Categories
Uncategorized

65 nieuwe scherpe line-up kapsels

Wat is een line-up kapsel? Soms ook bekend als het kapsel met de vorm omhoog of de rand, deze look omvat het rechttrekken van de haarlijn met een tondeuse.

Dit betekent dat er in plaats van een natuurlijke haarlijn rechte lijnen en scherpe hoeken zijn over het voorhoofd, de slapen en de bakkebaarden. Dit resulteert in een strakke look die vaak wordt gecombineerd met een scheermesvervaging en kam over.

De line-up wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een harde scheiding en kan worden gebruikt om bebaarde looks in het kapsel te binden. Hier zijn enkele uitstekende precisie-opstellingen gemengd met verschillende kapsels.

# 1

line-up kapsel voor mannen

# 2

mannen line-up kapsel

# 3

line-up kapsel met vervagen

# 4

line-up kapsel voor jongens

# 5

zwarte man met line-up kapsel

# 6 Aan de lijn

Op de lijn
Bron

In dit voorbeeld heeft de kapper de haarlijn recht aan de voorkant bijgesneden en de zijkanten zachtjes gemengd. Dit zorgt voor een nette uitstraling die niet te scherp is.

# 7 Vintage met vorm omhoog

Wijnoogst Met Omhoog Vorm
Bron

In deze look zien we een vintage kam in keurige stijl gecombineerd met een getrapte vorm die langs de slapen wordt geschoren. Deze scherpe kanten voeden zich met een kaal vervagen.

# 8 Edgy Up Do

Edgy Up Do
Bron

Dit model heeft een rechte snit langs de slapen gecombineerd met een ronde baardomtrek. Het kapsel heeft een harde scheiding en een edgy opgepoetste look.

# 9 Uitzonderlijke stijl

Uitzonderlijke stijl
Bron

Bij deze stijl is de haarlijn vierkant langs het voorhoofd en wordt het haar gescheiden door een hoge, harde scheiding. De ene kant is geborsteld en de andere kant heeft een scheermesvervaging.

# 10 Op Trend Edge Up

Op Trend Edge Up
Bron

In deze trendy look draagt ​​het model lang bovenhaar dat hij in een manpony heeft getrokken, met scheermesjes aan de zijkanten en een scherpe lijn over de slapen.

# 11 Gestructureerde vormen

Gestructureerde vormen
Bron

Hier zorgt de vierkante haarlijn aan de voorkant voor contrast met het opgeruimde kuif en trekt de aandacht naar de hoge, galopperende scheiding.

# 12 Vorm met krullend haar

Vorm met krullend haar
Bron

In deze look vallen de natuurlijke krullen zachtjes over de rechtgetrokken haarlijn, terwijl de slapen een zachter S-vormig ontwerp hebben. Deze lijnen en de vervaging van het scheermes zijn perfect voor het beheersen van krullende kapsels.

# 13 bijpassende lijnen

Overeenkomende lijnen
Bron

Dit model draagt ​​scherp gevormde bakkebaarden en de stylist heeft ook de basis van zijn kapsel een vierkante vorm gegeven.

# 14 Bekwame trim

Bekwame trim
Bron

Deze line-up is indrukwekkend omdat de kapper niet alleen een unieke vorm over de slapen en bakkebaarden heeft gemaakt, maar ook is gecombineerd met een precisiescheermesvervaging.

# 15 Aan de rand

Op het randje
Bron

In deze pompadour-geïnspireerde snit, het haar is met een schaar geknipt om het een edgy textuur te geven en de kapper heeft de zijkanten bijgesneden met een vorm omhoog.

# 16 Dynamische tie-in

Dynamische tie-in
Bron

Voor deze look heeft de stylist een hoekige lijn over de slapen gecombineerd met afgeronde lijnen op de stoppelbaard.

# 17 Zacht gewas met rand omhoog

Zacht gewas met rand omhoog
Bron

De zijkanten zijn kort afgeknipt met de tondeuse, terwijl de krullende toplokken langer zijn gebleven; het verstrekken van volume voor deze look. Over de slapen heeft de kapper een gebogen lijn toegevoegd om de look af te maken.

# 18 Rechtzetten en vervagen

Rechtzetten en vervagen
Bron

Hier vestigt de hoge, harde scheiding de aandacht op de vierkante randen van de haarlijn die ook aansluiten op de precisielijnen van de baard. Het kapsel heeft een kam over en een vervaging van het scheermes.

# 19 Flat Top met scherpe randen

Flat Top met scherpe randen
Bron

Deze kapsel met platte bovenkant wordt goed aangevuld met een rechte getrimde haarlijn vooraan en hoekige lijnen over de slapen. Een korte harde scheiding aan de voorkant helpt om deze flat-top stijlbalans te geven.

# 20 Het draait allemaal om details

line-up kapsel

De afgeronde omtrek van het bovenste gedeelte van de baard en bakkebaarden trekt de ogen naar de hoekige lijn boven de slapen. Het kapsel heeft een scheermesvervaging en deze stoppellengte wordt doorgevoerd in de baard.

# 21 Verwarde textuur

Slordige textuur
Bron

In deze look hebben de modellen met langer golvend haar een warrige textuur gekregen en zijn ze voorzien van een product. Om de volumineuze look in evenwicht te brengen, heeft de kapper vierkante off line-ups op beide slapen toegevoegd.

# 22 Super Styling

Super Styling
Bron

Een harde scheiding scheidt een kam-over en een onberispelijke scheermesvervaging en om toe te voegen aan de scherpe look heeft de stylist een hoekige lijn bij de slapen toegevoegd.

# 23 Nauwgezette randen

Nauwgezette randen
Bron

In deze stijl is de baard lijn stroomt in een bocht naar de tempels waar het samenkomt in een vierkante vorm. De haarlijn is aan de voorkant recht geknipt en het haar is aan de achterkant in een scheermesvervaging geknipt.

# 24 Lage vervaging

Lage fade
Bron

Stijlen zoals deze zijn perfect om dunner wordende delen van haar te bedekken. Hier werd het haar geknipt met een lage vervaging aan de zijkanten en een gladde rand over de slapen.

# 25 Clipper Art

Clipper Art
Bron

In deze look heeft de kapper de haarlijn over het voorhoofd rechtgetrokken en een gekartelde lijn over de slapen toegevoegd, die zowel afgeronde als rechte randen heeft.

# 26 Lineair uiterlijk

Lineair uiterlijk
Bron

Scheermesjespatronen zijn super trendy! Lineaire lijnen met patronen gemaakt met verschillende lengtes haar zijn te zien aan de zijkant en worden aangevuld door een driehoekige lijn.

# 27 Volledige look met rechte snijlijnen

Volle look met rechte lijnen
Bron

In dit vollere kapsel vestigt de scheermeslijn aan de zijkant de aandacht op de rechte snijlijn over het voorhoofd en de vorm aan de zijkant.

# 28 gebogen randen

Gebogen randen
Bron

Hier is de baard omlijnd met een gebogen rand die uitloopt in een hoekige vorm over de slapen.

# 29 Ingetogen Edge Up

Ingetogen Edge Up
Bron

In deze look helpt een ingetogen vorm omhoog om dit kapsel in balans te brengen met volume in de bovenste lokken en een grimmige scheermesrand gescheiden door een hoge harde scheiding.

# 30 Perfecte definitie

Perfecte definitie
Bron

Deze hoekige opstelling vestigt de aandacht op het kleine vervagingsgebied aan de zijkanten terwijl de recht geknipte haarlijn aan de voorkant definitie geeft.

# 31 Squaring Off

Squaring Off
Bron

In deze look is er een scheermesvervaging aan de zijkant die eindigt in een vierkante lijn boven de slapen. Dit helpt om de stijl er netjes uit te laten zien en in elkaar te zetten.

# 32 geweldige hoeken

Geweldige hoeken
Bron

Hier heeft de kapper een scherp vierkante lijn over de slapen gecombineerd met een hoeklijn over de baard, waardoor de twee perfect aan elkaar zijn vastgemaakt.

# 33 Nieuwe look Afro

New Look Afro
Bron

Deze retro Afro-look heeft een moderne uitstraling gekregen door de haarlijn over het voorhoofd recht te trekken en gebogen lijnen langs de slapen toe te voegen.

# 34 Vervagen en krommen

Vervagen en krommen
Bron

Dit kapsel heeft een precisie-scheermesvervaging, harde scheiding en kammen gecombineerd met een hoekige vorm die zich voedt met de bakkebaarden en baard.

# 35 Vorm naar stijl

Vorm naar stijl
Bron

In deze look trekken de scherpe randen van de lijn aan de zijkant het oog naar de slapen waar het kapsel en de baard met elkaar zijn verbonden door een nette stoppelbaard.

Idee # 36

Line-up kapsels 31
Bron

Idee # 37

Line-up kapsels 32
Bron

Idee # 38

Opstelling kapsels 33
Bron

Idee # 39

Line-up kapsels 34
Bron

Idee # 40

Opstelling kapsels 35
Bron

Idee # 41

Line-up kapsels 36
Bron

Idee # 42

Line-up kapsels 37
Bron

Idee # 43

Line-up kapsels 38
Bron

Idee # 44

Opstelling kapsels 39
Bron

Idee # 45

Line-up kapsels 40
Bron

Idee # 46

Opstelling kapsels 41
Bron

Idee # 47

Line-up kapsels 42
Bron

Idee # 48

Line-up kapsels 43
Bron

Idee # 49

Opstelling kapsels 44
Bron

Idee # 50

Line-up kapsels 45
Bron

Idee # 51

Line-up kapsels 46
Bron

Idee # 52

Line-up kapsels 47
Bron

Idee # 53

Line-up kapsels 48
Bron

Idee # 54

Line-up kapsels 49
Bron

Idee # 55

Line-up kapsels 50
Bron

Idee # 56

Line-up kapsels 51
Bron

Idee # 57

Line-up kapsels 52
Bron

Idee # 58

Line-up kapsels 53
Bron

Idee # 59

Line-up kapsels 54
Bron

Idee # 60

Opstelling kapsels 55
Bron

Idee # 61

Opstelling kapsels 56
Bron

Idee # 62

Opstelling kapsels 57
Bron

Idee # 63

Opstelling kapsels 58
Bron

Idee # 64

Line-up kapsels 59
Bron

Idee # 65

Line-up kapsels 60
Bron

Zoals we hebben gezien is de vorm naar boven of naar boven een groot compliment, vooral voor scherpe looks en sneden scheermes vervaagt. Het kan helpen om volumineuze looks in balans te brengen en balans te geven aan gedefinieerde stijlen.

Dus de volgende keer dat je bij je kapper bent, vraag hem dan om je look te verscherpen door een line-up aan je kapsel te geven – je zult genieten van de resultaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *