Categories
Uncategorized

Afro-kapsels die je wilt rocken

Afro-kapsels zijn de beste vriend van meisjes voor elk seizoen van het jaar. De zomer is vooral belangrijk om te pronken met de afro-kapsels waarop je hebt gewacht om te pronken met de wereld. Ik zal je een beetje inzicht geven in enkele van de beste afro-kapsels die je deze zomer wilt rocken. Lees verder!

1. Afro-Hawk

De afro-havik is absoluut een van de meest bekende afro-kapsels voor de afro-gemeenschap. Het is in wezen het crescendo van afro-haarstijlen voor stylingdoeleinden. Er zijn veel manieren waarop u deze updo kunt stylen. Je zou zo decoratieve vlechten aan de zijkanten kunnen plakken, een favoriet van mij, en dan een paar schuifspelden kunnen plakken om de afro-havik een knus uiterlijk te geven.

Een andere manier om het te doen, in minder dan vijf minuten, is door gewoon een paar bobby-pinnen te gebruiken om het vast te pinnen. Dit maakt de afro-havik zeer aanpasbaar in elk van de andere afro-kapsels. Dit is een van de vele afro-kapsels die erg veelzijdig zijn. Draag hem tijdens een avondje uit met je vrienden, naar de werkplek of gewoon om je haar van je nek te halen. Combineer het met een set oorbellen en je bent klaar!

Afro-kapsels die je wilt rocken

2. Afro Puff

Wat afro-kapsels betreft, dit is de meest gebruikte van het stel. Noem het de melodie als je wilt. Het draagt ​​de maat en iedereen wacht op de volgende keer dat ze zo’n geweldig afro-fenomeen te zien krijgen. Het is niet erg flamboyant, maar het is erg bevredigend voor de ogen. Het brengt het nummer samen, de cirkel is rond. Ik weet dat jullie je allemaal afvragen, hoe doe je dit afrokapsel?

Het is eenvoudig genoeg en je hebt maar één ding nodig. Een haarband, schoenveter of een sjaal. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de sjaal. Je gaat de sjaal achter op je hoofd leggen, waar je randen beginnen. Vervolgens wil je de sjaal vastbinden en straktrekken totdat ze comfortabel aan je randen zitten. Je gaat nu de zijkanten omhoog duwen terwijl je de sjaal mooi en knus houdt.

Als je eenmaal je afro hebt waar je hem wilt, ga je hem afmaken. Nu in de muziekindustrie, ook wel bekend als mijn high school bandroom, noemen we dit een solo. Iets speciaals dat uw creativiteit laat zien. Je zou een vlinderdasje of een knoop kunnen maken, of je kunt hem gewoon omwikkelen en in de sjaal stoppen. Met deze afro-kapsels ben je in minder dan vijf minuten klaar voor elke gelegenheid.

Afro-kapsels die je wilt rocken

3. Zijdeel

Een stap boven de klassieke afro is een van de beste afro-kapsels om je goede kant te laten zien! Je hebt niet per se een haarspeld nodig, maar het helpt wel om het haar op zijn plaats te houden als je haar een eigen leven leidt. Dit is een van de meer zorgeloze afro-kapsels, omdat je het kunt veranderen zoals je wilt. U zult eenvoudig een scheiding maken tussen het haar en het zo neerleggen dat geen van beide kanten elkaar hinderen.

Dit is vergelijkbaar met de balans in de band. Geen enkel instrument mag een ander overweldigen, het kan niet lijken alsof het alleen handelt. In plaats daarvan zijn het afzonderlijke delen, maar ze werken samen, zodat alles past en goed in elkaar zit. Niet alle afro-kapsels zijn bedoeld voor alle locaties. Deze afro-stijlen zouden optimaal zijn voor een avondje uit met vrienden, maar kunnen zeker in een professionele setting worden gedragen. Ik zou echter een stap verder gaan voor een black-tie-evenement.

Afro-kapsels die je wilt rocken

4. Bantu-knopen

Bantu Knots is een geweldige beschermende stijl voor je haar. Dit afro-kapsel kan worden gebruikt om je hoofdhuid een paar weken te behandelen, omdat het gemakkelijk toegang geeft tot de hoofdhuid. Spuit wat olie op je hoofdhuid voor een gezonde haargroeiperiode. Net als veel van de beschermende afro-kapsels, zijn de Bantu Knots geweldig om je haar te beschermen op de ondragelijk hete zomerdagen waar we de komende maanden naartoe gaan.

Zie ook

De zon zuigt al het vocht sneller uit je haar dan je tien keer ‘Beetle Juice’ kunt zeggen! Je kunt Bantu Knots doen met wendingen of vlechten. Je scheidt gewoon een deel van je haar, draait of vlecht het en wikkelt het dan om zichzelf heen om een ​​knoop te vormen. Je stopt het uiteinde van de twist of vlecht onderaan en klaar. Dit is een van de afro-kapsels die in elke omgeving veel aandacht trekt. Het is helemaal de fermata van afro-kapsels!

Afro-kapsels die je wilt rocken

5. Geknoopte hoofddoek

Op een dag word je wakker en voel je het gewoon niet die dag. Je bent een drukke vrouw en mag geen werkdag missen. Maak je geen zorgen, het gebeurt. Tijd om te improviseren! Pak een sjaal, een sjaal en vouw deze open. Het is het beste om eerst je haar te vlechten, maar wat maakt het uit op een dag als deze? Leg de sjaal op de achterkant van je randen en kruis de sjaal aan de voorkant en maak een lus. Dit is waar je solo weer binnenkomt.

Je zou het eindeloos om je hoofd kunnen wikkelen, het in iets heel speciaals kunnen binden of er een knoop in kunnen maken, vergelijkbaar met de onderstaande afbeelding. Ik zou wat lucht weglaten voor een knal, omdat het meer aantrekkingskracht op het kapsel heeft. Misschien heb je geen slechte haardag, maar moet je je haar beschermen tegen de elementen. Dit is een van de afro-kapsels die je op elk moment kunt gebruiken.

De zon veroorzaakt een hittegolf en je hebt Bantu Knots? Probeer deze geknoopte hoofddoek om je recent geoliede hoofdhuid te beschermen. Ik zou dit naar de les dragen, om te gaan winkelen of gewoon om in huis te dragen. Absoluut een verbetering ten opzichte van de motorkap.

Afro-kapsels die je wilt rocken

Je zult deze afro-kapsels zeker willen rocken om je doelen voor gezond haar te behouden en er goed uit te zien. Laten we het huis niet verlaten met ons haar er als een hete puinhoop uit. Ik heb mijn steentje bijgedragen, nu is het tijd om de liefde te delen. Wat zijn enkele van de afro-kapsels waar je van houdt?

Alacia Murray

Alacia Murray volgt haar BA in creatief schrijven aan het Agnes Scott College. Ze houdt van lezen, schrijven, oude bordspellen spelen en eten. Schrijven is haar passie omdat het haar de kans geeft om zich in een veilige ruimte te uiten. Ze houdt ervan mensen aan te moedigen met haar schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *