Categories
Uncategorized

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

Als je een vrouw bent ouder dan twaalf jaar, is de kans groot dat je een beha draagt. Beha’s zijn een noodzaak die we graag hebben om onze borst op te tillen en te ondersteunen, maar ze kunnen ongelooflijk frustrerend zijn als ze onder je nieuwe jurk zonder rug gluren. Als je niet meer met peekaboo-bh-bandjes wilt omgaan, blijf dan lezen om te leren hoe je dat moet doen verberg je bh-bandjes moeiteloos.

1. Probeer een veiligheidsspeld

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Als je een racerback-tanktop draagt ​​en niet wilt dat je bh-bandjes op je rug te zien zijn, gebruik dan een veiligheidsspeld of paperclip om de achterkant van de bandjes aan elkaar te klemmen.

De banden blijven bij elkaar met de pin en worden direct onzichtbaar onder je tanktop.

2. Koop duidelijke banden

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Terwijl het meest traditioneel bh’s worden geleverd met gekleurde of nude bandjes, je kunt aparte doorzichtige bandjes kopen om te bevestigen aan de bh’s die je al hebt, zodat je nog steeds de ondersteuning krijgt die je nodig hebt zonder de zichtbare bandjes.

3. Naai de cups in

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Als je een rugloze of strapless jurk hebt, is er echt geen truc die je kunt gebruiken om je bh-bandjes onzichtbaar te maken.

Als je echter bereid bent om een ​​beha die je bezit te vernietigen, kun je gemakkelijk de cups uitknippen en ze thuis met naald en draad in je jurk naaien. Je krijgt dezelfde vorm en ondersteuning als een beha zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bandjes.

4. Koop een BH-clip

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Een beha-clip werkt vrijwel hetzelfde als de hierboven beschreven papercliptruc. Beha-clips zijn echter ontworpen met een meer ondersteunend, veiliger ontwerp dan een paperclip en elimineren het risico dat u zich tijdens het gebruik in de rug steekt.

5. Probeer een Bralette

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Bralettes zijn ongelooflijk omdat ze zijn ontworpen om gezien te worden. Als je bh-bandjes te zien zijn terwijl je een bralette draagt, is deze niet plakkerig of lelijk. Het wordt eigenlijk beschouwd als een fashion statement.

Bovendien zijn bralettes er in veel verschillende configuraties. Velen van hen zijn ontworpen met een halterband of hebben een rugband die laag op je rug zit, zodat je een grotere verscheidenheid aan overhemden en jurken kunt dragen zonder dat je bandjes loshangen.

6. Koop een converter

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Een BH-bandje converter is een prima investering als je een jurk wilt dragen met een lage rug.

Omvormers voor bh-bandjes worden bevestigd aan een bh die je al hebt. Ze trekken het achterbandje van je bh naar beneden en maken het stevig vast aan de voorkant zodat de achterkant van je bh niet zichtbaar is bij een jurk met een lage rug.

7. Investeer in een riemkussen

7 tips om je bh-bandjes te verbergen

via

Bandkussens zijn speciale kussentjes die perfect onder uw bh-bandjes passen. Hun primaire doel is om te voorkomen dat uw bh-bandjes in uw huid dringen en pijnlijke deuken en irritatie veroorzaken. Ze zijn echter ook uiterst effectief om te voorkomen dat uw bh-bandjes van uw schouder glijden en in het volle zicht komen.

Peekaboo-bh-bandjes kunnen afbreuk doen aan de look van je beste outfit. Gebruik de tips in dit bericht om de volgende keer dat je bh-bandjes onder je kleding te zien zijn verberg je bh-bandjes ogenblikkelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *