Categories
Uncategorized

Carla Gugino Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Carla Gugino 2015 Roadies Premiere
Carla Gugino neemt een pose aan tijdens het bijwonen van de Roadies Premiere

Geboren naam

Carla N. Gugino

Leeftijd

Carla werd geboren op 29 augustus 1971.

Geboorteplaats

Sarasota, Florida, VS.

Bezetting

Actrice

Natuurlijke haarkleur

Donker bruin

Sociale aanwezigheid

Volg haar Twitter en Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Carla Gugino-kapsel 2016

Carla Gugino zag er absoluut prachtig en chique uit toen ze naar buiten kwam in een stijlvolle roze jurk met een diepe halslijn met kraag, die een glimp van haar decolleté en een beetje lange zoomlijn, die net boven haar knieën raakte, plaagde terwijl ze poseerde voor de camera’s op de Cantor Fitzgerald en BGC jaarlijkse liefdadigheidsdag ter herdenking van 9/11 op 12 september 2016 in New York City. De andere opmerkelijke aanwezigen op het evenement waren Pamela Anderson, Venus Williams, Robert De Niro en Donald Trump.

Haarkleur

Donker bruin

De 45-jarige Amerikaanse actrice koos ervoor om haar glanzende donkerbruine lokken in een stijlvol kapsel te dragen, wat een perfecte folie was voor haar verfijnde jurk met een laag uitgesneden halslijn, die haar parmantige bezittingen perfect omlijnde en een slanke tailleband die hielp accentueren haar slanke buik en accentueerde haar prachtige rondingen.

Haarlengte

Medium

De Sucker Punch De actrice koos ervoor om haar middellange donkerbruine lokken achter te laten in een losse, vloeiende haarstijl, die goed werd ondersteund door haar gepolijste make-up met een veeg van glanzende roze glans op haar lippen, een vleugje roze getinte blos op haar wangen en nauwelijks een vleugje eyeliner.

Haarstijl

Losse golven met pony

Carla had ervoor gekozen om haar zijdeachtige middellange lokken te kleden in een beetje moderne versie van het klassieke losse golvende kapsel. Ze had haar lokken aan de linkerkant gescheiden en haar lokken aan dezelfde kant lichtjes naar achteren geveegd. Haar losse lokken waren gestileerd om over haar schouders te vallen. Ook had haar kapsel een zachte pony, die lichtjes naar rechts op haar voorhoofd was geveegd.

Markeer kleur

Goudblond

Ze ging voor goudkleurige highlights om haar kapsel een stijlvolle en chique upgrade te geven. De highlights werden spaarzaam gebruikt, waardoor het perfect was voor haar kapsel.

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze koos ervoor om haar zijdezachte en blonde lokken met highlights te dragen in een rommelig, recht gestructureerd kapsel vanwege haar elegante verschijning tijdens het liefdadigheidsevenement dat werd gehouden ter herdenking van een van de donkerste dagen in de Amerikaanse geschiedenis.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Gebruik altijd een klein penseel wanneer u uw ponylokken in model brengt. Zorg er ook voor dat je de pony goed stylt voordat je begint met de rest van je lokken. Onthoud dat kortere lokken erg snel uitdrogen. Houd bovendien het mondstuk van de föhn naar beneden gericht om een ​​strakke afwerking te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *