Categories
Uncategorized

Balayage Brown Hair Ideas voor dit seizoen

Brown Balayage Haarkleurideeën

Brown Balayage-ideeën

Als je het nog niet weet, is balayage een markeertechniek waarbij de kleurstof met de hand wordt geverfd om een ​​natuurlijk, geleidelijk effect te creëren dat meestal lichter is naar de uiteinden toe. Het verschilt van ombre doordat het geen effen kleur is, meer plakjes kleur over een basiskleur. Bruin haar biedt een uitstekende basis voor een balayage omdat het een aanvulling vormt op zoveel andere kleuren, van subtiel tot krachtig. Als u overweegt te updaten, neem dan een kijkje naar enkele van onze favoriete balayage bruin haar looks.

1Zonovergoten Balayage

Deze balayage voor bruin haar is zo perfect voor de zomer omdat het een geweldige sunkissed heeft. De grote plakjes goudblond hebben een natuurlijk zongebleekt effect dat zo mooi en strandachtig is. Prachtig!

2Zilver en Ash Brown Balayage

Zilver- en asbruine tinten zijn met elkaar vermengd door de lengtes van dit donkere chocoladehaar om een ​​verbluffende meerkleurige balayage te creëren die zo prachtig is en bij de meeste huidtinten past.

3Balayage Lichtbruin haar

Als je echt donkerbruin haar hebt en het gewoon een beetje leven wilt geven, ga dan voor een balayage in een lichtere tint van je natuurlijke kleur. Het effect is ongelooflijk zacht en natuurlijk.

4Ash Blond Balayage in lang haar

Een asblonde balayage ziet er zo goed uit op haar dat het een koele bruine tint heeft. De tinten vullen elkaar aan, wat zorgt voor een natuurlijker effect dan wanneer er een helderdere blonde tint werd gebruikt.

5Chocoladetaart Balayage

Chocoladetaarthaar is een nieuwe kleurtrend voor 2019 en het is gewoonweg heerlijk. Prachtige chocoladetinten worden met elkaar vermengd om een ​​rijke en prachtige haarkleur te creëren die er goed uitziet om te eten.

6Mushroom Balayage op donkerbruin haar

Mushroom is een grote haarkleurtrend voor 2019 en de grijsachtige tint bruin ziet er prachtig uit als balayage in dit donkere chocoladehaar. De fijne plakjes kleur accentueren de rommelige golven en geven dit haar zo’n geweldige textuur.

7Koper en mahonie Balayage

Warm donkerbruin haar op voor de zomer met een balayage in een rijke en levendige tint. Deze balayage van koper en mahonie heeft deze lokken van donkere chocolade echt opgewarmd en ziet er zo veelzijdig uit als ze in golven wordt gestyled.

8Super natuurlijke brunette balayage

Als je de meest delicate aanrakingen wilt, ga dan voor een natuurlijke balayage met slechts een paar plakjes handgeschilderd haar in een paar tinten lichter dan je basiskleur. Het voegt wat extra diepte toe aan een donkere haarkleur die er soms wat plat uitziet.

9Smaragdgroene Balayage

Voel niet dat u zich hoeft te beperken tot een balayage in een natuurlijke kleur. Kijk maar eens naar deze prachtige brunette-bob met een smaragdgroene balayage. Zo’n unieke kijk op de balayage-trend.

10Op Trend Tortoiseshell Balayage

De stompe snit van deze bob is absoluut prachtig en die schokkerige randen worden geaccentueerd door een trendy schildpad balayage. De trend van de haarkleur in schildpadhaar omvat het mengen van karamel-, honing-, kastanje- en platina-highlights om een ​​schildpadeffect te creëren.

11Subtiele roségouden balayage

Roségouden tinten zullen nog steeds populair zijn in 2019 en deze balayage in rijk chocoladehaar is zo’n mooie en subtiele kijk op de trend. De roze tinten zullen echt schijnen onder natuurlijk zonlicht, terwijl ze er wat meer gedempt uitzien bij kunstlicht. Prachtig!

12Smokey Honey Blonde Balayage

De rokerige honingtint van hoogtepunten in deze balayage is verbluffend. Het vormt een perfecte aanvulling op de huidskleur van het model en steekt echt af tegen de diepbruine tint van haar lob.

13Balayage van lavendel en karamel

Experimenteer met kleur voor een meer jeugdige en eigentijdse bruin haarbalayage. Lavendel is perfect gemengd door de punten van dit chocoladehaar dankzij enkele karamelhighlights. Zo vers!

14Goudbruin haar met karamelbalayage

Dit goudbruine haar met karamelbalayage heeft zo’n relaxte en strandachtige sfeer. De natuurlijke highlights geven het haar echt extra diepte en helpen de grote, krachtige golven te definiëren.

15Kort haar met Toffee Ombre

Een balayage kan er heel effectief uitzien op kort en steil haar, kijk maar eens naar deze mooie toffee ombre op donkerbruin haar. Het heeft definitie toegevoegd aan de stompe randen, wat ook diepte en de illusie van extra volume creëert.

16Chunky mahonie balayage

Deze luxe en rijke tint mahonie ziet er zo prachtig uit tegen een bijna zwarte tint bruin. Het heeft geholpen om de subtiele tinten van de basiskleur te onderscheiden en om prachtige krullen te definiëren. Hou ervan!

17IJzige blonde balayage

Dikke plakjes ijsblond hebben dit donkere asbruin echt opgetild en zo een sterk contrast gecreëerd dat zo opvallend is. Ziet er geweldig uit gestyled in losse krullen, maar ziet er ook prachtig uit als je recht pokert.

18Verbluffende Ash Brown Balayage

19Chocoladehaar met goudbruin ombre

20Prachtige Navy Balayage

21Zachte bruine balayage met schildpad

22Caramel en toffee balayage

23Asbruin haar met platina balayage

24Bronzen balayage in kort haar

25Donkere chocolade met kastanje-balayage

26Zilvergrijze Balayage

27Dusky Pink Balayage

28Rijke en warme kastanjebruine balayage

29Deep Purple Balayage Donkerbruin haar

30Prachtige Ashy Balayage

31Magenta donkerbruine balayage

32Geroosterde Kokos Balayage

33Geroosterde Kaneel Balayage

34Heldere en zonnige Balayage

35Blauwe Lilach Brown Balayage

36Natuurlijke lichtbruine balayage

37Paddestoel Bruine Balayage

38Subtiele balayage op donkerbruin

39Muisachtig bruin balayage haar

40Warme bruine balayage

41Bruin op bruin

42Subtiele brunette balayage

43Warme en lichtbruine ombre balayage

44Caramel balayage op donkerbruine basis

Er zijn zoveel geweldige looks voor bruin haarbalayage om uit te proberen, hoe ga je kiezen? Als je iets natuurlijkers wilt, kies dan een balayage-kleur die slechts een paar tinten lichter is dan je basiskleur. Of kies voor een lichtere blonde tint en fijne highlights voor dat prachtige sunkissed effect.

Als je op zoek bent naar een krachtigere balayage, ga dan voor een kleur die contrasteert met je bruine tint zodat hij echt opvalt, zoals karamel of kastanjebruin, enz. Wil je iets origineler, ga dan voor niet-natuurlijke kleuren, zoals groen , blauw, paars en roze voor een echt opvallend effect.

Als je een krap budget hebt, zijn er enkele echt goede balayage-kits voor thuis. Ze worden geleverd met een applicatorborstel, die helpt om dat natuurlijk gemarkeerde effect te creëren. Zorg er wel voor dat u altijd een patch-test doet, zoals u zou moeten doen met elke haarkleur thuis.

De positieve kant van naar een salon gaan voor je balayage is dat je stylist je opties met je kan doornemen en zelfs een op maat gemaakte kleur kan creëren, speciaal voor jou. Professionele stylisten zullen super bedreven zijn in het uit de vrije hand aanbrengen van haarkleur, dus de mix tussen je basis- / natuurlijke kleur en balayage-tinten zal zo soepel zijn.

Vergeet niet te investeren in een goed kleurverzorgingsregime om uw brunette balayage er zo lang mogelijk op zijn best uit te laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *