Categories
Uncategorized

55 geweldige kapsels

Wil je een paar voorbeelden van de beste vorm van kapsel? Welnu, deze stijl is er in veel verschillende vormen en er worden andere namen gebruikt om ernaar te verwijzen. De meesten van ons kennen het onder de naam “edge up” of “line up” kapsel.

Het is een stijl die al vele jaren bestaat en miljoenen mannen over de hele wereld aansprak. In dit artikel geef ik je 55 voorbeelden van dit kapsel, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het kapsel dat het beste bij je past.

# 1

kort kapsel voor mannen

# 2

vorm kapsel met vlechten

# 3

zwarte herenkapsel

# 4

vorm het kapsel met vervaging

# 5

mannen vormen kapsel

# 6 Wulpse gemarkeerde top

Voluptueuze gemarkeerde top
Bron

Dit is een onvolmaakte versie van het gevormde kapsel dat alleen aan de zijkanten wordt gegeven. De zijkanten hebben een mooi huid vervagen dat zorgt voor een groot contrast met de gemarkeerde blonde top.

Het bovenste haar is langer en groeit naar buiten om meer smaak in deze stijl te creëren.

# 7 Milde kale vervaging

Milde kale vervaging
Bron

De kaal vervagen op de slaap geeft dit kapsel een onweerstaanbare uitstraling. Het heeft een elegante pommade aan de bovenkant die is gestileerd met pommadewas om het een zijdezachte uitstraling te geven. Het is een geweldige stijl die je dag zeker zal maken.

# 8 Vorm voor een gestructureerd gewas

Vorm voor een gestructureerd gewas
Bron

Het creëren van de perfecte look in junk-cuts kan een hele uitdaging zijn. Dit crop-kapsel krijgt wat textuur met een schoon scheermes dat bij de slaap is geknipt, waardoor het redelijk goed komt.

# 9 Vorm van het scheermesdeel

Scheermesdeel vorm naar boven
Bron

Een chirurgisch scheermesje zorgt voor een unieke en elegante look in dezekapsel in stijl. Een kale verkleuring van de slaap naar het achterhoofdsbeen maakt de baard los om je meer swag te geven.

# 10 Vorm voor golvende top

Vorm voor golvende top
Bron

Je kunt je looks echt opfleuren door het bovenste haar in mooie golven te stylen met een mooie zoete huidvervaging aan de zijkanten. De fade strekt zich enkele centimeters verder uit in de baardopstelling.

# 11 Sharp Fade met Pomp

Sharp Fade met Pomp
Bron

Dit is een uitstekende optie voor mannen die iets unieks en elegants willen in een vormgegeven stijl. De tempel krijgt een scherpe fade. Het kapsel heeft een scheermesgedeelte dat grenst aan een slanke pracht die de bovenkant siert.

# 12 Anders

Anders
Bron

Je hoeft geen gestroomlijnde look te krijgen in een vormgegeven kapsel. U kunt verschillende stijlen in verschillende secties opnemen om een ​​trendy meesterkapsel te krijgen.

Een hoge fade aan de zijkanten gaat over in een kale fade bij de tempel. Bovenop zit een pompeuze stijl om een ​​gewaagd statement te maken.

# 13 Vet straatversiering

Vet Street Trim
Bron

Dit is een knipbeurt voor de gedurfde. Het heeft een vervaging van de huid aan de zijkanten en achterkant. De bovenkant en kruin worden langer gelaten en krijgen wat textuur om een ​​meer klassieke uitstraling te creëren.

Het haar is in het midden van het voorhoofd geknipt om je een coole look te geven.

# 14 Blow Dried

Droog geblazen
Bron

Dit is een erg cool kapsel dat de elegantie en het strakke uiterlijk van geföhnd haar in het spel brengt. De zijkanten en achterkant zijn vervaagd om de baard volledig te isoleren.

# 15 Voorkant omdraaien

Voorwaartse salto
Bron

Het lijkt een goed idee om de slanke top aan dit kapsel toe te voegen. Er wordt echter meer elegantie en drama gecreëerd door het voorhaar op te klappen zodat het goed past bij de vervaagde zijkanten.

Een taps toelopende snit zit perfect in de nek, waardoor deze stijl nog heter wordt.

# 16 Uitsparing

Uitsparing
Bron

Mannen met een verzonken haarlijn vinden deze stijl misschien een complete match. De top is gestructureerd en heeft een klassiek tintje gekregen.

De zijkanten hebben een vervagen cut die zich uitstrekt van de tempel tot het achterhoofdsbeen. Een bril is handig om een ​​formele look te geven.

# 17 Krullende en golvende top

Krullende en golvende top
Bron

Krullen en golven zijn de beste manieren om meer stijl aan je haar te geven. Elegance gel wordt gebruikt om dit straight te stylen pompadour in mooie krullen en golven. Een scherpe vervaging voor de zijkanten en achterkant geeft dit kapsel meer pit.

# 18 Vorm voor uitgedund haar

Vorm voor uitgedund haar
Bron

Volume mag geen belemmering zijn om de perfecte vorm te krijgen. Hier is hoe je het in kort uitgedund haar kunt verwerken. De vervaagde zijkanten sluiten goed aan op de baardopstelling om toe te voegen aan de klassieke look van deze stijl.

# 19 Stomp gewas

Stomp gewas
Bron

Dit stompe kapsel heeft een gestructureerde glanzende top glad aan de voorkant en zijkanten om de illusie van een top met dop te creëren. De zijkanten en nek zijn tot op de huid geknipt. Deze stijl is een perfecte match voor jonge jongens.

# 20 Vervaagde nek

Vervaagde nek
Bron

Deze stijl geeft je een edgy vintage look die zowel elegant als inspirerend is. De slaap en de nek krijgen een vervaagde snit die een meer militaire uitstraling geeft.

# 21 Fresh Taper & Beard

Fresh Taper & Beard
Bron

De gestructureerde stekelige bovenkant en de taps toelopende zijkanten doen veel om meer smaak in deze stijl te creëren. De tempel heeft een kale vervaging die het haar losmaakt van de taps toelopende baard.

# 22 Vorm voor geperste pomp

Vorm voor geperste pomp
Bron

Hier wordt het haar geföhnd en gestyled tot een pracht die naar beneden wordt gedrukt om het meer edge te geven. Een huidvervaging voor de zijkanten verstevigt de hele look. Dit kapsel wekt de illusie van een langwerpig gezicht.

# 23 Shape Up voor Crew Cut

Vorm voor een ronde snit
Bron

Hier krijgt u een stijl die schoon is en het gemak van probleemloos onderhoud biedt. Het haar is gestructureerd en kort gemaakt buzz cut bovenop.

Vervaagde zijkanten met nette contouren creëren een formele stijl die perfect past bij studenten.

# 24 Creatieve vorm omhoog

Creatieve vorm omhoog
Bron

Je kunt proberen je vaardigheden nog een kilometer verder uit te breiden en iets bedenken dat velen zal intrigeren. Dit kapsel heeft aan de bovenkant lange omgedraaide sloten.

De zijkanten krijgen een huidvervaging die goed past bij een mooie artistieke interpretatie in de nek.

# 25 Netjes en klassiek

Netjes en klassiek
Bron

Dit is een perfecte manier om die ‘wow’-look te bereiken die je veel complimenten zal opleveren. Het haar krijgt tonnen textuur met nette, goed gedefinieerde contouren.

Een chirurgisch scheermesje scheidt de coole, getextureerde pomp van de huid vervagen zijkanten. De baard is tot in de perfectie getrimd om een ​​mooie match met het haar te creëren.

# 26 Afrikaans-Amerikaanse stijl

Afro-Amerikaanse stijl
Bron

Hier is hoe je een gevormd kapsel in zwart Afrikaans haar kunt opnemen. Een vervagende snit wordt gegeven aan de zijkanten en achterkant tot aan de baard. Een snor en een kleine baard rond de kin voegen wat creativiteit toe aan deze stijl.

# 27 Perfecte vorm

Perfecte vorm
Bron

Deze stijl zorgt voor een verfijnde look die absoluut verbluffend is. Het bovenhaar is getextureerd en gestileerd in een klassieke pracht die aan de voorkant een beetje lift krijgt.

De achterkant en zijkanten krijgen een huidvervaging die overgaat in een kale vervaging op de slaap naar het achterhoofdsbeen.

# 28 Stekelige vorm omhoog

Stekelige vorm omhoog
Bron

De stekelige getextureerde bovenkant gaat over in taps toelopende zijkanten met een chirurgisch halfscheermesje dat meer swag aan het kapsel geeft. Een kale vervaging wordt enkele centimeters van de slaap gegeven om een ​​perfecte aansluiting op de baardopstelling mogelijk te maken.

# 29 Feest aan de achterkant

Feest aan de achterkant
Bron

Dit is een klassieke vorm die wat creativiteit in de nek heeft. Een chirurgische V-vormige lijn zit goed in de nek om een ​​statement te maken. De vervaagde zijkanten zijn losgekoppeld van de baard. Het haar is getextureerd voor een glanzende look.

# 30 Afgescheiden met slanke pomp

Afgescheiden met slanke pomp
Bron

Dit is absoluut een “wow” -look in de wereld van vormgevende kapsels. Het haar heeft veel textuur met een deelstijl die de bovenkant van de zijkanten scheidt om de perfecte te creëren preppy kapsel. De zijkanten lopen taps toe en mogen enkele centimeters in de baardopstelling steken.

Nu je de beste ideeën kent voor het kapsel dat in model wordt gebracht, wordt het de hoogste tijd dat je je kapper raadpleegt en kijkt wat hij kan doen om je dat perfecte, elegante kapsel te geven. U zult zeker niet teleurgesteld zijn!

Idee # 31

Vormgeven van kapsels 26
Bron

Idee # 32

Vormgeven van kapsels 27
Bron

Idee # 33

Vormgeven van kapsels 28
Bron

Idee # 34

Vormgeven van kapsels 29
Bron

Idee # 35

Vormgeven van kapsels 30
Bron

Idee # 36

Vormgeven van kapsels 31
Bron

Idee # 37

Vormgevende kapsels 32
Bron

Idee # 38

Vormgeven van kapsels 33
Bron

Idee # 39

Vormgeven van kapsels 34
Bron

Idee # 40

Vormgeven van kapsels 35
Bron

Idee # 41

Vormgeven van kapsels 36
Bron

Idee # 42

Vormgeven van kapsels 37
Bron

Idee # 43

Vormgeven van kapsels 38
Bron

Idee # 44

Vormgeven van kapsels 39
Bron

Idee # 45

Vormgeven van kapsels 40
Bron

Idee # 46

Vormgeven van kapsels 41
Bron

Idee # 47

Vormgeven van kapsels 42
Bron

Idee # 48

Vormgeven van kapsels 43
Bron

Idee # 49

Vormgeven van kapsels 44
Bron

Idee # 50

Vormgevende kapsels 45
Bron

Idee # 51

Vormgeven van kapsels 46
Bron

Idee # 52

Vormgeven van kapsels 47
Bron

Idee # 53

Vormgeven van kapsels 48
Bron

Idee # 54

Vormgevende kapsels 49
Bron

Idee # 55

Vormgeven van kapsels 50
Bron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *