Categories
Uncategorized

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Het herfstseizoen is hier en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe en frisse haarkleur om het seizoen goed te beginnen! Er is een verscheidenheid aan haarkleuren voor verschillende haartexturen en stijlen die dit seizoen populair zijn! Loop voor op de trends en bekijk deze nieuwe haarkleuren voor het herfstseizoen!

Rose Bruin

Dit is een schitterende haarkleur en springt helemaal in de herfst! De roze bruine haarkleur is perfect voor natuurlijk donker haar… of als u van plan bent uw haar te verven van een donkerdere bruine kleur. Vooral voor het herfstseizoen past de roze toon in je haar echt bij de warme herfstvibes. Deze haarkleur ziet er ook heel schattig uit in gevlochten kapsels. De roze kleur is over het algemeen een prachtige kleur. De roos gemengd met donkerder bruin haar zorgt ervoor dat de kleur op een subtiele, maar effectieve manier glanst en knalt.

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Auburn Hoogtepunten

Kastanjebruine highlights of lowlights zijn een klassieke herfsthaarkleur! Het lichte kastanjebruine haar maakt je klaar voor de herfst in stijl. Deze haarkleur is uniek en mooi. We kunnen geen genoeg krijgen van deze kleur. Als je voor de perfecte kastanjebruine kleur gaat, is het raadzaam om je haar professioneel te laten kleuren. Het is echt moeilijk om de perfecte kastanjebruin uit een doos te krijgen! Met dat gezegd zijnde, past de kastanjebruine kleur zo goed bij verschillende huidtinten. Probeer deze kleur eens, want hij is zo schattig en trendy dit najaar!

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Allemaal Auburn

Als je het kastanjebruin voelt, raden we je zelfs aan om de hele basis van je haar een rijke kastanjebruine kleur te geven. Dit is een trendkleur van het seizoen en het is de verandering van haarkleur absoluut waard. Deze kleur werkt vooral goed bij krullend haar, omdat de krullen veel verschillende tinten kastanjebruin in het licht kunnen vangen, waardoor je haar een meer gestructureerde look krijgt. De geheel kastanjebruine kleurlook is ook perfect voor vrouwen met donkere huidtinten!

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Lichtbruin

Oké, dit is een kleur die helemaal in is voor dit seizoen! De lichtbruine haarkleur is momenteel erg trendy, maar om het goed te krijgen, is het de moeite waard om het door een professional te laten doen. Deze kleur zal ook heel mooi uitgroeien voor het late herfst- en winterseizoen! Als je op zoek bent naar een subtiele verandering, dan is dit perfect voor jou. Deze lichtbruine haarkleur ziet er ook natuurlijker uit dus het zal niet duidelijk zijn dat je het hebt geverfd.De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Elegante blonde

De klassieke elegante blonde look kan heel soepel overgaan van het zomerseizoen naar de herfst. Dit is een kleur die ook een beetje kan worden afgezwakt om een ​​reeks verschillende blondtinten in je look echt te benadrukken. Style je haar met losjes gekrulde golven of met een stijltang om dimensie toe te voegen en de kleur nog meer te laten zien. Als je van een lichtblonde zomerlook gaat, zou je moeten overwegen om je haarkleur net genoeg te accentueren en bij te werken om bij het komende herfstseizoen te passen.

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Hazelnoot- en kaneeltonen

De rijke haarkleur van hazelnoot en kaneel komt echt voort uit die perfecte balayage-haarkleuringstechniek. De vloeiende overgang in haarkleur en -tonen zorgt ervoor dat het kapsel er levendig en fris uitziet. Dit is echt een mooie haarkleur voor de herfst- en winterseizoenen omdat het een donkerdere tint afgeeft en toch flitsen van lichtere tinten. Dit is echt de perfecte look voor het herfstseizoen. Wie houdt er niet van een goede balayage? Ze doen wonderen en zijn onweerstaanbaar schattig!

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Hoogtepunten van gesmolten karamel

Voor de brunettes die er zijn, is dit een heel schattige look als je rechter haar hebt! Als je van nature donkerder haar hebt en op zoek bent naar iets om je look op een subtiele manier op te fleuren, dan is dit zeker de herfsthaarkleur om te overwegen. Soms kan de sprong van donker haar naar licht haar ontmoedigend en moeilijk rechtop staan. Karamelhighlights kunnen je haar de lichtere toon geven waarnaar je op zoek was, zonder blond te worden! Dit is ook een perfecte haarkleuring voor de herfst!

Zie ook

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Donker natuurlijk

Een andere trending haarkleur voor dit herfstseizoen is een echt donkere haarkleur. Als je haar van nature een donkerdere kleur heeft, of als je geïnteresseerd bent in donkerder haar, dan is dit het perfecte seizoen om de kleur te veranderen! Donkere haarkleuren geven echt een natuurlijkere en warmere toon aan je look en passen bij de herfsttrends van donker worden in het haar. Vaak zorgt donkerder haar er ook voor dat je haar dikker en voller lijkt! Dit is een van onze meest favoriete looks en het kost eigenlijk de minste moeite. Ga je natuurlijk donker voor de herfst? Schrijf ons in!

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Zilver

Dit is een leuke haarkleur die zo leuk is voor dit seizoen! Zilveren haarkleur is helemaal trendy en is echt schattig als het goed wordt gedaan. De zilveren haarkleur laat je haar glanzen alsof je het niet zou geloven. Als u op zoek bent naar een gedurfde kleurverandering, dan is dit de perfecte kleur voor u. Deze look geeft je een uniek randje aan je stijl en zilver is een leuke verandering in je nieuwe herfstlook.

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

Donker paars

Dit is overal een fantastische haarkleur. Net als het zilver is dit weer een gedurfde kleurverandering die dit seizoen verbluffend is. Dit is een van de meer subtiele haarkleurveranderingen en de dieppaarse kleur is een solide kleurkeuze als je op zoek bent naar een leuke nieuwe look. De paarse kleur past heel goed bij donkerder haar. Stel je een diep paars gekleurd lowlight voor, gecombineerd met een donkere kastanjebruine haarkleur. Dat zou absoluut prachtig zijn en helemaal een trend in het herfstseizoen!

De beste haarkleuren voor het herfstseizoen

We houden van deze nieuwe trending haarkleuren. Welke haarkleur ga jij dit herfstseizoen rocken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron van uitgelichte afbeelding: https://millennielle.com/electric-blue-eyeliner-dark-skin/

Julia Bergquist

Julia groeide op in een stad net buiten Chicago. Ze woont momenteel in Memphis, Tennessee, waar ze een junior Creative Writing and Literature afstudeert aan Rhodes College. Julia brengt haar dagen het liefst buiten door met het schrijven van verhalen waar anderen vreugde in kunnen vinden. Behalve het vertellen van verhalen, zul je Julia zien rennen op haar atletiekteam en de wereld rondreist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *