Categories
Uncategorized

Beroemdheden met zichtbare littekens | Roddels over beroemdheden

Beroemdheden zijn in veel opzichten net als gewone mensen – misschien meer getalenteerd, gelukkiger, maar net zo kwetsbaar als de volgende. Ten eerste krijgen ze net als wij allemaal littekens, sommige per ongeluk, andere in vreemde omstandigheden die een intrigerend verhaal kunnen maken. En toch kunnen er meer herinneringen aan het verleden zijn.

Jason Momoa

Momoa’s kenmerkende litteken kruist zijn linkerwenkbrauw. Het is afkomstig uit een aflevering 12 jaar geleden – een man viel hem aan in een bar in Hollywood en sloeg hem met een pintglas voor zijn oog.

De slechterik ging vijf jaar naar binnen, terwijl de acteur een reconstructieve operatie onderging die een gecompliceerde bleek te zijn met in totaal 140 hechtingen.

Kylie Jenner

Kylie Jenner is dol op haar litteken. De socialite plaatste het zelfs een paar jaar geleden op Instagram. Het zit op haar been en ze ontving het op vijfjarige leeftijd toen ze met weinig succes een paal probeerde te beklimmen.

Zegel

De hitmaker en Grammy-winnaar onderscheidt zich op meer dan één manier – door zijn songwriting, zijn weergave, maar ook door zijn met littekens omzoomde gezicht dat op zijn zachtst gezegd nogal gedenkwaardig is. De man is zo geweest vanaf zijn tienerjaren.

De trieste toestand is het resultaat van discoïde lupus erythematosus (DLE), een huidziekte die het gevolg is van immuuncellen die van binnenuit op de huid slaan. De huid raakt ontstoken en ontwikkelt littekens op de hoofdhuid, het gezicht en de oren, die zich naar de borst kunnen verspreiden. De littekens veroorzaakt door DLE zijn ongevoelig voor behandeling.

Tina Fey

Het litteken van de actrice valt nauwelijks op, maar daar is het, precies onder de linkerkant van de mond, en het is een getuige van een gruwelijk verhaal uit haar jongste jaren. Ze was nog maar 5 en speelde rustig voor haar huis, en het volgende moment, uit het niets, kreeg ze een messtoot van een volslagen vreemde. Op dat moment besefte ze niet eens wat er was gebeurd; volgens Jeff Richmond, haar man, dacht ze dat de aanvaller haar met een pen prikte – maar er was een snee en bloed liep eruit.

Met het verstrijken van de tijd begon Fey het litteken te vergeten totdat ze voor de camera stond – en toen begon haar smet haar zorgen te baren. Als ze voor de camera staat, kan ze het gevoel niet van zich afschudden dat iedereen haar litteken opmerkt. Ze zeggen dat ze er nog steeds de voorkeur aan geeft haar rechterkant naar de camera te draaien.

Tommy Flanagan

Het met littekens bedekte gezicht van de Schotse acteur is het voorbeeld van wat een Glasgow Smile wordt genoemd – een speciale markering van zijn geboortestad. Hij was een lastige buurt, en buiten een pub waar hij optrad als dj, werd hij op een avond aangevallen. Hij verzette zich tegen de overvallers en werd geslagen.

Selena Gomez

Drie jaar geleden had Selena Gomez ernstige gezondheidsproblemen, toen haar lupus zo ernstig optrad dat ze een niertransplantatie nodig had. Selena kreeg haar nieuwe nier van haar boezemvriendin Francia Raisa die er afstand van deed omwille van Gomez. Nu hebben ze allebei een litteken als herinnering.

prins William

Prins William heeft ook een litteken op zijn gezicht dat hij een “Harry Potter-litteken” noemt. De oorsprong van het litteken gaat terug tot zijn 13-jarige leeftijd toen de onhandig zwaaiende golfclub van een ander zijn voorhoofd raakte en een onuitwisbare indruk achterliet.

Toen hem werd gevraagd naar de mooie naam, antwoordde hij (in een interview tien jaar geleden): “Ik noem het [my Harry Potter scar] omdat het soms gloeit en sommige mensen het merken – soms merken ze het helemaal niet op. “

Sean bean

Terwijl Bean en Harrison Ford de ondergang van het personage van Bean filmden in Patriot Games in 1992, hanteerde Ford een boothaak die op de een of andere manier op Beans gezicht belandde en een litteken achterliet.

Toch slaagde Bean erin om te profiteren van zijn litteken! Hiermee kreeg de acteur een bijzonder stoer uiterlijk en kreeg hij meteen een passende rol in Sharpe’s Rifles. Ongetwijfeld kwamen andere personages van Bean, zoals Boromir (The Lord of the Rings) en Odysseus (Troy), meer verfijnd en verweerd uit.

Keanu Reeves

Reeves draagt ​​een vreselijk litteken in de buik – het resultaat van zijn overgave aan een ‘demon ride’ in Topanga Canyon. Hij reed op zijn motor de nacht in met gedoofde koplampen en reed een berghelling op. Afgezien van het totaal aan zijn voertuig, scheurde hij zijn milt en brak een paar ribben.

JR Martinez

Dienend in de 101st Airborne Division, 19-jarige Cpl. JR Martinez bevond zich in 2003 in Irak. Hij bleef daar geen maand toen zijn Humvee in een landmijn reed en ontplofte. Martinez eindigde met zware brandwonden die meer dan 40% van zijn lichaam bedekten.

Overal getekend, handelt de acteur (en overigens Dancing with the Stars-kampioen) dienovereenkomstig. Terwijl hij nog steeds therapieën ondergaat, blijft hij zijn mede-veteranen bezoeken om steun en aanmoediging uit te wisselen om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden.

Andy Warhol

Warhol, een uitstekend boegbeeld van de pop-art, kwam op een bepaald moment in zijn leven bijna om het leven bij een aanval. In 1968 werd hij aangesproken door ene Valerie Solanas, een radicale feministische schrijver uit die tijd die het idee van de eliminatie van mannen voorstelde. Zoals later werd onthuld, speelde ze in een door Warhol geproduceerde film ‘I, a Man’ (1968).

Hij was in zo’n slechte toestand dat chirurgen zijn ribbenkast openden om zijn hart weer te masseren. Ook beschadigde de kogel de longen van Warhol, een verwonding waarvoor hij een chirurgisch korset moest dragen waar hij nooit zonder zou kunnen.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix heeft zijn misvorming vanaf de geboorte gehad: het is niet echt een litteken, maar eerder een kleine spleet die van zijn neus tot aan de lip loopt. Ja, het is een milde vorm van een hazenlip die meer op een litteken lijkt. Dit defect ontstaat vroeg tijdens de zwangerschap, vaak binnen de eerste 10 weken. Jaarlijks worden in de Verenigde Staten meer dan 6.500 baby’s geboren met een hazenlip of gespleten gehemelte in verschillende stadia van ernst.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones heeft een litteken aan de voorkant van haar nek – een constante bron van zorg voor haar make-upexperts. Het litteken herinnert aan een tracheotomie die ze in haar jeugd onderging toen ze ademhalingsproblemen had als gevolg van een virus. Dus Zeta-Jones is er op geen enkele manier vies van, integendeel, ze waardeert het als een onderdeel van haar redding.

Wanneer het een operatie betreft, zal de incisie een litteken achterlaten dat gewoonlijk slijt en slechts een klein spoor achterlaat. Als de litteken-drager een litteken wil laten verwijderen om zijn uiterlijk te verbeteren, kan hij voor verschillende behandelingen zorgen: injecties, crèmes, dermabrasie, chemische peelings en ten slotte laserbehandelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *