen en opstaan ​​kosten, maar geloof ons – er is een kapsel dat ervoor zorgt dat je er goed uitziet, ongeacht hoeveel haar je koepel bedekt. Om u te helpen de beste voor u te vinden, hebben we de kale kapsels die u wel en niet moet doen op een rijtje, zodat u er altijd op uw best uit kunt zien. hoe weinig haar je stomme genen hebben je achtergelaten.

Vervolg: Kalende kapsels wat wel en niet moet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *