Categories
Uncategorized

Dames winterkapsels voor lang en kort haar 2019-2020

De winters komen bijna. De lucht draait zijn weg naar een koele bries; de zon wordt minder intensief en de ochtenden worden kouder. Naarmate het weerteken verandert, worden de kleerkasten ook vervangen door winteroutfits. Het is de natuur die ervoor zorgt dat we onszelf veranderen en ons aanpassen aan het klimaat. We willen gewoon een paar goede veranderingen in onze levensstijl en mode, volgens de laatste trends. Kleding, schoenen, make-up, kledingkasten worden uitgewisseld met winteraccessoires, waarom dan geen kapsels? Ja, elk meisje wil er ook in de herfst goed uitzien, net als in de lente en de zomer. Hier delen we de beste en nieuwste dames winterkapsels.

Kapsels spelen een belangrijke rol in uw persoonlijkheden. Als je een slecht kapsel hebt dat nergens op slaat, word je onzinnig en wordt het charisma van een mooi gezicht vernietigd. Dus vandaag presenteren we enkele van de nieuwste kapsels voor winter / herfstseizoen dat houdt je chic en mooi in een koud seizoen. Ze zijn gemakkelijk te dragen en verfijnd om te dragen. Je hoeft alleen maar de beste kapsel afhankelijk van je haartype en persoonlijkheid of de jurk die je gaat dragen. Of je nu lange jassen, truien, jassen of bovendeel draagt, het kapsel moet geschikt lijken en passen bij je dressing.

Top 10 nieuwste dames winterkapsels voor lang en kort haar 2019-2020

Ik zal je top aanbevelen 10 beste winter- / herfstkapsels die verbluffend zijn en ervoor zorgen dat je opvalt tussen de massa. U kunt ze gemakkelijk beheren, meenemen en maken in uw dagelijkse routine terwijl u naar kantoor, universiteit, een vergadering of een ander schema gaat. Kies geen moeilijk kapsel dat moeilijk te maken en zwaar te dragen is. Gemakkelijke en eenvoudige kapsels training was beter dan gecompliceerde. Je kunt ze ook dagelijks veranderen om een ​​andere look te hebben, afhankelijk van de jurk die je draagt.

Elke dame verlangt ernaar te kijken. Ze wil er zowel mooi als stijlvol uitzien. Dus als u een winterfeest, ceremonie of een ander evenement bijwoont, helpen wij u bij het selecteren van een ideaal kapsel met lange, korte of halflange haren. Meestal geven vrouwen in de winter de voorkeur aan lange haren, maar sommigen gaan ook voor kort haar met snijwonden en schuine strepen. Hier gaan we met enkele van de beste kapsels!

Vlechten – Nieuwste winterkapsels:

Vlecht is traditioneel en een van oud kapsel aangenomen door Aziatisch en Westerse dames. Of je nu lange of korte haren hebt; vlecht bedekt en wikkelt ze zo mooi. Het zijn verschillende soorten gevlochten kapsels zoals zijvlecht, franse vlechten, fishtail, rug, gedrapeerd en nog veel meer. Als je lichamelijk werk doet, zoals naar de sportschool gaan of het huishouden doen, koken, schoonmaken, dan zijn vlechten het beste om te dragen. Omdat het je haren zo goed vangt, waardoor je een mooie glimp opvangt.

Vlechten voor de winter (3)

Vlechten voor de winter (4) Vlechten voor de winter (2) Vlechten voor de winter (1)

Open krullende kapsels:

Als je van plan bent om in het weekend een winternachtfeestje bij te wonen, ga dan voor open krullende haren. Heb je een lange lengte, dan ziet het er geschikter uit. Open, gekrulde kapsels zien er gracieus uit en ze zullen niet te veel tijd van jou krijgen om te maken. Bekijk enkele van de onderstaande afbeeldingen om uw favoriete stijl te krijgen.

Open krullende kapsels (2) Open krullende kapsels (3) Open krullende kapsels (4)

Open krullende kapsels (1)

Bob-kapsels:

Bob-kapsels worden beschouwd als een statement van de moderne mode, maar we zien dat ook veel oude beroemdheden dit kapsel volgden. Ze zien er betoverend uit met zowel lange als korte haren. Kleurstoffen kunnen meer smaak toevoegen aan bob-haarstijlen. Je kunt ze ook ombre met prachtige tinten zoals rood, bruin, geel, blond, dof zwart, enz. Je kunt kiezen voor krullen met bobs of steil haar, wat je maar wilt, het maakt allemaal uit naar je keuze. Ze kunnen worden gebruikt als vrijetijdskleding voor tienermeisjes. Formeel partij dragen bobs kan ook worden gemaakt door ze te dragen met een prom of cocktailjurk.

Winter Bob-kapsels (5)

Winter Bob-kapsels (3) Winter Bob-kapsels (1) Winter Bob-kapsels (2)

Paardenstaarten:

Paardenstaarten zijn een van de beste, meest populaire en oude trends. Vrouwen dragen graag pony’s tijdens het uitgaan, ‘s nachts,’ s ochtends of bij dagelijkse routines. Als je winteroutfits zoals jassen of lange jassen droeg, dan zien open haren er niet geschikt uit; paardenstaarten zijn het beste voor een winterseizoen. Ze zijn zo gemakkelijk te vangen dat je gewoon wat haartjes hoeft te plukken, dan strak te verzamelen en een pony te maken met een haarband. Ze zien er zo eenvoudig en elegant uit. School ging nog, meisjes kiezen meestal voor paardenstaartkapsels omdat ze zowel funky als eenvoudig te dragen zijn.

Paardenstaarten voor winter 2015-2016 (4)

Paardenstaarten voor winter 2015-2016 (3) Paardenstaarten voor winter 2015-2016 (2)

Half tot half kapsels:

Dit kapsel lijkt erg stijlvol. Je hoeft alleen maar wat haren in de opwaartse richting te spannen. Voorste niveaus kunnen ook worden gemaakt in een kleine opsteekkapsel, een vlecht of ze vastpinnen terwijl andere lagen naar beneden blijven. U kunt dit kapsel de voorkeur geven voor feesten en functies.

Half-up-half-down Kapsels (4)

Half-up-half-down Kapsels (3) Half-up-half-down Kapsels (2) Half up half down kapsels (1)

Eenvoudige gelaagde kapsels:

Door laagjes aan te brengen en levels te maken, krijgt je haar een fijnste uitstraling bij koud weer. Je kunt deze winter voor verschillende gelaagde kapsels gaan. Pas op dat je niet hebt geolied, want dan wordt het moeilijk om laagjes te maken. Gelaagde kapsels geven volume aan de zwakke en kleine haartjes. Ik zal je aanraden dit kapsel te doen als je een nonchalante uitstraling wilt.

Eenvoudige gelaagde kapsels (1)

Eenvoudige gelaagde kapsels (2) Eenvoudige gelaagde kapsels (3)

Updo en broodjes:

Updo heeft hun smaak en pracht. Persoonlijk ben ik ook dol op opsteekkapsels met verschillende innovaties en patronen. Het goede aan opgestoken kapsel is dat ze geschikt zijn om te vangen voor zowel informele routines als formele evenementen. In de winter zien opsteekkapsels er gracieus uit met lange haren als je ze stijlt en verfraait met juwelen, parels en spelden.

broodjes en opgestoken

Updo & Buns voor winters 2015-2016 (3) Updo & Buns voor winters 2015-2016 (2)

Twists & Turns – Winterkapsels voor dames:

De beste manier om haren in de winter te stylen, is door wendingen te maken. Gedraaide en gefixeerde kapsels lijken schattig en geven je een dolly-look. Het is jouw keuze of je wendingen maakt met lange, korte, open of gesloten haren. Je kunt haar ook in een zijpony, een vlecht of een opgestoken haar draaien. Bekijk het gedraaide kapsel hieronder.

Wendingen en bochten (4)

Wendingen en bochten (1) Wendingen en bochten (3)

Gevouwen kapsels:

Gevouwen haren worden altijd als voortreffelijk beschouwd. Je kunt een aantal van de lagen zoals zijlagen, voorlagen of lager vouwen tot een knot, opgestoken haar of vlechten. Men kan alle haren plukken om een ​​grote knot te vouwen. Ze hebben de voorkeur op winterhuwelijken, meestal voor bridals op hun grote dagen. Gevouwen kapsels geven je een koninklijke uitstraling en perfect bij lange jurken en proms.

Gevouwen kapsels voor de winter (4)

Gevouwen kapsels voor de winter (3) Gevouwen kapsels voor de winter (2)

Zie meer als:

Bekijk Gerelateerde mode en stijl

Opmerkingen

opmerkingen

Fazeela Hussain 'src =

24, computerwetenschapper, ondernemer, fashion & style blogger sinds 4 jaar. Bloggen is mijn passie en ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven over de laatste modetrends en moderne levensstijlen. Fijn om te weten of je iets interessants vindt op mijn blog.
Deel uw mening en werk met ons samen op: bloggerfazeela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *