Categories
Uncategorized

Beroemdheden die met rijke partners zijn getrouwd | Roddels over beroemdheden

Er was nauwelijks een beroemdheid te vinden die hun roem niet voelt in termen van inkomen. Er zijn talloze sponsorschappen, aanbiedingen van goedkeuringsovereenkomsten en tot slot freebies waarvan het probleem ligt bij het kiezen, niet bij het vinden. Bovendien kun je overal naartoe gaan en allerlei soorten mensen ontmoeten – dus er is niets dat je tegenhoudt als je zin hebt om met een zeer rijke partner te trouwen. Wat sommige beroemdheden eigenlijk doen.

Miranda Kerr

Kerr is gescheiden van Orlando Bloom en moet besloten hebben om voor veel geld te gaan. Ze vond een handige, ongehuwde miljardair in Evan Spiegel met wie ze in 2017 trouwde. The Business Insider schenkt zijn fortuin ongeveer $ 3,4 miljard. Dus de oprichter van Snapchat komt niet langer in aanmerking.

Talulah Riley

De Britse actrice trouwde niet één keer, maar twee keer met haar miljardair! Haar huwelijk met Elon Musk duurde 8 jaar, maar toen het in 2008 ontbond, was dat niet het einde. Twee jaar later probeerden ze het opnieuw, maar in 2012 gingen ze uit elkaar.

Heather Mills

Het model Heather Mills stond bekend als de tweede vrouw van Sir Paul McCartney, en zeer berucht tijdens hun huwelijk van 2002 tot 2008 vanwege de bittere aard van hun scheiding. Zoals Celebrity Net Worth bekend maakt, houdt McCartney’s rijkdom hem aan de top van de rijkste opnamemuzikanten over de hele wereld.

Janet Jackson

Potentiële rijke partners zijn er in overvloed in bepaalde rijke landen, en Janet Jackson wist dat goed. Dus na haar tweede scheiding liep de zangeres door het gangpad in het gezelschap van miljardair Wissam Al Mana, een zakenman uit Qatar. De rijkste noemde zijn fortuin $ 1 miljard waard. Deze verbintenis bleek niet levensvatbaarder te zijn dan haar vorige, aangezien het huwelijk na 5 jaar in een scheiding eindigde.

Prinses Charlene van Monaco

De beroemde Zimbabwaanse Olympische zwemster Charlene Wittstock richtte haar zinnen op niemand anders dan Prins Albert II van Monaco. Nu, sinds hun huwelijk in 2011, is ze Charlene, prinses van Monaco, geworden. The Richest meldt dat Prins Albert behoort tot ‘s werelds rijkste royals met een waarde van ongeveer $ 1 miljard.

Andrea Casiraghi

Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, is vanaf zijn geboorte rijk en illuster. Hij is lid van een zeer rijke koninklijke familie, met zijn oom, Prins Albert II, die tot de welvarende royals ter wereld behoort.

Stephanie Seymour

Na haar vroege samenwerking met eigenaar van modelbeheer John Casablancas op de prille leeftijd van 16, ging Stephanie Seymour door naar een kortstondig huwelijk met een rockgitarist en naar een tumultueuze relatie met een rockzanger. Daarna nam ze genoegen met Peter M. Brant, een zakenman met een nettowaarde van meer dan $ 2 miljard, zoals geschat door The Richest. Het koppel blijft bij elkaar ondanks incidentele moeilijkheden.

Elle Macpherson

Het Australische model en tv-presentator Elle Macpherson trouwde niet met een miljardair, maar haar tweede echtgenoot, erfgenaam van het hotel en vastgoedontwikkelaar Jeffrey Soffer, werd pas twee jaar later één. Ze trouwden in 2013, maar het lijkt erop dat hun huwelijk snel ten einde loopt.

Salma Hayek

De Beatriz at Dinner-ster heeft maar één man gehad, en hij is de Franse miljardair Francois-Henri Pinault. Ze trouwden tijdens twee ceremonies in 2009. Naast de rijkdom van de familie Pinault, staat Francois-Henri bekend als president en CEO van het familiebedrijf Kering. Celebrity Net Worth schat zijn waarde op ongeveer $ 7 miljard.

Melanie Craft

Melanie Craft schrijft romantische romans en heeft een romantisch denkraam. Dat zou de drijfveer kunnen zijn geweest achter haar huwelijk met een zeer rijke magnaat Lawrence Ellison, wiens fortuin oploopt tot een bedrag van $ 59,7 miljard, zoals vermeld door Forbes. Hun huwelijk duurde 7 jaar voordat het eindigde in 2010.

Diane von Fürstenberg

Diane von Fürstenberg is zelf succesvol in het verdienen van geld, haar beroemde wikkeljurk – en andere ontwerpen – brachten haar $ 1,2 miljard op, dus bij het kiezen van haar levenspartner had ze misschien de geldkwestie genegeerd. Ze trouwde in 2001 niet met Barry Diller. Hij is een mediamagnaat met een bankrekening van $ 3,7 miljard, als Forbes het goed doet.

Anne Wojcicki

Ondernemer Anne Wojcicki is een meesterbrein achter het bedrijf 23andMe, een bedrijf in consumentengenetica, dat haar miljoenen heeft opgeleverd sinds de oprichting in 2006. Ze trouwde met Sergey Brin van Google. Hoewel ze na 7 jaar huwelijk gescheiden zijn, blijven ze een gezamenlijke stichting beheren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *