Categories
Uncategorized

6 aantrekkelijke golvende kapsels voor vrouwen 2020

Prachtige golvende kapsels

Als je je verveelt met je haar, haast je dan niet naar de salon en laat ze doen wat ze willen, maar bekijk er een paar nieuwe golvende kapsels thuis, voordat je de laatste ‘makeover cut’ hebt! Golven duiken dit seizoen in alle lengtes op en we hebben een fantastisch assortiment golvende kapsels en nieuwe ideeën die allemaal voor je klaarstaan.

Verander het!

Golvende kapsels variëren van een kleine ‘knik’ in het haar tot fantastische glanzende Hollywood-glamourgolven en uitbundige pluizige krullen, dus als je dat niet bent helemaal tevreden met je huidige look – verander het!

Beslissingen beslissingen!

Het kiezen van een nieuwe look is echter een heel delicaat proces en tenzij je je heel erg bewust bent van je gezichtsvorm, haartextuur en welke stijlen geschikt zijn voor fijn of dik haar, kun je het gemakkelijk fout doen.

Zorg er dus allereerst voor dat u weet of u een rond, hartvormig, lang, smal, langwerpig, ovaal of ruitvormig gezicht heeft. Dit is thuis vrij gemakkelijk te doen, als je je haar van het gezicht naar achteren borstelt en het vastmaakt met een elastiek of een haarband.

Kijk dan in de spiegel en begin met je voorhoofd en voorste haarlijn. Heeft uw haarlijn een zacht afgeronde ovale curve, of een brede ronde symmetrische cirkel of vierkantige vorm?

Minimaliseer hoge of brede voorhoofden: golvende kapsels met een pony

Hartvormige gezichten hebben een breed voorhoofd, evenals langwerpige gezichtsvormen en enkele ronde gezichten. En dan u de noodzaak om een ​​hoog (lang gezicht) of breed voorhoofd in evenwicht te brengen is een zijscheiding en een zijgevechte pony die de vorm verbergt.

Om een ​​breed voorhoofd te ‘versmallen’, kiest u een pony die iets in het midden is gescheiden, om het gedeelte boven uw neus te laten zien. Hierdoor blijft de focus ‘in’, in plaats van de nadruk te leggen op de buitenste randen van het voorhoofd!

Wees voorbereid

Dit is gewoon een voorbeeld van hoe een op maat gemaakt golvend kapsel veel kan doen om je gezicht natuurlijk dichter bij de ideale ovale vorm te brengen. Maar als u weet wat je wilt accentueren en wat je wilt minimaliseren, voordat je in de salonstoel gaat zitten, heb je veel meer kans op een flatterende stijl.

EEN goede stylist verwelkomt de input van de klant en de plaatsing van lagen in de fantastische golvende kapsels van vandaag, kan duur maken of breken re-stijl.

En daarom u moet door onze voortdurend bijgewerkte Inspiratiegalerij van de meest frisse, rechte en golvende kapsels. Druk er een af of meer foto’s om uw kapper te laten zien welk type lengte, golving en afwerking u van plan bent uw super nieuwe look!

Golvend bobkapsel voor kort haar

Lang blond golvend kapsel

Schouderlengte bob kapsel

Golvend kapsel voor lang zwart haar

zwarte golvende krullende kapsels voor vrouwen

zwarte golvende krullende kapsels voor vrouwen @alyssarxs

Aantrekkelijk golvend kapsel voor vrouwen

Mooi lang golvend kapsel met middenscheiding

golvende kapsels voor vrouwen

golvende kapsels voor vrouwen /[email protected]dilekpacacioglu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *