Categories
Uncategorized

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Matte make-up is geweldig, maar Dewey-huid is een andere populaire schoonheidstrend waarbij je probeert een stralende teint te krijgen. Het kan soms moeilijk zijn om een ​​bedauwde huid te verwijderen zonder er ronduit vettig of olieachtig uit te zien. Blijf lezen om te leren hoe je een bedauwde huid krijgt die je elke keer precies de juiste hoeveelheid natuurlijke glans geeft.$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

1. Blijf uit de buurt van alles mat

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat je geen matte make-upproducten gebruikt als je een dewey-look probeert te krijgen. Veel huidproducten sneak in een matte finish zonder er duidelijk over te zijn, dus controleer je foundation en poeders op termen als “glansverwijderend” of “olie-verwijderend” voordat je het aanbrengt.

2. Markeer niet te veel

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Accentueren lijkt misschien de sleutel tot het verkrijgen van een prachtig bedauwde huid, en dat kan ook. Het kan echter gemakkelijk zijn om uw markeerstift te overdrijven en er in plaats daarvan vettig of overdreven glanzend uit te zien.

Zorg ervoor dat de markeerstift die u aanbrengt een neutrale afwerking heeft die niet super glanzend is. Een geweldige manier om je highlighter te verzachten en het perfecte niveau van natuurlijk stralende huid te bereiken, is door een paar druppels vloeibare highlighter in je foundationformule te mengen. Veeg de mix van producten over je jukbeenderen en neus voor een subtiele en geloofwaardige gloed.

3. Blijf weg van Sparkles

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Sparkle is niet hetzelfde als dauw. Dewey-huid lijkt van binnenuit te gloeien en het kan er natuurlijk uitzien alsof hij schittert als de zon erop schijnt, maar je huid doordrenken met glitterproducten zal je niet helpen de dauwachtige finish te bereiken waar je naar verlangt.

Zorg ervoor dat de highlighters, blushes en bronzers die je gebruikt een neutrale finish hebben die geen zichtbare stukjes glitter of sparkle bevat.

4. Probeer kokosolie

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Kokosnootolie werkt echt voor alles. Het kan zelfs een natuurlijke markeerstift zijn die wonderen verricht bij het verkrijgen van een natuurlijk dauwachtige huid. Bewaar je kokosolie op een koele, donkere plaats zodat het zijn halfvaste consistentie behoudt.

Als je klaar bent om je make-up aan te brengen, veeg je een kleine hoeveelheid kokosolie over de brug van je neus, je jukbeenderen en ergens anders waar je normaal gesproken een highlighter zou aanbrengen. Je huid zal

5. Hydrateer je huid

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Hydratatie is de sleutel tot het bereiken van een dauwachtige huid. Als je huid droog, schilferig of anderszins niet goed gehydrateerd is, zal deze er nooit voldoende dauwachtig uitzien, ongeacht hoeveel make-up je aanbrengt.

Voordat u probeert om een ​​dauwachtige finish voor uw huid te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u consequent een gezonde hydratatieroutine aanhoudt. Drink elke dag veel water, gebruik elke ochtend een lichte vochtinbrengende crème en veeg ‘s nachts over een zwaardere crème.

6. Gebruik vloeipapier

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Gedurende de dag verzamelt uw gezicht van nature olie. Deze olie heeft de neiging er duidelijker uit te zien op dagen dat je een dauwachtige make-uplook hebt aangebracht.

Om te voorkomen dat uw gezicht de hele dag te glanzend wordt, kunt u vloeipapier meenemen naar uw werk of waar u ook heen gaat. Als je merkt dat je huid een te geoliede finish krijgt, dep dan voorzichtig een van de vloeitjes over je T-zone om de schade te beperken.

7. Vergeet uw lippen niet

7 tips voor het verkrijgen van de perfecte Dewey-huid

via

Je lippen zijn net zo belangrijk als je huid als het gaat om een ​​dauwachtige make-uplook. Blijf uit de buurt van lippenstift en kies in plaats daarvan voor een heldere lippenbalsem of een subtiele roze lipgloss.

Het bereiken van een perfect bedauwde huid zonder er glitter of glanzend uit te zien, kan een duidelijke uitdaging zijn. Het vormt echter een hindernis die u zeker kunt nemen. Gebruik gewoon de tips in dit bericht op hoe je een bedauwde huid krijgt om te leren hoe je die felbegeerde, van binnenuit verlichte gloed kunt bereiken zonder in het zweet te werken. Maak een bladwijzer van onze site stylesweekly.com voor meer schoonheidstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *