Categories
Uncategorized

7 betoverende bob-kapsels voor dik golvend haar

Bob-kapsels voor dik golvend haar hebben er nog nooit zo verbluffend uitgezien. Het populaire bob-kapsel wordt meestal gezien als een “moederkapsel”, maar laat je niet voor de gek houden. Je kunt van alles en nog wat stylen, het gaat allemaal om de manier waarop je het combineert. Als je een vrouw bent die van nature dik en golvend haar heeft, heb je geluk. Veel vrouwen worstelen met dun en broos haar, maar ook met plat en steil haar. Als je het geluk hebt extra dik, volumineus en natuurlijk krullend haar te hebben, moet je dat omarmen.

Bob-kapsels voor dik golvend haar

Deze 7 stijlen laten je verliefd worden en laten je ademloos achter. Als je op zoek bent naar een nieuw kapsel om te krijgen, dan ben je misschien dol op deze. Van nature dik en zwierig, deze golvende kapsels passen bij jou en zien er tegelijkertijd heel slim, fris en sexy uit.

# 1: Parijse charme

vrouwen Bob-kapsels voor dik golvend haar

Een felrode lip met een geheel witte outfit zal je gemakkelijk een middelpunt maken. Wat Parijse charme kan worden opgemerkt als je een zonnebril opzet en deze combineert met een heldere lippenstift. Vrouwen die dik en golvend haar dragen, zullen zeker van deze effen kleuren houden. Vergeet niet om sieraden toe te voegen, want hierdoor zie je eruit en voel je je als een walking art.

Kapsel voor vrouwen met een grote neus

# 2: Actrice in mij

zwarte Bob-kapsels voor dik golvend haar

Weet je nog hoe die oude Hollywood-actrices vroeger bob-kapsels en dik golvend haar hadden? Dat was iets in de jaren 60, en gelukkig voor ons is het nog steeds een trend. Je kunt niet onopgemerkt blijven als je met een golvende bob gaat. Mensen zullen naar je kijken alsof je net een zwart-witfilm hebt gemaakt, en wat denk je? Ze zullen je aanbidden.

# 3: lichte krullen

Light Curly Bob-kapsels voor dik golvend haar

Als je een fan bent van zachtere krullen, kun je er nog steeds chic uitzien. Je hoeft geen gekke krullen te hebben om er aantrekkelijk uit te zien. Mannen houden soms van subtiele looks en subtiele lichte bob-krullen.

# 4: Model-look

professionele Bob-kapsels voor dik golvend haar

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat modellen vaak dit soort kapsel op de catwalk hebben. Maar je moet weten dat ze een heel team van professionele kappers hebben om hen te helpen. Velen van hen worden niet geboren met van nature rijk en dik haar, dus hebben ze veel stylinggels en crèmes moeten gebruiken. Dit gaat ook naar jou uit. Als u deze wenst te hebben dikke bob golvende krullen dat kan! Een goed hulpmiddel of twee of in ieder geval een salonbezoek zullen je krullen een hit maken.

# 5: Kort en zoet

Bob-kapsels voor dik golvend haar

# 6: Ballerina Vibe

# 7: Eenvoud op zijn best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *