Categories
Uncategorized

Caramel Blonde haarkleurideeën

karamelblonde tinten rond het gezicht

Caramel Blonde haarkleurideeën

Een van de grootste haarkleurtrends van 2020: karamelblond! Als deze haarkleurlook nieuw voor je is, ben je hier op de juiste plek. Niet nieuw voor? We hebben nog steeds 40 manieren om de haarkleurtrend op te nemen. Dit is misschien wel een van onze favoriete haarkleurtrends die we al een tijdje hebben gezien. Het is een prachtige warme haarkleur met (meestal) blonde en bruine tinten. Genoeg introductie, blader door de onderstaande lijst om inspiratie op te doen met verschillende manieren om karamelblond in je haar te verwerken.

1Subtiel karamel lichtbruin haar balayage

Dit is nu een karamelblond moment. Het mengen van karamelblond met lichtbruine tinten zorgt voor deze prachtige dimensie in de haarkleur. Vraag om natuurlijke balayage om een ​​vergelijkbare haarkleur te krijgen.

2Blake levendig geïnspireerd

Blake Lively heeft altijd ongelooflijk haar gehad, het is absoluut een handtekening van haar. We houden van deze karamelblonde tint voor een warme, zachte draai aan haar typisch heldere blonde haar. Geweldige kleur voor de herfst en winter!

3Verlicht in karamel

Hey schoonheid! Deze kijk op karamelblond haar is behoorlijk verbluffend. Door lichtere tinten karamelblond toe te voegen rond het gezicht, wordt deze prachtige lichtheid rond het gezicht toegevoegd voor meer dimensie.

4Gemarkeerd karamelhaar

Karamelblond haar kan echt op elke gewenste manier in het haar worden verwerkt, dat is wat we het leukst vinden aan haarkleur in het algemeen. Hier kozen ze voor donkerdere blonde tinten in de rug en verhoogden ze de blonde tint aan de uiteinden en rond het gezicht.

5Caramel Blonde hoogtepunten

Dit is absoluut een karamelblond statement! Een helderdere kijk op de haarkleurtrend dan sommige van de vorige die we je hebben laten zien, maar even prachtig. Dit is een echte blonde haarkleur, met helderdere blonde highlights erin gemengd.

6Gezicht Framing Blonde

Hoogtepunten in het kader van het gezicht. Je zult merken dat veel karamelblonde haar looks de neiging hebben om wat bruine accenten te nemen, zoals hier te zien is. Het meeste haar is donkerbruin van kleur, met een karamelachtige ondertoon, passend bij de karamelblonde highlights.

7Boterachtig karamelhaar

We houden van alle creativiteit die doorschijnt in deze haarkleurtrend. Deze interpretatie heeft een heel warme ondertoon die een boterachtig gevoel aan karamelblond haar trekt. Door lichtere accenten toe te voegen, krijgt het haar diepte.

8Caramel Balayage

Hier is nog een prachtige karamelblonde balayage. Absoluut een lichtblonde versie, vooral rond het gezicht met de lichtste stukjes. Door de wortels donkerder te laten, ontstaat een mooi vervaagd effect.

9Caramel Bronde

Heb je eerder gehoord van ‘bronde’ haar? Het is de combinatie van blond en bruin haar! Slim, toch? Caramelblond is een geweldige kleur om te combineren met bruin haar omdat de natuurlijke warmte van bruin haar perfect past bij de karameltonen.

10Gegolfd Caramel Blond

Combineer verschillende tinten karamelblond in één haarlook om een ​​haarkleur te krijgen die zo mooi is als deze vol dimensie. Het is een geweldige manier om persoonlijkheid en maatwerk aan uw haarkleur toe te voegen. Wat betreft bayalage en lichtblonde highlights gemengd.

11Warme karamel lichtbruin haar

We dachten dat dit weer een heel unieke kijk op karamelblond haar was. Deze kleur heeft een warme, bijna rode ondertoon die toch het karamelgevoel behoudt. Als u iets met een roodachtige esthetiek wilt, is dit perfect voor u.

12Natuurlijke Ombre Caramel Blonde

Kan niet fout gaan met een geweldige ombre haarkleur! Deze ombre-look omvat bruin en karamelblond – de perfecte combinatie, als je het ons vraagt. Door karamelblond op de punten aan te brengen, beginnend rond de ooglijn, wordt deze mooie lichtheid aan de look toegevoegd.

13Natuurlijk karamelblond haar

Wat een prachtige haarkleur! Deze kijk op karamelblond haar houdt de kleur overal vrij consistent, maar omdat de kleur zo mooi is, kun je ermee wegkomen en een natuurlijk ogend blond kapsel hebben.

14Ombre-dimensie

Hier is nog een leuke manier om karamelblond haar te gebruiken in een ombre-effect! Dit is een vrij dramatische kijk op ombre waarbij de uiteinden heel lichtblond zijn, vergeleken met de bruine tint bij de wortels.

15Caramel Ciara haar

Ciara trekt al geruime tijd blond haar uit. Het valt niet te ontkennen dat ze het goed draagt! Wat haar echt complimenteert met de blonde tint die ze kiest, is de warme, karamelkleurige afwerking van de kleur.

16Hoogtepunten inlijsten

Ah, we kunnen echt geen genoeg krijgen van al deze unieke plaatsingen met hoogtepunten. Het aanbrengen van de lichtste tint karamelblond rond het gezicht en subtiel gemengd door de rest van het haar geeft net genoeg blonde twist aan de look.

17Gigi haarkleur

Een andere beroemdheid waar we altijd terecht kunnen voor inspiratie voor blond haar. Gigi Hadid is een blond icoon, en het is geen verrassing, want ze ziet er zo goed uit in de haarkleur. We zijn helemaal weg van de manier waarop ze hier caramelblond draagt.

18Peperkoek Karamel Haar

Toen we deze haarkleur vonden, dachten we meteen dat er peperkoek en karamelvibes in zat en werden we verliefd. Dit is een prachtige mix van karamelblonde tinten, dankzij de balayage haarkleurmethode.

19Gouden karamel

Blonde schoonheid! Dit is een meer subtiele kijk op de ombre-trend, waarbij de wortels bruin blijven, maar niet zo overdreven als een paar van de andere ombre-looks die we je eerder hebben laten zien.

20Lang karamelhaar

Lang haar, maakt niet uit! Oké, we zullen toegeven dat we denken dat deze karamelblonde haarkleur er geweldig uitziet op elke haarlengte. Als je een blonde bombshell-esthetiek wilt, zoek dan niet verder.

21Heerlijke karamel

We zijn dol op deze moeiteloos chique versie van karamelblond haar. Door de wortels donker te laten en een volwassen effect te geven, voelt deze haarkleur een beetje meer ‘ongedaan’ aan op een manier die echt stijlvol is.

22Gemarkeerde uiteinden

Over haardoelen gesproken! Deze all-over karamelkleur krijgt een pop aan de uiteinden, dankzij een lichtere blonde kleur die erop is aangebracht. Nog een subtiele manier om de ombre-haartechniek aan te passen.

23Vervaagde karamelkleur

Elke keer dat je haar in een vervaagd effect kleurt, zoals hier getoond, geeft het een echt unieke dimensie aan haar. Dat is wat zoveel vrouwen leuk vinden aan ombre en balayage. Caramelblond is een geweldige kleur om voor deze look te gebruiken.

24JLo Caramel

Het is geen geheim dat JLo een haaricoon is. Ze lijkt het elke keer met haar haarkleur te pakken. Vaker wel dan niet, in de afgelopen jaren, zit ze vast met een karamelblonde haarkleur. Zoals je hier kunt zien, werkt het voor haar!

25Kim K Blonde

Terwijl Kim Kardashian bekend staat om haar donkere haar, is ze een paar keer naar de blonde kant gegaan. Deze karamelblonde tint was een van onze persoonlijke favorieten. De warme blonde kleur complimenteert haar bruine teint prachtig.

26Licht getinte karamel

Op zoek naar een heldere, blonde haarkleur? Alsjeblieft! Deze haarkleur vermengd zich met een aantal echt lichtblonde highlights om het haar echt lichter en helderder te maken.

27Sierlijke hoogtepunten

We houden ervan hoe natuurlijk deze haarkleur eruitziet. Caramelblond is zo’n zachte, subtiele kleur die op deze manier wordt gebruikt. Het toevoegen van zeer sierlijke highlights geeft net genoeg pop om het haar een beetje extra dimensie te geven.

28Simpele blonde aanrakingen

In plaats van je overal voor te wijden aan een felblonde haarkleur, is het toevoegen van een paar simpele blonde accenten rond het gezicht een manier om de lichtheid te krijgen. Hier hielden ze het haar overal donkerder karamelblond en lieten ze wat ruimte over voor een paar helderdere stukken.

29Gekruld karamelhaar

Praten over haarkleur met een grote dimensie. Ombre bijgewerkt, in onze ogen! We dachten dat dit zo’n mooie haarlook was. Deze haarkleurtechniek is een soort combinatie tussen balayage en ombre.

30Donkere wortels

Alleen de wortels donker laten is een manier om dit uitgegroeide effect op karamelblond haar te krijgen. Het is een minder voor de hand liggende ombre-haarovergang die nog steeds enig contrast biedt tussen twee haarkleuren.

31Gebronsde karamel lichtbruin haar

Als je een haarkleur wilt die donkerder neigt, is dit een heel mooie optie om het eens te proberen. Omdat het meeste haar warmbruin gekleurd was, voegden ze strategisch caramelblonde highlights toe rond het gezicht en op de haarpunten.

32Natuurlijk karamel

Bereik een super natuurlijke haarkleur met deze karamelblond. De kleur is vrij consistent door het hele haar, met slechts een paar subtiele accenten van helderder blond die willekeurig door het haar komen – wat alleen maar helpt bij de natuurlijke esthetiek.

33Donker tot licht in karamel

Klassiek ombre haar dat goed is gedaan, veel dankzij het gebruik van karamelblond. Begin met de donkerste kleur bij de wortels en werk je naar de lichtste tint karamelblond aan de uiteinden van het haar. Zelfs als je kort haar hebt, ziet dit er geweldig uit.

34Pops of Blonde

Op het eerste gezicht ziet dit haar eruit alsof het allemaal dezelfde kleur heeft, maar als je beter kijkt, zie je de heldere karamelblonde kleuren. Het is net genoeg van de helderdere blondine om de haarkleur te laten opvallen.

35Shay Mitchell Caramel Blond

Dit karamelblonde haar geeft ons een edgy vibes, vind je niet? Vanwege de donkere kleuren die bij de wortels achterblijven, is het allesbehalve je klassieke blonde haar. Neem maar aan van Shay, het is een prachtige kleurkeuze.

36Zacht karamelhaar

37Stevige karamelkleur

38Toffee Hued Caramel Blond

39Karamel warmte

40Warme karamel hoogtepunten

Mallory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *