Categories
Uncategorized

Beste pincet – Reviewtiful

Veel dames weten misschien dat er verschillende soorten pincetten zijn, maar de gemiddelde heer misschien niet omdat, laten we eerlijk zijn, vrouwen ze vaker gebruiken dan mannen. Maar een pincet is ook een belangrijk hulpmiddel voor jongens om te hebben. Het is alleen dat we het ons pas realiseren als de tijd komt dat we een set moeten gebruiken.

Als jij een van die gasten bent die een soort ‘Tweezer 101’-introductie nodig heeft, of als je wilt weten welke de beste zijn die momenteel op de markt zijn in verschillende pincetstijlen, dan is hier een gids om je te helpen.

De verschillende soorten pincetten

Pincet met schuine punt

De meest gebruikte pincet is de klassieke pincet met schuine punt. Je zou de schuine rand gebruiken om verschillende haren te plukken die van boven of in het midden kunnen worden gepakt, en de punt kan worden gebruikt voor het epileren van haar dat wat meer precisie nodig heeft.

Puntige pincet

Soms hebben mannen en vrouwen problemen met niet-passende haren die ofwel erg dun of erg kort zijn. Dit is wanneer u zou overwegen om een ​​set pincet met punttip te gebruiken. Op het eerste gezicht zien mensen de scherpe punt en beschouwen ze het als gevaarlijk om te gebruiken, en dat kan heel goed zijn als je handen niet stabiel zijn. Maar deze kunnen van pas komen als u een splinter moet verwijderen, en vrouwen die graag exclusief hun nagels ontwerpen, gebruiken ze om kleine stukjes zoals strass steentjes op te pakken en op hun plaats te zetten.

Puntige pincet

Het volgende type pincet is wat je zou krijgen als je een paar klassieke schuine punt en een set puntige pincet, de puntige schuine pincet, zou mengen. Deze is het beste van twee werelden, omdat je de mogelijkheid hebt om de schuine rand of de punt te gebruiken. Toch is de scherpte op deze set niet te vergelijken met een gewone set puntpincetten, waarbij puntpunten puntiger zijn.

Pincet met ronde punt

Dit zijn waarschijnlijk de veiligste soorten pincetten die u kunt gebruiken. Toegegeven, ze hebben niet alle grijpkracht van de eerder genoemde, ze laten je wel toe om haren vanuit verschillende hoeken te pakken. Een set met ronde punten kan een flink aantal haren tegelijk vastgrijpen, maar ze zijn niet goed om een ​​of twee haren nauwkeurig te pincet.

Pincet met platte punt

Jongens gebruiken nauwelijks een pincet met platte punt, maar vrouwen gebruiken ze veel voor dingen als wimpers. Deze zijn niet echt goed om haren uit te trekken, omdat ze er normaal gesproken veel te veel tegelijk aan vastgrijpen en het gebied dat je wilt verzorgen er ongelijk uitziet.

Pincet met gebogen klauwen

Soms, als u in een bepaald deel van uw lichaam een ​​pincet gebruikt, kan het moeilijk zijn om de hoeveelheid haar die u vastpakt daadwerkelijk te zien. Dit is waar een set gebogen klauwpincetten van pas komen, omdat de punt zo verbreed is dat u het gebied waar u aan trekt beter kunt zien. De punt van dit soort is plat, dus ze zijn ook veilig te gebruiken bij de meeste verzorgingstaken.

Pincet met brede grip

Dit zijn de grootste soorten die u kunt kopen. Ze zijn bedoeld voor mensen die vinden dat ze meer handen rond een pincet moeten krijgen om goed werk te kunnen leveren, maar veel mannen en vrouwen denken nog steeds dat ze veel te groot zijn om goed te gebruiken. Het hangt gewoon af van de persoon en waarvoor ze ze gebruiken.

Waar zijn pincetten goed voor?

Wenkbrauwen verzorgen / Unibrows voorkomen

Wanneer je je wenkbrauwen probeert te borstelen, zijn er altijd een of twee haren die niet plat gaan. Nadat je alles hebt gebruikt, van lotion tot vaseline tot zelfs je vinger aflikken en proberen je speeksel te gebruiken om het laag te houden (je weet dat je het eerder hebt gedaan), kun je besluiten dat het haar moet gaan. En een pincet is perfect. U kunt de klassieke set schuine tips gebruiken voor deze specifieke verzorgingstaak. Maar als u haren probeert te verwijderen die een unibrow beginnen, zou een puntige set u waarschijnlijk meer helpen, aangezien u waarschijnlijk heen en weer zou gaan van het gebruik van de schuine rand naar de punt-punt, afhankelijk van hoe diep ingebed zijn de haren. Ronde tips zijn ook goed voor deze verzorgingstaak.

Baarden en snorren bijwerken

Als u het deel van uw baard onder uw kin wrijft dat u niet kunt zien, voelt u dan oneffenheden op uw huid? De hobbelige textuur kan zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld en kan zijn veroorzaakt door alles, van een slecht scheermesje tot het gebruik van een crème die niet goed bij je huid past. Soms, wanneer dit gebeurt, moeten de haren die op die oneffen plaatsen groeien, uit de bult worden getrokken waar ze uit steken. Dit is waar een goede set gebogen klauwen of puntige pincetten je kan helpen.

Onzichtbare neusharen

De rest van je neusharen gedragen zich misschien, maar er zijn er die zich op onverwachte momenten aan het publiek moeten laten zien. Dit is wat een Type II neushaar wordt genoemd, een die op willekeurige momenten op- en afwikkelt (Type I neusharen zijn altijd recht, lang en opvallend). Of je nu meer willekeurige verschijningen van je Type I- of Type II-neusharen hebt, een pincet met een puntige of schuine punt zou ze mooi vastgrijpen. Maar pak een doek en een stuk ijs om de zijkant van de neus waaraan u trekt te verdoven voordat u met een pincet begint om mogelijke pijn te verminderen.

Mee-eters verwijderen

In plaats van te proberen je vingertoppen te gebruiken om de huid samen te drukken en een paar mee-eters te pakken, kun je misschien een set klassieke schuine of spitse pincetten proberen.

Splinters verwijderen

Als je een buitenmens bent, dan weet je het een en ander over splinters. U mag ze nooit voor langere tijd laten liggen, omdat ze schimmelinfecties kunnen veroorzaken. Een teken van dit type infectie is wanneer een persoon na de splinter rode bultjes in een lijn begint te zien. U kunt een spitse, schuine punt, een schuine punt of zelfs een pincet met gebogen klauw gebruiken, afhankelijk van hoe diep de splinter is. Maar als je je niet op je gemak voelt bij het gebruik van een pincet uit angst dat je jezelf bezeert of de situatie verergert, is het altijd beter om een ​​arts te raadplegen.

5 beste pincetten

Lifestance 4-delige precisie-pincet

Beste allround pincet

Voor het beste allround pincet moesten we het verkleinen tot een geweldige set, de Lifestance 4-delige precisie-pincet, omdat er verschillende soorten zijn die voor specifieke doeleinden worden gebruikt.

Een verscheidenheid om uit te kiezen

Heb je een haar op een plek waar het zo moeilijk is om een ​​hoek te krijgen om het uit te plukken? Misschien kun je een van de hoekige puntjes in de set gebruiken. En als er korte, gedrongen, koppige zijn die je niet kunt pakken om je leven te redden? Dat zijn de haren waar de pincet met platte punt in dit ensemble korte metten mee kan maken. En, natuurlijk, voor de haren die je dicht bij de wortel moet grijpen, gebruik je puntige pincet, maar voorzichtig … ze zijn scherp.

Makkelijk te gebruiken

Er zijn veel toepassingen voor, en ze maken het verzorgen van haren op verschillende plaatsen in een handomdraai. Voor het beste resultaat kun je een warm, vochtig washandje kopen als je je op een bepaalde plek hebt ingespoeld om van te plukken. Plaats het op het gebied waar u het pincet gaat gebruiken en ga verder.

Voordelen

 • Meerdere pincetten om uit te kiezen
 • Duurzaam roestvrij staal
 • Goed voor mannen en vrouwen
 • Compacte draagtas

Nadelen

 • Set bevat geen pincet met afgeronde punt

Apex origineel

Beste pincet met ronde punt

Een van de veiligste soorten herenpincetten is rond, en dit Apex originele ronde punt is geweldig voor oren en wenkbrauwen. En ze worden geleverd met een levenslange garantie.

Geweldig voor wenkbrauw- / unibrow-verzorging

Alleen omdat unibrows in het DNA van uw familie kunnen zitten, betekent dat niet dat u er een moet sporten. En een pincet met ronde punt van hoge kwaliteit, zoals dit Apex-model, is geweldig voor het verwijderen van die haren in het midden van je voorhoofd die je wilt laten verdwijnen. Je normale wenkbrauwen zullen ook onderhouden moeten worden als bepaalde haren in tegengestelde richting gaan van andere en er plakkerig uitzien. Een ronde pincet voelt gewoon veiliger aan voor haartjes rond je ogen.

Levenslange garantie

Apex staat achter dit product en garandeert een levenslange kwaliteit. Het wordt ook geleverd met een mooie handgemaakte lederen reishoes, maar de achterkant van de pincet steekt een beetje uit het hoesje. Op het eerste gezicht zien de pincetten eruit als een mes terwijl ze in het etui zitten. Maar maak je geen zorgen, het product is TSA-goedgekeurd. Deze set is speciaal gemaakt voor mannen met grotere handen van 10 centimeter lang, en deze ronde tips verwijderen ook veilig en effectief ongewenst oorhaar.

Voordelen

 • Trekt veilig haar uit wenkbrauwen en oren
 • Handige draagtas
 • Levenslange garantie

Nadelen

 • Hoewel ze TSA-goedgekeurd zijn, zien ze er misschien verdacht uit, en soms moet je ze op de luchthaven eruit halen om te laten zien wat ze zijn

Tweezerman roestvrijstalen puntpincet

Beste puntpincet

De Tweezerman roestvrijstalen puntpincet wordt geleverd in verschillende kleuren en is erg handig voor het verhelpen van dingen direct onder het huidoppervlak.

Helpt bij ingegroeide haren

Mannen zullen vaak een ervaring hebben met ingegroeide haartjes die zijn ontstaan ​​door een scheerbultje. Maar als je een man bent die van nature krullend haar heeft, ben je misschien gevoeliger voor ingegroeide haartjes, omdat ze zich ontwikkelen wanneer een haar zijwaarts of achterwaarts in de huid groeit. Dit is waar een precisie puntige pincet zoals dit model van Tweezerman van pas zal komen. Het oppervlak van de pincet is gemakkelijk vast te pakken en maakt het gemakkelijker om het haar vast te houden terwijl het bij de wortel wordt verwijderd.

Goedkeuringszegel voor goede huishouding

Wanneer items zoals een pincet het Good Housekeeping-keurmerk krijgen, betekent dit dat het product naar het Good Housekeeping Institute (GHI) is verzonden. Daar testen en evalueren de ingenieurs en wetenschappers het, en worden de puntpincetten onderzocht door de afdeling Health, Beauty and Environmental Sciences. Alles, van de manier waarop het product is verpakt tot alle claims die aan consumenten over het product zijn gedaan, wordt onderzocht en Tweezerman heeft alle tests doorstaan ​​om deze gerespecteerde zegel voor deze specifieke pincet te ontvangen.

Voordelen

 • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
 • Onberispelijk uitgelijnde tips
 • Makkelijk vast te pakken

Nadelen

 • De punten zijn scherp, dus u heeft mogelijk hulp nodig op lichamelijke plaatsen die u niet kunt zien

Mehaz Professional Slanted-Claw

Beste klauwpincet

Voor een veilige ervaring met het epileren van het gezichtshaar, deze Mehaz Professional Slanted-Claw pincetten zijn een langdurige oplossing voor wenkbrauwen, baarden, snorren en zichtbaar oorhaar.

Gezichtshaar verwijderen

Haartjes die niet op hun plaats zitten lijken uit het niets te groeien en groeien sneller en langer dan de andere haren die je bijvoorbeeld rond je snor knipt. Zelfs als je een man bent die niet veel gezichtshaar heeft, kunnen die willekeurige haren je uiterlijk bederven. En als je geen dagelijkse baard hebt en meestal een helder gezicht hebt, afgezien van een snor en kinbaard, zullen deze haren soms op je wangen verschijnen en als snorharen uitsteken. Dit is waar deze Mehaz Professional Slanted-Claw-pincet op zijn best is, omdat je die haren veilig kunt pakken met de platgerande klauw en je geen zorgen hoeft te maken over het schrapen van je gezicht.

Wenkbrauwvormend

Als je een pincet rond je ogen gebruikt, wil je geen puntige set, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Voor die verdwaalde wenkbrauwen die er gewoon niet bij horen, is een klauwpincet een goede keuze, omdat je beter kunt zien vanwege de manier waarop de punt openlijk is geconstrueerd voor een duidelijker zicht. Dit specifieke roestvrijstalen paar is breed en plat gemaakt, zodat jongens die misschien niet zo vaak een pincet gebruiken, er tijdens het gebruik een goede grip op kunnen krijgen.

Voordelen

 • Duurzaam roestvrij staal
 • Breed voor betere grip

Nadelen

Tenartis Puntig Haar

Beste puntige schuine pincet

Voor een handige mix tussen een puntig en schuin pincet, dit Tenartiz-pincet met puntig haar geeft je het beste van twee werelden.

Professionele kwaliteit

Deze gelikte set is gemaakt in Italië en is gemaakt van duurzaam chirurgisch roestvrij staal. Hierdoor is de set gemakkelijk te steriliseren, wat erg belangrijk is, want je wilt er zeker van zijn dat er niets op blijft zitten of opdroogt als je ze voor een totaal andere taak gebruikt. U wilt bijvoorbeeld geen ziektekiemen meenemen van bijvoorbeeld toen u ze gebruikte om een ​​splinter te verwijderen naar een later tijdstip waarop u aan ingegroeide haartjes werkte. Deze leuke set is 7,5 cm lang en wordt geleverd met een zwarte hoes van 10 cm.

Meerdere toepassingen

Het beste van het hebben van een puntige pincet is dat je het ene moment de schuine kant kunt gebruiken voor zaken als ongewenste haren op verschillende plaatsen op je gezicht, en het volgende moment moet je misschien de punt gebruiken voor meer precieze taken. De tips op deze zijn ook met de hand gemaakt.

Voordelen

 • Meerdere toepassingen
 • Chirurgisch roestvrij staal
 • Handige draagtas

Nadelen

 • Gebruik ze niet in delen van het lichaam die u niet kunt zien omdat de punt scherp is; zoek indien nodig hulp van een andere persoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *