Categories
Uncategorized

Beroemdheden die een voorstel deden aan hun mannen | Roddels over beroemdheden

Gelijkheid houdt vaak in dat het niet het mannetje van de soort is die de belangrijkste vraag stelt – als het vrouwtje op de kwestie wil aandringen, gaat ze het doen. Of ze nu ongeduldig of vastberaden zijn, deze beroemdheden besloten de zaak in eigen hand te nemen.

Zsa Zsa Gabor

Volgens de onnavolgbare beroemdheid bracht ze al haar echtgenoten (negen in aantal) binnen door te naderen en zichzelf voor te stellen. Ze begon de gewoonte op haar vijftiende toen ze de man uitkoos als haar eerste echtgenoot, een diplomaat, en ze moet het goed genoeg hebben gevonden om in dezelfde geest verder te gaan. Later beschreef ze het als haar mannen willen kiezen in plaats van door hen gekozen te worden.

Kristen Bell

Kristen Bell en haar aanstaande echtgenoot Dax Shepard voelden voor elk liefdevol stel dat wilde trouwen. Ze moesten wachten tot het jaar 2013, toen het homohuwelijk in Californië werd gelegaliseerd door het Hooggerechtshof, en pas toen opende Bell haar Twitter-account om de allerbelangrijkste vraag aan de orde te stellen.

“. @ Daxshepard1 wil je met me trouwen? Xo #huwelijkgelijkheid #loveislove, ”twittte ze.

Dax’s reactie? “F *** ja !!!!!!!!!!!”

koningin Victoria

Koningin Victoria zette in 1839 een beslissende stap in haar leven toen ze haar hand aanbood aan prins Albert, overigens haar neef. Haar dagboek bevat de beschrijving van de gebeurtenis die plaatsvond in haar eigen kamer, later gedenkwaardig als een van de gelukkigste afleveringen in haar leven.

Britney Spears

Het verhaal dat de popzangeres aan Entertainment Weekly vertelde, gaat dat ze met een voorstel kwam aan boord van een vliegtuig op weg naar New York vanuit Ierland.

‘Plots zei ik:’ Wat als je wilt trouwen? ‘ En ik ging van daaruit om hem te vragen of hij met me wilde trouwen, ‘herinnert Spears zich.

Hun vakbond hield drie jaar stand, maar in 2007 waren Spears en Kevin Federline gescheiden.

Diane von Furstenberg

De beroemde modeontwerpster gaf er ook de voorkeur aan het huwelijk met haar tweede echtgenoot, mediamagnaat Barry Diller, zelf aan te snijden. Zoals Fürstenberg vertelde in een interview met Oprah in 2014, gepubliceerd in O Magazine, belde ze Diller op zijn verjaardag en vertelde hem dat ze klaar was om te trouwen. Hij accepteerde het meteen, binnen een week trouwden ze en zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Elizabeth Taylor

Van de zeven echtgenoten van de illustere actrice (en acht huwelijken!) Ontving er één het voorstel van Taylor. Het was in 1952 en de ontvanger was acteur Michael Wilding, nu bekend als haar tweede partner, die twintig jaar ouder was. Ze brachten vijf jaar door voordat hun huwelijk werd ontbonden en kregen twee zonen.

Roze

Pink’s echtgenoot, notocross racer Cary Hart, trouwde met haar via een pitboard met de vraag “Will You Marry Me?” die ze liet zien terwijl hij aan het racen was. Toen het bericht binnenkwam, stopte Hart onmiddellijk om het te accepteren, en een half jaar later gingen ze naar Costa Rica om te trouwen.

Jennifer Hudson

Dit was een tweerichtingsvoorstel, aangezien David Otunga, acteur en vriend van Hudson, haar voor het eerst op haar verjaardag in 2009 ten huwelijk vroeg. Toen, ongeveer een half jaar later, Otunga’s verjaardag eraan kwam, stelde Hudson voor terug, waardoor hij een unieke vijf kreeg. -carat verlovingsring. Helaas ging het paar na negen jaar samen uit elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *