Categories
Uncategorized

Beste kapsels voor grote voorhoofden

Beste kapsels voor grote voorhoofden

Topkapsels voor meisjes met een groot voorhoofd

Als het gaat om salaris en kastruimte, is groter altijd beter. Als het echter om uw voorhoofd gaat, geeft u misschien de voorkeur aan de illusie van een kleinere oppervlakte! Met een royaal voorhoofd kun je profiteren van geweldige gelaagde en ponykapsels die de gezichten van sommige van je vrienden misschien niet erg vleiend zullen overweldigen met compactere gezichtsstructuren. Als je op zoek bent naar een aantal fantastische en flatterende kapselopties voor grote voorhoofden, dan hebben wij jou gedekt! We hebben een lijst samengesteld met prachtige vrouwen die absoluut rockende kapsels hebben die hun grote voorhoofd flatteren. Studies tonen aan dat het hebben van een groot voorhoofd vaak wordt geassocieerd met superieure intelligentie, dus als je een van deze kapsels aan je prachtige gezicht toevoegt, word je een drievoudige bedreiging met schoonheid, hersens en stijl!

1Asymmetrische, edgy bob met een dramatisch zijdeel

rihanna-kapsels

Rihanna

Rihanna is een stijlicoon voor dames met een groter voorhoofd omdat ze altijd een ongelooflijk kapsel heeft dat niet alleen haar gezichtsstructuur flatteert, maar ook haar leuke en edgy stijl uitdrukt. Asymmetrische kapsels met een zijscheiding, zoals die van Rihanna, zijn om twee belangrijke redenen slimme keuzes voor vrouwen met een groter voorhoofd. Ten eerste snijdt het zijgedeelte het voorhoofd onmiddellijk doormidden en vestigt de aandacht op je prachtige ogen. Ten tweede brengt het langere gedeelte vooraan het oog onmiddellijk naar beneden en weg van je voorhoofd. Dit betekent dat u zich niet bewust hoeft te zijn van uw voorhoofd, aangezien iedereen het te druk heeft met het bewonderen van uw stijlvolle snit en prachtige ogen om iets anders op te merken!

2Lange losse golven met een volledig dekkende pony

Hoewel Olivia er soms de voorkeur aan geeft haar haar glad te strijken en trots te pronken met haar grote voorhoofd, heeft ze ook een ongelooflijke smaak in ponykapsels wanneer ze besluit de bovenste helft van haar gezicht te bedekken. Olivia’s pony is volledig bedekt, maar ze is niet zwaar, wat dit een geweldige look maakt voor meisjes die willen voorkomen dat ze een dramatische of stompe uitspraak doen met hun pony. Een pony met volledige dekking die recht naar beneden komt, is een superstrategische manier om de illusie te wekken van een kleiner voorhoofd, omdat het begin van je haarlijn dubbelzinnig lijkt. Naast het gebruik van een pony om de hoogte van haar voorhoofd te verhullen, heeft Olivia ook haar langere haar zo gestyled dat het haar jukbeenderen omlijst, wat de breedte van haar voorhoofd zachtjes camoufleert. Deze prachtige look is flatterend voor meisjes met een royaal voorhoofd en elke gezichtsvorm!

3Slank schouderlang haar met een stompe pony

Christina Ricci kapsel

Christina Ricci

Christina heeft een opvallende botstructuur met een hartvormig gezicht dat begint met een breed voorhoofd en taps toeloopt naar een smalle puntige kin. Haar stompe, rechte pony vormt een perfecte aanvulling op haar dramatische gelaatstrekken en haar ruime voorhoofd. Een pony met volledige dekking zoals die van Christina wekt de illusie van een kleiner voorhoofd omdat ze het begin van de haarlijn bedekken en alle aandacht op je prachtige ogen richten!

4Haar van gemiddelde lengte met een lange pony aan de zijkant

julia louis dreyfus kapsel

Julia Louis Dreyfus

Hoewel Julia’s voorhoofd gemiddeld van lengte is, blijkt uit foto’s waarop ze haar haar naar achteren draagt, dat ze eigenlijk een heel breed voorhoofd heeft. Julia’s look is een perfect voorbeeld van een kapsel dat een groter voorhoofd verhult zonder het gebruik van een dramatische pony of laagjes. Door slechts één zijdeel van korter gelaagd haar te hebben, wekt Julia de illusie dat haar voorhoofd veel minder breed is dan het in werkelijkheid is. Hoewel ze er stralend uitziet, ongeacht het kapsel dat ze kiest om te rocken, heeft Julia met deze stijl een bijzonder elegante en flatterende keuze gemaakt!

5Volumineuze geplaagde vlecht

Het kapsel van Rachel McAdams

Rachel mcadams

Rachel is een van onze favoriete dames met een royaal voorhoofd. Dit kapsel is het perfecte voorbeeld van een look die grote voorhoofden flatteert zonder daadwerkelijk een deel van het voorhoofd te bedekken. Hoewel de voor de hand liggende manier om een ​​groot voorhoofd te verbergen het gebruik van strategische pony’s of lagen is, is een andere manier om de illusie van een kleiner voorhoofd te creëren, spelen met verhoudingen. In verhouding tot haar betoverend lange haar lijkt Rachels voorhoofd gemiddeld, zelfs onder het gemiddelde, qua grootte. Hoewel een pony een klassieke oplossing is voor een groot voorhoofd, vergeet niet dat u niet beperkt bent tot het dragen van een pony als u het uiterlijk van uw voorhoofd wilt veranderen. Deze look is zo prachtig en straalt elegantie uit, waardoor het de perfecte opsteekkapsel is voor meisjes om te dragen naar speciale evenementen!

6Volumineuze uitbarsting van gemiddelde lengte

angelina jolie kapsel

Angelina Jolie

Angelina wordt algemeen beschouwd als een van ‘s werelds mooiste vrouwen, en ze wordt wereldwijd bewonderd om haar verbazingwekkende uiterlijk gedurende haar decennialange carrière. Als je bang was dat het hebben van een groter voorhoofd op de een of andere manier afbreuk doet aan je schoonheid, hoef je je geen zorgen te maken, aangezien je in goed gezelschap bent met de prachtige Angelina! Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt, wekt Angelina Jolie de illusie van een kleiner en proportioneler voorhoofd door daadwerkelijk breedte aan haar uiterlijk toe te voegen. Het volume van Angelina’s kapsel doet haar voorhoofd kleiner lijken omdat de volumineuze zijkanten de breedte van haar voorhoofd verzachten. Als Angelina haar haar glad tegen haar hoofd droeg, zou haar grote voorhoofd er strenger en duidelijker uitzien. Dit prachtige eenvoudige kapsel zou er geweldig uitzien voor elk meisje, maar het is vooral flatterend voor meisjes met een groot voorhoofd!

7Laag opgestoken met middendeel en framelagen voor roem

Zoe Saldana-kapsel

Zoe Saldana

Zoe is ongetwijfeld een van de mooiste en meest stijlvolle vrouwen in de entertainmentindustrie. Ze flatteert haar grotere voorhoofd met een middelste laag opgestoken haar. Lage, ietwat losse opsteekkapsels die een haardeel behouden, zijn over het algemeen flatterend voor een groot voorhoofd dan strak naar achteren getrokken opsteekkapsels. Een groter voorhoofd kan er ietwat streng uitzien en de rest van je prachtige gelaatstrekken afleiden als je geen verzachtend effect toevoegt, zoals Zoe’s zachte gezichtskaderlagen. Midden- en zijhaardelen zijn ook geweldige manieren om een ​​uitgestrekt voorhoofd visueel te breken, wat de illusie van een proportioneel voorhoofd helpt creëren. Deze prachtige look is veelzijdig en daardoor perfect voor zowel elegante als casual gelegenheden!

8Lang golvend haar met omlijstende lagen

Jennifer houdt van Hewitt-kapsel

Jennifer Love Hewitt

Jennifer’s kapsel is de perfecte look voor langharige meisjes die ook een lang voorhoofd hebben! Jennifer’s middelste deel creëert de perfecte opstelling voor haar prachtige gezichtskaderlagen die zachtjes naar haar schouders krullen. Deze perfect gelijkmatige lagen creëren een gevoel van balans in Jennifers algehele look. De sleutel tot het bereiken van een flatterend kapsel voor grote voorhoofden is niet noodzakelijkerwijs het voorhoofd verbergen, maar strategieën gebruiken die de balans bevorderen en de uitstraling van een evenredig gezicht creëren. Dit kapsel is eenvoudig te bereiken als je lang haar hebt en het ziet er betoverend mooi uit!

9Kort golvend haar met een zware pony

Tyra Banks

Tyra’s schouderlange haar is fris en veerkrachtig en verzacht haar opvallende kenmerken uitstekend. Hoewel Tyra’s haar overwegend golvend is, heeft ze een rechte pony die haar grote voorhoofd helpt camoufleren. Deze look is onderhoudsarm omdat hij er geweldig uitziet, zelfs als je je haar aan de lucht laat drogen. Dit is een universeel flatterend kapsel voor meisjes met een gezichtsvorm.

10Lang haar met zijdeel

Liv Tyler-kapsel

Liv Tyler

Livs prachtige lange haar valt elegant en stijlvol over haar schouders. Ze deed haar haar dramatisch opzij zodat de stukken aan de voorkant een klein deel van haar voorhoofd bedekken. Deze stijl is gemakkelijk en prachtig en laat zien hoe gemakkelijk het is om een ​​slim haargedeelte te gebruiken om een ​​groter voorhoofd subtiel te verbergen.

11Lage paardenstaart met zijdeel

Kate Bosworth-kapsel

Kate Bosworth

Kate staat bekend om haar opvallend unieke tweekleurige ogen en ze heeft altijd goed werk verricht door kapsels te kiezen die de aandacht vestigen op haar beste eigenschap. Hoewel ze een van ‘s werelds meest erkende schoonheden is, schommelt ze ook een iets groter dan gemiddeld voorhoofd. Meisjes met een groter voorhoofd maken zich misschien zorgen over het terugtrekken van hun haar in een paardenstaart, omdat ze denken dat het de aandacht op hun voorhoofd zal vestigen. Maar een klein deel van het haar over het voorhoofd houden is een zeer gemakkelijke en prachtige manier om een ​​paardenstaart te dragen zonder dat uw voorhoofd niet in verhouding lijkt te staan ​​met de rest van uw gezicht. Het gebruik van een strategische pony of een haardeel aan de zijkant kan

12Rommelige lage zijvlecht

Diane Kruger-kapsel

Diane Kruger

Diane nagelt volledig de perfecte combinatie van casual en elegant met dit kapsel. Diane heeft een vrij breed voorhoofd en daarom is het bijzonder flatterend voor haar om een ​​paar stukjes haar over de zijkant van haar voorhoofd te houden. Dit kapsel is supergemakkelijk te repliceren, waardoor het de perfecte look is voor meisjes die willen experimenteren met een gevlochten look zonder al te veel tijd te besteden aan het perfectioneren ervan. Het enige dat u hoeft te doen, is een subtiel zijdeel maken en vervolgens al uw haar opzij verzamelen. Maak een losse vlecht en houd een paar stukjes los zodat ze je gezicht kunnen omlijsten. Ja, dat is alles wat je hoeft te doen om deze prachtige look te krijgen!

13Zware zijgevechte pony met lang haar

De pony van Ellen is perfect gestyled, zodat de aandacht van haar haarlijn wordt weggetrokken en in plaats daarvan naar haar mooie lichtbruine ogen wordt gericht. Deze stijl van pony is erg flatterend voor meisjes met een lang voorhoofd omdat het begin van de haarlijn is vermomd, wat betekent dat niemand (behalve jij!) Zal weten hoe groot je voorhoofd is. Deze pony ziet er prachtig uit met het lange haar van Ellen, maar ze ziet er ook geweldig uit in een kort en pittig kapsel!

14Lang haar met omlijstende lagen

Nicole Kidman-kapsel

Nicole Kidman

Nicole’s haar ziet er fantastisch uit, maar dit kapsel is niet alleen prachtig: het camoufleert ook vakkundig haar grote voorhoofd! Lang haar kan een lastig kapsel zijn om uit te trekken als je een groot voorhoofd hebt, omdat je het risico loopt je gezicht nog meer te verlengen met extra haarlengte. Het opnemen van gezichtskaderlagen is echter een geweldige manier om lang haar uit elkaar te halen en een visuele afleiding te creëren, zodat de aandacht niet naar uw voorhoofd wordt getrokken. Dit kapsel zou er fantastisch uitzien bij meisjes met elke gezichtsvorm.

15Middelste deel opgestoken

allison williams kapsel

Allison Williams

Dit kapsel is minimalistisch en elegant, en slim gestileerd, zodat de meeste mensen die naar Allison kijken niet zouden beseffen dat ze eigenlijk een groot voorhoofd heeft! Dit kapsel verhult op subtiele wijze haar grote voorhoofd omdat het de illusie wekt van een haarlijn die lager is dan haar haarlijn in werkelijkheid is. Dit is een geweldige updo voor meisjes die hun voorhoofd kleiner willen laten lijken, maar die hun voorhoofd niet met een pony willen bedekken. Om deze look te bereiken, scheidt u uw haar in het midden en trekt u het terug in een paardenstaart of knot. Houd het haar zo losjes dat u kunt aanpassen hoe laag u uw haarlijn wilt hebben. Het toevoegen van een paar statement oorbellen is ook een prachtige en slimme manier om ervoor te zorgen dat de ogen niet op je voorhoofd blijven hangen!

16Golvende bob met een zijgevechte pony

christina hendricks kapsel

Christina hendricks

Christina wordt alom bewonderd omdat ze bepaalde kenmerken bezit die groter zijn dan gemiddeld, maar ze staat niet bekend om haar royale voorhoofd! Dit komt omdat ze altijd prachtig flatterende kapsels heeft gedragen die ervoor zorgen dat de aandacht van haar haarlijn af wordt geleid en in plaats daarvan naar haar beste eigenschappen. Dit is een fantastisch kort kapsel voor meisjes met een groot voorhoofd omdat een pony aan de zijkant er geweldig uitziet met bob-kapsels. Als je van kort haar houdt en op zoek bent naar een mooie manier om je grotere voorhoofd te camoufleren, moet je deze look zeker zelf proberen!

Hoewel je het misschien niet leuk vindt om een ​​groot voorhoofd te hebben, vergeet dan niet dat er talloze prachtige beroemdheden en modellen zijn die niet toestaan ​​dat een groot voorhoofd hen ervan weerhoudt om zelfverzekerd te zijn en de afgunst van iedereen in de kamer! We hopen dat je genoten hebt van deze lijst met de beste kapsels voor grote voorhoofden en vergeet niet om plezier te hebben terwijl je het meest flatterende kapsel voor je gezicht vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *