Categories
Uncategorized

Curtain Bangs Hairstyles We Love

zacht blond gordijn

Gordijn pony kapsels

Denkt u erover om een ​​pony te krijgen? Gordijnpony is HET knalkapsel van het jaar … serieus. Een gordijnpony geeft je de perfecte tussenlook, met een pony zonder de traditionele pony. Het is een prachtig moderne kijk op pony, wat is daar niet zo dol op? De meesten van ons jeuken om een ​​positieve verandering in ons leven, zelfs als het een kleine verandering is, zoals ons kapsel. Klinkt zoals jij? Een gordijnpony kan uw volgende grote haarwisseling zijn.

1Hoe een gordijnpony te knippen?

Om deze felbegeerde banglook te creëren, raden veel experts aan om te beginnen met het afsnijden van het haar waarvan je een pony wilt laten knippen. Nadat je de gewenste hoeveelheid haar hebt verzameld, begin je de lengte af te knippen. Veel haarstylisten draaien het haar een beetje en gebruiken de schaar verticaal met een lichte diagonale helling om textuur aan de uiteinden van de pony te creëren. Laat vervolgens de pony naar beneden hangen, knip alle stukjes af die nodig zijn om een ​​’stoffige’ look aan de uiteinden te creëren en pas de lengte aan waar nodig.

2Beachy blonde pony

Houd het simpel en chic met een gordijnpony. Het mooie van deze ponystijl is dat ze je dagelijkse, moeiteloze kapsel er modern en stijlvol uit laten zien. We houden van het strandachtige gevoel van dit kapsel met strandblond haar.

3Gelaagde gordijnpony

Als lange lagen jouw vibe zijn, is een gordijnpony een geweldig compliment. Zoals je kunt zien, smelt de gordijnpony naadloos in het kapsel en geeft de illusie van toegevoegde korte lagen rond het gezicht.

4Bobbed met pony

Of je nu een bob-kapsel hebt of erover denkt om voor de hak te gaan, het toevoegen van een gordijnpony is een prachtige toevoeging aan het kapsel. We houden van het gezichtskaderelement dat het toevoegt aan de korte haarlengte.

5Gordijn Bangs + Lob

Als de boblengte iets te kort voor je is (zoals de vorige afbeelding), is een LOB het trendy alternatief. Het is een langere bob die toevallig ook een prachtige snit is om te combineren met een gordijnpony. Ciara vermoordt deze look.

6Lange lengte ontmoet gordijnpony

Hoewel we je nogal wat kortere haarlengtes met een gordijnpony hebben laten zien, betekent dit niet dat een gordijnpony niet aan lang haar kan worden toegevoegd! Hier laat deze schoonheid ons zien hoe een ongelooflijke gordijnpony eruitziet voor superlang haar. Een onverwachte laagtoevoeging, we houden van!

7Gemakkelijk te dragen pony

Vanwege het soort ongedaan gemaakte effect van een gordijnpony, zijn ze het perfecte knalkapsel voor moeiteloos haar. Dat betekent dat als je ‘s ochtends niet veel met je haar bezig bent, maar toch een pony wilt voor iets anders – een gordijnpony is perfect voor jou.

8Moeiteloze Bangs Glam

Nog een voorbeeld van moeiteloze hairstyling van gordijnknallen. Of je nu golvend, gestructureerd haar of een supersteil haar hebt – een gordijnpony kan zo worden geknipt dat het past bij je haar, zodat het gemakkelijk te stylen is.

9Omgedraaid voor gordijnpony

Tot nu toe hebben we je nogal wat korte gordijnpony’s laten zien, daarom waren we dol op deze interpretatie van de trend. Als je de pony aan de lange kant laat, krijg je een vintage, throwback-esthetiek waar we echt van houden, vooral als ze met deze klep zijn gestyled.

10Fringe Bang paardenstaart

Hoewel je nu verschillende haarsnitten hebt gezien die werken met een gordijnpony, wilden we een paar gemakkelijke kapsels toevoegen die je bij de look kunt dragen. Als je je haar in een simpele paardenstaart gooit, krijg je een belangrijke stijlupgrade met een gordijnpony.

11Golvende pony

We moeten toegeven dat we dol zijn op het moeiteloze effect van een gordijnpony. Zelfs op de rode loper geeft een gordijnpony deze coole meisjessfeer die onmiskenbaar chic is. Speel met de lengte om te ontdekken wat het beste voor u werkt.

12Half met pony

Hier is nog een gemakkelijk te dragen kapsel voor een gordijnpony. Het wordt niet veel eenvoudiger dan een halflange paardenstaart, vastgebonden in een rommelige knot. Het ‘rommelige’ gevoel vertaalt zich perfect met een gordijnpony.

13Floral Bang-stijl

Voor de vrouwen die van een moeiteloos kapsel houden, maar iets meer gestyled willen hebben – dit is voor jou. Nogmaals, je hebt het ‘ongedaan gemaakte’ halflange kapsel, maar wat het meer gestyled aanvoelt, is het haar dat steil is gestyled en aangevuld met een bloemaccessoire.

14Gordijn pony gestyled

Hoe schattig is dit kapsel? Gordijnpony voegt een gezichtskaderelement toe aan dit eenvoudige kapsel. Als je het niet leuk vindt om al je haar met een hoofdband naar achteren te laten trekken, dan is een gordijnpony de perfecte aanvulling op je kapsel.

15Honingblonde gordijnpony

Ok, we moeten toegeven dat we verliefd werden op deze honingblonde haarkleur. Het is warm, dimensionaal en gewoonweg prachtig. De zachte esthetiek van de haarkleur ziet er prachtig uit met dit gordijnknal-kapsel.

16Glamoureuze gordijnpony

Er zijn niet veel kapsels die JLo niet kan rocken, als we allemaal heel eerlijk zijn. Hoewel een gordijnpony geweldig is voor de moeiteloos chique look, laat ze ons zien hoe we het kapsel kunnen rocken met een grote glamour-look.

17Ashy Blonde met pony

Hopelijk voel je je tot nu toe geïnspireerd, dat zijn we zeker! We zijn helemaal weg van hoe veelzijdig een gordijnpony is – zoveel meer dan we dachten. Door ze aan de langere kant te laten, krijgt de trend een andere vibe.

18Chique Bob

Dit is voor de vrouwen die een klassiek chique kapsel waarderen. Er zijn maar weinig kapsels die klassieker zijn dan een bob-kapsel, we hebben gezien dat het al jaren populair blijft. Door een gordijnpony toe te voegen aan de klassieke snit, wordt de stijl net een tikkeltje gemoderniseerd.

19Gordijnpony voor lang haar

Maak je gordijnpony een beetje dikker als je lang dik haar hebt. Als je meer haar gebruikt om in een gordijnpony te knippen, wordt het vaak veel natuurlijker als je van nature dik en lang haar hebt.

20Laag broodje met gordijnpony

Je hebt je misschien niet eens gerealiseerd dat een gordijnpony al vele, vele jaren iets is. Scarlett Jo verscheen een flink aantal jaren geleden op het toneel, en omdat het zo’n prachtige haartrend is, ziet en voelt het er vandaag de dag nog steeds modern uit.

21Gemakkelijk vormgegeven

We kennen geen enkele vrouw die niet zijn toevlucht neemt tot het weggooien van hun haar om het uit hun gezicht te krijgen. Wat we leuk vinden aan een gordijnpony, is dat het ervoor zorgt dat die gangbare kapsels er meer gestyled uitzien, zonder extra stappen aan je haarroutine toe te voegen.

22Rommelig broodje, gordijnpony

Mariana Hewitt is dankzij haar blog en Instagram een ​​stijl- en schoonheidspictogram geworden. Hier deed ze het opnieuw en liet ons zien hoe je een gordijnpony op de meest stijlvolle manier kunt stylen met een rommelige knot.

23Minimaal accessorized

Het toevoegen van zelfs maar een paar eenvoudige haarspelden of clips, zoals afgebeeld, kan net genoeg zijn van een gestileerd element voor moeiteloze gordijnkapsels. Het trekt een deel van het haar naar achteren om de pony te accentueren.

24Sienna stijl pony

Een andere beroemdheid waar we jaren naar uitkeken voor stijl en schoonheid, Sienna Miller, was lang geleden een gordijnpony. Dit is het leuke van haar – zelfs het oude wordt nieuw. Neem invloed van eerdere gordijnknallen voor inspiratie.

25Reece Curtain Bangs

Reece Witherspoon draagt ​​al geruime tijd een gordijnpony aan en uit. Het is een knalkapsel dat toevallig hartvormige gezichten zoals die van haar perfect complimenteert.

26Klassieker in gordijnpony

Over een erfenis gesproken! We houden van dit vintage gordijn-knalkapsel. Als je je haar zo’n vintage esthetiek wilt geven, trek je haar dan terug in een slanke halfhoge paardenstaart en knoop het vast met een lint aan de basis.

27Sjaal stijl gordijn pony

28Scrunched met pony

29Strak vormgegeven pony

30Kort en strak

31Top geknoopte knal kapsel

Mallory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *