Categories
Uncategorized

8 Funky Emo Bangs-stijlen op onze radar

Sexy, dramatische en gewaagde emo-kapsels zijn altijd een buzz-stijl geweest onder tieners. Creëer je eigen stijlstatement met deze edgy emo-pony, ideaal voor steil, glad, zijdeachtig en alle soorten haar. Dus waar wacht je op? Laten we beginnen!

Trendy Emo Bangs-kapsels voor jongens

Dit zijn de meest funky ponystijlen voor emo-jongens die dit jaar populair zijn.

1. Lang Blond haar

lange emo-pony voor jongens

Als je een strakke, lang haar, emo-pony met maximale haardichtheid aan één kant zou jouw stijl moeten zijn. Deze stijl kan mijlenver gaan met een blonde of metallic witte haarkleur.

Laat een bob tot schouderlengte knippen en schuif al je haar opzij. Deze look is ideaal voor mensen met steil haar. Borstel wat gel door je haar om het kapsel op zijn plaats te houden.

2. Golvende Emo

golvende emo-pony voor jongens

Voorbij zijn de tijden dat golvend haar moeilijk te hanteren was en als een nogal saaie haartextuur werd beschouwd. Oorlengte, gitzwart golvend haar met pony aan de zijkant en een brede haarband is jouw look voor de nacht. Maak je eigen stijlstatement met dit unieke emo bang-kapsel met golvend haar.

Klassieke herenkapsels van Jewfro

3. Rommelige Curly Emo

rommelige krullende emo-pony voor jongens

Heb je rommelig, gekruld en moeilijk te hanteren haar? Improviseer je haartextuur en creëer je eigen rommel krullend kapsel met een pony. Knip je voorste pony kort terwijl het resterende haar tot schouderlengte is. Draag een freestyle pony die gemakkelijk te krijgen is en minder onderhoud nodig heeft.

4. Slank haar

pony-stijlen voor emo-jongens

Jongens met slank haar hebben geprofiteerd van de anderen. Zijdeachtige haarvormende emo pony beter dan elk ander haartype.

Een kort bob-kapsel met een zijgevechte pony vormt een perfecte combinatie. Laat je pony vrij op je gezicht vallen. Gebruik haarproducten van goede kwaliteit voor extra glans en effect.

Top Blowout-kapsels voor mannen

5. Spikey Emo

spikey emo pony voor jongens

Een beetje unieker gaan, een stekelige look geven aan emo-haar kan je nieuwe buzz-kapsel zijn. Stekelig schouderlang haar met een naar beneden gerichte pony aan de voorkant zorgt voor een dramatische look. Dit lijkt meer op een Goku-look. Alle Dragon Ballz-fans zouden het weten!

6. Kleurrijke Emo

geverfde emo pony

Door kleuren aan een pony toe te voegen, wordt het kapsel voor emo-jongens nog interessanter. Speel met unieke en funky kleuren zoals rood, bordeauxrood of blond. Het hebben van steil en glad haar is een bijkomend voordeel. Creëer je eigen look met een coole en kleurrijke pony en hype je stijlgame.

Aantrekkelijke mannen vlechten stijlen om te kopiëren

7. Rommelige Emo

emo pony voor jongens

Als je een minimalist bent voor stijl en een onderhoudsarm emo-kapsel wilt, is deze ponylook een perfecte optie voor jou. Een rommelige pony is gemakkelijk te krijgen.

Vertel je kapper om je een emo-snit te geven en ze grof te kammen. Het volgende dat je weet, is een kapsel dat je kunt dragen zoals het is. Gebruik haargel van goede kwaliteit om het kapsel op zijn plaats te houden.

8. Opgeveegde pony

veegde emo-pony voor jongens

We kennen allemaal de laaggelegen emo-pony. Een meeslepende pony is echter een nieuwe buzz. Het zijhaar wordt naar beneden geborsteld, terwijl het bovenste haar wordt gestileerd om een ​​stekelige, omhooggeslagen pony te creëren. Gebruik een haargel van topkwaliteit om de pony omhoog te houden. Je haar verven met funky kleuren, zoals blauw, kan je look nog verder accentueren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *