Categories
Uncategorized

60 beste mannen “Terug naar school” -kapsels

Op zoek naar de beste “terug naar school” -kapsels? Zoek niet verder, want ik heb alles wat je nodig hebt op één plek. Net als alle andere kapsels, zijn kapsels op school er in veel verschillende stijlen om uit te kiezen.

Maar we willen allemaal een kapsel dat trendy en modieus is. Om deze reden heb ik besloten jullie de 60 coolste ideeën voor “terug naar school” -kapsels te onthullen.

# 1

zijscheiding terug naar schoolkapsel

# 2

krullend terug naar schoolkapsel voor mannen

# 3

terug naar school kom kapsel

# 4

heel kort kapsel voor terug naar school

# 5

terug naar school kapsel voor mannen

# 6 Fade Cut met getextureerde bovenkant

Fade Cut met getextureerde top
Bron

Deze stijl ziet er absoluut cool uit. De bovenkant en kruin zijn getextureerd en krijgen aan de voorkant een lichte kamlift. De zijkanten en achterkant hebben een hoge fade-snit die zorgt voor een gladde en frisse afwerking.

# 7 Verhoogde Pomp met Fade Cut

Verhoogde pomp met fade cut
Bron

Hier krijg je veel gewicht bovenop met de elegantie van een pracht die goed functioneert om de vorm op te bouwen. De vervaagde zijkanten en achterkant hebben donkere vlekken rond de natuurlijke deuken en kuilen voor een meer organische uitstraling.

# 8 laten vallen

Laten vallen
Bron

Dit is een mooi gevormd kapsel met veel textuur en volume bovenop. Het bovenste haar wordt geknipt en krijgt een stekelige look. De achterkant en zijkanten lopen taps toe en krijgen een scherpe fade die de baard losmaakt.

# 9 Afro-bits

Afro Bits
Bron

Hier krijg je het beste in de wereld van afro- en fade-cuts. De getextureerde afro siert de bovenkant en is gestileerd in krullen om meer visueel volume te geven. De vervaagde zijkanten tillen de frisse looks van deze stijl naar een heel nieuw niveau.

# 10 Bijgesneden

Bijgesneden
Bron

Enorm dik haar kan nogal een gedoe zijn om te beheren. U kunt het echter een vierkante, vierkante snit geven die hoog van de huid vervaagt. Een bijgesneden pony is toegevoegd om een ​​meer gedetailleerde look te creëren.

# 11 Halve pomp

Halve Pomp
Bron

Deze helft pompadour ziet er stijlvol en absoluut cool uit. Het maakt het gezicht langwerpiger en heeft een textuur voor extra elegantie. De zijkanten zijn ondersnijding om de stijl vrij gemakkelijk te onderhouden te maken.

# 12 Krullen en scherpe randen

Krullen en scherpe randen
Bron

Hier is hoe je je krullende lokken een beetje kunt veranderen om een ​​edgy look te creëren die zowel stijlvol als elegant is. De zijkanten krijgen een huid vervagen om een ​​schone afwerking te geven. Een stompe punt siert de achterkant om je haar een coole touch te geven.

# 13 Natuurlijke herfst

Natuurlijke herfst
Bron

Dit is hoe je je haar een natuurlijkere aanpak kunt geven. De top is gestructureerd en gestileerd om de koelte van natuurlijke golven naar voren te brengen. Het is een stijl die zeker die gewaagde look in je zal creëren.

# 14 Eenvoudig en perfect

Simpel en perfect
Bron

Deze stijl heeft een grote eenvoud waardoor het veel gemakkelijker is om uit te trekken. Het haar is getextureerd en aan de zijkanten geknipt om het bovenaan iets langer te maken. Het is gladgestreken om een ​​preppy en formele look te creëren.

# 15 Taps toelopende zijkanten

Taps toelopende zijkanten
Bron

Getextureerd golvend haar kan behoorlijk moeilijk te stylen zijn. Maar u kunt al het gedoe vermijden door de randen een beetje taps te geven. Dit geeft je een zoete scherpe look die absoluut sexy is.

# 16 platte bovenkant

Platte bovenkant
Bron

Hier krijgt de top de elegante touch van afrohaar. Het wordt aan de bovenkant geknipt om een ​​plat profiel te creëren. De zijkanten en achterkant zijn tot op de huid geschoren om een ​​perfect te creëren kaal vervagen.

# 17 gekanaliseerd haar

Gekanaliseerd haar
Bron

Dit is perfect kapsel voor jongens die op zoek zijn naar iets ingewikkelder. Het heeft een gechannelde top die aan de voorkant eindigt in een gedraaide pony. Een hoge fade siert de achterkant en zijkanten. Dit is een kapsel dat voor meer drama en plezier zorgt.

# 18 Pomp losgekoppeld

Pomp verbroken
Bron

De unieke styling van dit kapsel zorgt voor een enorme visuele impact. Het heeft een losgekoppelde pracht die iets naar één kant is gedraaid voor een meer vleiende look. De bovenkant valt scherp in schone vervaagde zijkanten en loopt taps toe naar achteren.

# 19 Getextureerde en bijgesneden huidvervaging

Getextureerde en bijgesneden huidvervaging
Bron

Begint je huidvervaging saai te worden? Nou, je kunt het er actueler laten uitzien door het te matchen met een bijgesneden kapsel er bovenop. Dit zorgt voor een stompe pony die er rommelig en toch cool uitziet.

# 20 Skin Fade Hard Part

Huidvervaging Hard Part
Bron

Hier leest u hoe u een scherpe en klassieke uitstraling krijgt. EEN moeilijk deel creëert een perfect preppy kapsel dat overgaat in vervaagde zijkanten en achterkant. Dit is een stijl met veel formaliteit.

# 21 Golvende top met taps toelopende zijkanten

Golvende top met taps toelopende zijkanten
Bron

Het gestructureerde en golvende uiterlijk van dit kapsel geeft het een modern tintje. Het heeft een elegante dubbele tik aan de zijkanten en sluit goed aan op de baard. Je kunt dit kapsel nog cooler maken door een trendy zonnebril te dragen.

# 22 Golvende blonde

Golvende blonde
Bron

Dit is een vrij lief kapsel dat de elegantie van zachte golven biedt. Ze geven je haar een meer delicate toets en versterken het visuele volume. Het is een coole herenstijl die gemakkelijk uit te trekken is.

# 23 Rommelig bijgesneden haar

Rommelig bijgesneden haar
Bron

De verknipte bovenkant doet op geen enkele manier afbreuk aan de coole look van dit kapsel. Het maakt het gewoon dramatischer terwijl het bijdraagt ​​aan de leuke look van de bijgesneden voorkant. De zijkanten zijn vervaagd om een ​​perfect kapsel te creëren.

# 24 Lage vervaging

Lage fade
Bron

Hier is een probleemloze manier om uw halflang haar te stylen. Het enige wat u hoeft te doen is het een lage vervaging en je krijgt een stijl die eenvoudig maar elegant genoeg is om wat aandacht van bewonderaars te krijgen.

# 25 Schuin

Schuin
Bron

Je haar op hetzelfde niveau trimmen kan behoorlijk saai zijn. Hier is een kans om uw rustieke blonde haar te transformeren in iets unieks en trendy.

De bovenkant loopt schuin van voren naar achteren. De zijkanten krijgen een ondersnit en laten zich aansluiten op de baard.

# 26 Stomp gewas

Stomp gewas
Bron

Dit is een leuke manier om je kapsel te perfectioneren. EEN kom gesneden krijgt aan de voorkant een stompe krop met een schoon vleugje vervaagde zijkanten.

# 27 Klassiek kapsel

Klassiek kapsel
Bron

Hier krijgt het haar een kamdeel en worden de zijkanten kort geknipt. De top wekt de illusie van een golvende pomp die de looks van dit donkere haar versterkt.

# 28 Fade Cut voor golvend front

Fade Cut voor golvend front
Bron

Dit kapsel heeft een edgy look die het absoluut verbluffend maakt. De top is gestructureerd en aan de voorkant gestyled in mooie golven. De zijkanten hebben een huidvervaging die verticaal met de bovenkant uitlijnt om een ​​kapsel met vorm te creëren.

# 29 Preppy kapsel

Preppy kapsel
Bron

Deze formele stijl zal zeker een romantisch tintje aan je looks geven. Het is een trendy kapsel dat goed bij je garderobe past. Het is gewoon netjes en verbazingwekkend.

# 30 Getextureerde puinhoop

Getextureerd
Bron

Dit haar krijgt veel textuur en wordt bovenaan wild gelaten om meer volume en hoogte te creëren. De nek is gestileerd in een gestroomlijnde, gestructureerde look die een groot contrast vormt met de bovenkant. Dit is een perfecte match voor het donker Aziatisch haar.

Dit zijn de ultieme “terug naar school” -kapsels die door velen over de hele wereld zijn omarmd. Ze zijn gemakkelijk te stylen en bieden een ongeëvenaarde elegantie die je op school veel bewonderaars zal opleveren.

Idee # 31

Terug naar schoolkapsels 26
Bron

Idee # 32

Terug naar schoolkapsels 27
Bron

Idee # 33

Terug naar schoolkapsels 28
Bron

Idee # 34

Terug naar schoolkapsels 29
Bron

Idee # 35

Terug naar schoolkapsels 30
Bron

Idee # 36

Terug naar schoolkapsels 31
Bron

Idee # 37

Terug naar schoolkapsels 32
Bron

Idee # 38

Terug naar schoolkapsels 33
Bron

Idee # 39

Terug naar schoolkapsels 34
Bron

Idee # 40

Terug naar schoolkapsels 35
Bron

Idee # 41

Terug naar schoolkapsels 36
Bron

Idee # 42

Terug naar schoolkapsels 37
Bron

Idee # 43

Terug naar schoolkapsels 38
Bron

Idee # 44

Terug naar schoolkapsels 39
Bron

Idee # 45

Terug naar schoolkapsels 40
Bron

Idee # 46

Terug naar schoolkapsels 41
Bron

Idee # 47

Terug naar schoolkapsels 42
Bron

Idee # 48

Terug naar schoolkapsels 43
Bron

Idee # 49

Terug naar schoolkapsels 44
Bron

Idee # 50

Terug naar schoolkapsels 45
Bron

Idee # 51

Terug naar schoolkapsels 46
Bron

Idee # 52

Terug naar schoolkapsels 47
Bron

Idee # 53

Terug naar schoolkapsels 48
Bron

Idee # 54

Terug naar schoolkapsels 49
Bron

Idee # 55

Terug naar schoolkapsels 50
Bron

Idee # 56

Terug naar schoolkapsels 51
Bron

Idee # 57

Terug naar schoolkapsels 52
Bron

Idee # 58

Terug naar schoolkapsels 53
Bron

Idee # 59

Terug naar schoolkapsels 54
Bron

Idee # 60

Terug naar schoolkapsels 55
Bron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *