Categories
Uncategorized

50 populaire kapsels van Justin Timberlake

Justin is voor miljoenen een stijlicoon; of hij nu op het podium staat, op de rode loper loopt of gewoon tijd doorbrengt met deze vrouw, Jessica Biel, hij ziet er altijd geweldig uit. Dat komt omdat hij de tijd neemt om aandacht te besteden aan zijn uiterlijk en ervoor zorgt dat zijn haar altijd netjes gestyled is.

Je haar is een van de eerste dingen die mensen aan je opmerken en Justin weet dit. Daarom ziet hij er altijd en overal uit als de Hollywood-ster, waar en wanneer hij door een camera wordt geschoten.

Hier bekijken we enkele van Justin Timberlake’s kapsels om inspiratie op te doen en ons te helpen begrijpen hoe hij erin slaagt om altijd een sexy, zachte look met kort haar te creëren!

# 1

Justin Timberlake kapsel

# 2

Het Caesar-kapsel van Justin Timberlake

# 3

Justin Timberlake met kort krullend haar

# 4

Justin Timberlake kapsel
bron

# 5

Justin Timberlake kapsel
bron

# 6 Informele crew cut

Informele crew cut
Bron

Op deze foto heeft Justin een nauwgeknipte ronde snit gekozen die hij draagt ​​met zijn natuurlijke haarkleur, een licht reebruin. De snit sluit aan bij zijn baard en snor en geeft hem een ​​warme, ontspannen uitstraling.

# 7 Paparazzi Pleaser

Paparazzi Pleaser
Bron

Hier is zijn haar aan de zijkanten getrimd en is het glanzende bovenhaar iets langer gelaten. Het zijhaar is naar beneden gekamd terwijl het bovenste haar omhoog is gestyled, wat zijn stijl lift geeft. De textuur is ook enigszins warrig alsof er met de vingers gekamd is.

# 8 Sexy terugbrengen in warme houttinten

Sexy terug in warme houttinten
Bron

Hier is het haar van Justin in een warme eikenbruine tint gekleurd en scherp gegeven ondersnijding. Het langere haar bovenop is netjes gladgestreken maar ligt niet plat tegen het hoofd.

# 9 Rode loper-glamour

Red Carpet Glamour
Bron

Op deze foto heeft Justins haar een donkerdere basistint en wat lijkt op een paar goed geplaatste zuringkleurige highlights. Er is een diepe zijscheiding toegevoegd en het haar aan beide kanten is naar achteren geborsteld.

# 10 Ziet er zacht uit met geborstelde rugvergrendelingen

Ziet er zacht uit met geborstelde rugvergrendelingen
Bron

Hier zien we aan de linkerkant net een scheiding uit het midden. Zijn donkerbruine haar is uitgeblazen om het een lichte golf en hoogte aan de voorkant te geven. Er is een prachtige glans en de toon past bij zijn keurig geknipte baard.

# 11 Schoon gesneden koperen kapsel

Schoon gesneden koperen kapsel
Bron

Op deze foto zien we dat Justin zijn haar in een opvallende koperkleur heeft geverfd. Er zit een scheermesje rond de zijkanten die netjes in het bovenste haar zijn gegraveerd, dat allemaal netjes naar achteren is gekamd.

# 12 Pak en stropdas

Pak en stropdas
Bron

Hier is zijn haar rondom op gelijke lengte geknipt en vervolgens geplaagd om wat textuur te creëren. Het resultaat is een hippe stijl die slim genoeg is voor een avondlook.

# 13 Justin houdt van warrige tops

Justin houdt van warrige tops
Bron

Op deze foto heeft Justin een high paddestoel gesneden in een hazelnoot kleur. Het bovenste haar is gegolfd om een ​​aangename lift te creëren en deze look interessanter te maken. De rechte lijnen boven zijn voorhoofd werken goed om zijn gezicht te openen.

# 14 Gouden golven

Gouden golven
Bron

Gouden golven van highlights over het voorste gedeelte van het haar zorgen ervoor dat deze stijl strandklaar lijkt! Het kapsel heeft een netjes gemengde ondersnit en golvende textuur in het langere bovenhaar.

# 15 Aanraakbare krullen

Aanraakbare krullen
Bron

Hier zien we Justin met een hoofd vol strakke, geplaagde krullen – absoluut een leuke relaxte look. De basiskleur is donker walnootbruin met strandblonde highlights die helpen om dimensie toe te voegen.

# 16 Relaxte sloten

Relaxte sloten
Bron

Dit is een meer natuurlijke look voor hem, maar nog steeds zeer modieus. Zuringkleurige lokken hebben een rommelige zijscheiding gekregen, geplaagd en opgekamd om een ​​kleine golf over het voorhoofd te vormen.

# 17 Slank en sexy

Strak en sexy
Bron

In dit benijdenswaardige asymmetrisch kapsel, is er aan de rechterkant een ondersnit gemaakt terwijl de linkerkant iets korter is geknipt dan het bovenste haar. Het donkere bovenhaar is vervolgens naar achteren en opzij geschoven met een natte look.

# 18 Het getemde bedhead

De getemde bedhead
Bron

Justins haar is van nature gekruld en voor deze stijl is het kort geknipt en fijn warrig om iets op zijn voorhoofd te vallen. De lichte lift naar achteren voltooit deze getemde golvende do.

# 19 Stekelige pop

Stekelige pop
Bron

Hier is zijn haar aan de donkere kant en heeft het een bemanning gesneden met lichtgekleurde tips. Het product is gebruikt om het haar een stekelige textuur te geven en hoogte aan zijn look te geven.

# 20 Netjes vegen

Nette vegen
Bron

Op deze foto zijn Justins korte achterkant en zijkanten perfect gemengd met het langere haar bovenop. Het haar is over het voorhoofd opgetild en naar achteren geveegd. De slanke, scherpe vorm die is gecreëerd, past bij zijn geschoren baard.

# 21 Snelkoppeling voor roken

Roken Short Cut
Bron

Op het eerste gezicht lijkt dit een simpele brush cut, maar als we beter kijken zien we dat het kapsel eigenlijk iets kortere kanten heeft. Deze buzz cut benadrukt zijn fantastische botstructuur en heldere ogen.

# 22 Top met hoog volume

Top met hoog volume
Bron

Hier draagt ​​Justin taps toelopend korte kanten en lang glad achterover liggend haar, dat is geborsteld om het volume te geven. Het is een knappe look die goed past bij dit korte gezichtshaar.

# 23 Luxe bruine kom gesneden

Luxe bruine kom gesneden
Bron

Deze diepbruine kleur helpt Justins blauwe ogen en egale huidskleur te accentueren. Het haar heeft netjes gesorteerde zijkanten en is iets langer aan de bovenkant, maar is geborsteld om plat te liggen met een zijscheiding.

# 24 Glorieus goud

Glorieus goud
Bron

Justins haar is gestyled met een scheiding aan de zijkant en het bovenste haar is naar achteren geborsteld in een ietwat natte look, met een paar lokken die naar de zijkanten vallen. De kleur is geweldig – een amberkleurige basis met gloeiende gouden highlights.

# 25 Moeiteloos indrukwekkend

Moeiteloos indrukwekkend
Bron

Hier is zijn haar diep aards bruin en heeft het een korte crewcut gekregen. Vanwege de natuurlijke krullen van Justin heeft deze stijl een geweldige textuur en body. Het resultaat is een stijl die moeiteloos en onderhoudsarm is.

Wat we hebben gezien is dat Justin de voorkeur geeft aan de populaire korte achterkant en zijkanten, maar hij varieert deze op verschillende manieren; zoals het toevoegen van textuur, hoogte en product.

Hoewel zijn haar van nature lichtbruin en gekruld is, zien we hem vaak met steil, donker haar, wat helpt om zijn blauwe ogen te laten knallen.

Hoewel we hem soms in warrige stijlen zien, lijkt hij de voorkeur te geven aan een slankere look. De kapsels van Justin Timberlake kunnen veel inspiratie bieden voor de man die op zoek is naar korte kapsels die nog steeds sexy zijn.

Idee # 26

Justin Timberlake-kapsels 21
Bron

Idee # 27

Justin Timberlake-kapsels 22
Bron

Idee # 28

Justin Timberlake-kapsels 23
Bron

Idee # 29

Justin Timberlake-kapsels 24
Bron

Idee # 30

Justin Timberlake-kapsels 25
Bron

Idee # 31

Justin Timberlake-kapsels 26
Bron

Idee # 32

Justin Timberlake-kapsels 27
Bron

Idee # 33

Justin Timberlake-kapsels 28
Bron

Idee # 34

Justin Timberlake-kapsels 29
Bron

Idee # 35

Justin Timberlake-kapsels 30
Bron

Idee # 36

Justin Timberlake-kapsels 31
Bron

Idee # 37

Justin Timberlake-kapsels 32
Bron

Idee # 38

Justin Timberlake-kapsels 33
Bron

Idee # 39

Justin Timberlake-kapsels 34 Justin Timberlake-kapsels 34
Bron

Idee # 40

Justin Timberlake-kapsels 35
Bron

Idee # 41

Justin Timberlake-kapsels 36
Bron

Idee # 42

Justin Timberlake-kapsels 37
Bron

Idee # 43

Justin Timberlake-kapsels 38
Bron

Idee # 44

Justin Timberlake-kapsels 39
Bron

Idee # 45

Justin Timberlake-kapsels 40
Bron

Idee # 46

Justin Timberlake-kapsels 41
Bron

Idee # 47

Justin Timberlake-kapsels 42
Bron

Idee # 48

Justin Timberlake-kapsels 43
Bron

Idee # 49

Justin Timberlake-kapsels 44
Bron

Idee # 50

Justin Timberlake-kapsels 45
Bron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *