Categories
Uncategorized

8 funky kapsels voor halflang haar

De meeste mensen denken halflang haar is moeilijk te stylen, omdat het te kort is om als lang te worden beschouwd en te lang om als kort te worden beschouwd. We hebben hier acht geweldige en funky kapsels die je ongelijk zullen bewijzen. Bekijk ze en kies het volgende kapsel dat je gaat dragen.

Kapsels voor halflang haar # 1

funky-medium-kapsels (1)

Alles is mogelijk als je halflang haar hebt. Je kunt genieten van de voordelen van zowel lang als kort haar. Je hebt meer haar om mee te stylen, terwijl je toch kunt genieten van de nette uitstraling van een kort kapsel. Met haar van gemiddelde lengte kun je ook een kapsel dragen dat zo lang en golvend is. Met een bonus kuifook.

De zijkanten en de achterkant zijn lang, het bovenhaar nog langer. De kuif valt lang en golvend over de ogen, en het heeft er nog nooit zo koel uitgezien. Het is gewoon het soort kapsel dat er geweldig uitziet bij mannen met dik en golvend haar. Door de natuurlijke krullen ziet de kuif er nog indrukwekkender uit zonder dat je teveel haarstylingproducten hoeft aan te brengen.

Kapsels voor halflang haar # 2

funky-medium-kapsels (2)

Als je van drama en flair houdt, is dit precies het soort funky kapsel dat je op je halflang haar kunt doen. Houd het bovenste haar lang, dik en gekruld, en de zijkanten kort en geknipt, en je kunt ook dit soort look krijgen.

Er is niet veel voor nodig om dit soort haar te stylen. Met behulp van wat pommade met extra hold, breng je het haar gewoon naar voren met je vingers en begin je het te stylen om er dik en vol uit te zien. Zorg ervoor dat de tips er zacht en piekerig uitzien, en dat ze netjes over het oog vallen.

Kapsels voor halflang haar # 3

funky-medium-kapsels (3)

Haar van gemiddelde lengte kan ook leuk en sexy zijn. Vooral als het bovenhaar lang en golvend is en gewoon op de meest verleidelijke manier over je ogen valt. Om het kapsel relevant te houden, kunt u de zijkanten en de achterkant vervagen of versmallen, of gewoon kort bijsnijden als u daar geen fan van bent.

Dit kapsel is beter met een natuurlijke en droge, matte afwerking. Je kunt een pommade of hairstyling wax gebruiken. Je kunt ook haarklei gebruiken als je geen enkele glans op het haar wilt. Houd de stijl los en ontspannen, dus het is prima als het er een beetje rommelig uitziet.

Kapsels voor halflang haar # 4

funky-medium-kapsels (4)

Als je halflang haar hebt, kun je ook dit funky kapsel dragen. Het is lang en ruig, en de kuif is getextureerd en stekelig. Het ziet eruit als een puinhoop, maar het is echt een modieuze en sexy puinhoop. We vinden het zeker niet erg als ons haar er elke dag zo rommelig uitziet.

Je kunt het haar opzij kammen en het kapsel op zijn plaats houden met wat haarstylinggel of haarlak. Als je niet van ruig en stekelig haar houdt, kun je het wat verzachten met een gewone kam. Het is een behoorlijk flexibel en veelzijdig kapsel, en het kan door vrijwel iedereen, altijd en overal worden gedragen.

Kapsels voor halflang haar # 5

funky-medium-kapsels (5)

Haar van gemiddelde lengte is ook een geweldige kans om gladde en sexy zijkammen te dragen. Kijk maar eens naar deze geweldige kam op een ondersnit kapsel. Het ziet er zacht en zijdezacht uit, met precies de juiste hoeveelheid glans en hold. Het zit perfect op het haar, aangevuld met de echt coole geschoren zijkanten.

Het is geen moeilijk kapsel om te bereiken. Zorg voor een kort kapsel aan de zijkanten en lang aan de bovenkant, zoals een ondersnit, en style dan het bovenste haar zoals je wilt. Het is gewoon het type kapsel dat je een heel andere look kan geven, alleen al door de richting waarin je je haar kamt. En dat is heel erg gaaf in onze boeken.

Kapsels voor halflang haar # 6

funky-medium-kapsels (6)

Haar van gemiddelde lengte is ook de perfecte lengte om elk soort ondersnit kapsel te dragen. Er is gewoon iets zo dramatisch en opvallend met lang haar dat op geschoren haar valt, vind je niet?

Dit zijdezachte kapsel met gladde achterkant is ook geen uitzondering. Om de look te krijgen, laat je je haar groeien en scheer je de zijkanten en de achterkant eraf. Kam het bovenste haar helemaal naar achteren. Je kunt het er zo glad en glanzend uit laten zien als je wilt, of je kunt het ook allemaal zijdezacht en natuurlijk dragen. Hoe je het ook draagt, het ziet er geweldig en kickass uit.

Kapsels voor halflang haar # 7

funky-medium-kapsels (7)

Haar van gemiddelde lengte kan je een zekere sexy en mannelijke aantrekkingskracht geven. Het kan je er mannelijker uit laten zien dan ooit, en dat komt allemaal door het haar. Je kunt zonder de grote en modieuze kapsels en het bij de basis houden, maar ziet er toch goed uit.

Dit halflange kapsel werkt goed bij mannen met een meer conservatieve en klassieke smaak. Je kunt de zijkanten en de achterkant er ruig en dik uit laten zien, en het bovenste haar dik en vol houden. Als je van nature krullend of golvend haar hebt, moeten de punten er ook krullend en piekerig uitzien.

Kapsels voor halflang haar # 8

funky-medium-kapsels (8)

Je kunt ook de zijkanten en de achterkant kort houden, maar het bovenste haar moet langer zijn, zodat je het in dit soort kapsel kunt stylen. Het is eenvoudig en ingetogen, maar heeft veel punch als het gaat om stijl en uiterlijk.

Om het volume onder controle te houden en het haar beheersbaar te houden, kun je een goede pommade gebruiken met een mooie glans en een sterke hold. Wil je er zeker van zijn dat het haar de hele dag goed blijft zitten, dan kun je ook haarlak aanbrengen. Maar niets dramatisch of te luxe. Gewoon eerlijk tegen god prachtig haar.

Er zijn zoveel geweldige kapsels die je kunt doen met je halflang haar. Kies er een die past bij uw persoonlijkheid, uw levensstijl en het soort haar dat u heeft. Je kunt het glad of natuurlijk dragen, of met een geschoren of vervaagd kapsel. Wees gewoon creatief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *