Categories
Uncategorized

Beroemdheden die vulgaire outfits dragen | Roddels over beroemdheden

Beroemdheden die niet altijd dames en brave meisjes zijn geweest.

Als je naar moderne beroemdheden kijkt met hun perfect doordachte uiterlijk en verfijnde outfits, lijkt het erop dat hun smaakgevoel een aangeboren geschenk is, en ze hebben er altijd zo uitgezien. Maar soms is het de moeite waard om een ​​paar jaar terug te kijken om te zien waar de gevestigde stijliconen begonnen. Fouten van de jeugd zijn niet typisch voor gewone stervelingen, maar komen ook vrij vaak voor bij beroemdheden. Geloof je het niet? Bekijk maar eens onze selectie.

Beyoncé

Beyoncé heeft een lange weg afgelegd van de leadzanger van de popband Destiny’s Child uit de jaren 2000 tot de trotse bijnaam “Queen B”. Haar stijl is samen met haar carrière veranderd.

Nu is Beyoncé een echte popdiva. Haar oogverblindende en ongelooflijk sexy avondlooks zijn de norm voor vrouwelijkheid en luxe. En de outfits kunnen onthullend zijn, maar zeker niet verdorven.

Dit kan niet gezegd worden over de kleding die Beyoncé begin jaren 2000 voor zichzelf koos. Doorschijnende mesh, strass steentjes, opvallende kleuren waren de basisprincipes van Beyoncé’s garderobe 20 jaar geleden.

Victoria Beckham

Victoria Beckham is een andere koningin van de moderne mode met een popverleden. Zonnebrillen, hoge hakken, zwarte kleur en kokerrokken: het is onmogelijk om Victoria zonder deze dingen voor te stellen. Toch was dit niet altijd het geval.

Mode-icoon en ontwerpster Victoria Beckham droeg vroeger de pakkende naam Posh Spice en veroverde de popwereld als onderdeel van de iconische Spice Girls-band. De hete “Pepper Girl” droeg latex, ultrakorte rokjes en doorschijnende slipjes. Er hoeft niets te gebeuren met het podiumbeeld …

Lady Gaga

Lady Gaga veroverde alle hitlijsten van de wereld in een waanzinnige wervelwind aan het begin van het afgelopen decennium, en haar optreden op de rode loper haalde de voorpagina’s in de media. Gaga is een koningin van schandalige kledingstukken geworden. Haar gekke outfits verbaasden de verbeelding. Denk maar aan haar jurk van RAW! vlees.

Gaga’s stijl kan nauwelijks klassiek en typisch Hollywood worden genoemd, maar de zangeres bewees iedereen dat ze een echte diva kan zijn. Luxueuze optredens op de rode loper zijn een perfect getuigenis.

Bella Hadid

Het supermodel heeft een speciale liefde voor afbeeldingen uit de jaren 90 ontwikkeld: panama’s, oversized jassen, broeken met ingenaaide zakken, wijd uitlopende jeans, tops met strass steentjes. De koningin van de mode-experimenten slaagt erin om er ultramodieus en stijlvol uit te zien, zowel op de rode tapijten als in het dagelijks leven.

Bella’s experimenten zijn echter niet altijd zo succesvol geweest: een paar jaar geleden konden sommige van haar uiterlijk ondubbelzinnig vulgair en verdorven worden genoemd. Haar naakte jurk op het filmfestival van Cannes in 2016 verschijnt nog regelmatig in de pers. Natuurlijk kunnen zulke open uitsnijdingen een echte schok veroorzaken bij een onvoorbereid publiek.

Miley Cyrus

De meest controversiële beroemdheid uit onze collectie is Miley Cyrus. Vanaf het allereerste begin van haar carrière is ze van het ene uiterste naar het andere gegaan: van het buurmeisje naar de koningin van shockinhoud, en vervolgens van een voorbeeldige echtgenote en feministisch icoon naar een punkdiva. Het lijkt erop dat Miley nog steeds op zoek is naar haar eigen stijl.

De 27-jarige beroemdheid heeft de laatste tijd geen schokkende capriolen en schandalige outfits gedragen. Voor formele gelegenheden kiest Cyrus klassieke avondjurken, en in het dagelijks leven geeft ze de voorkeur aan eenvoudige casual looks, met jeans en T-shirts met interessante accessoires zoals een pet en omvangrijke sieraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *