Categories
Uncategorized

5 Redhead Summer Essentials voor de achtertuin, het strand en meer

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Volledige openheid.

Roodharigen, zelfs met enkele van onze leeft nog steeds in quarantainekunnen we thuis nog tijd maken voor wat zomerplezier! Er zijn zoveel geweldige producten die je zomer wat meer plezier en recreatie kunnen brengen, en er zijn ook enkele producten die je nodig hebt om het warme weer te overleven. Hier zijn enkele prachtige ‘roodharige vriendelijke’ essentials voor de zomer.

Intex Zwembad$ 160

Deze schattige set is perfect voor degenen die geen zwembad op hun terrein hebben geïnstalleerd of die zich zorgen maken over het gebruik van een openbaar zwembad. Dit opblaasbare zwembad is ideaal om op een warme dag buiten te loungen en wordt ook geleverd met twee zwembadaccessoires. Het is een geweldige bundel die de prijs waard is.

Garnier Fructis Style Anti-Vochtigheid Smoothing Milk ($ 3) en Garnier Fructis Glad & Shine Anti-Frizz Serum, ($ 5)

Ik hou absoluut van beide producten tegen kroezen. Ze zijn handig op een vochtige dag om kroezen van het haar tegen te gaan. Ze werken ook goed als producten om te gebruiken voor warmtestyling en beide hebben een heerlijke geur.

All In Favor Halter Maxi-jurk, $ 52

Maxi-jurken zijn geweldig veelzijdig zomer outfit optie. Je kunt ze dragen op het strand, tijdens het avondeten of tijdens het boodschappen doen. Waar je ook kiest om er een te dragen, je zult er absoluut schattig uitzien.

Revlon Pro Collection Salon One-Step Föhn en Volumizer, $ 50

Ik heb er afgelopen kerst een cadeau van gekregen en het is zo’n geweldige verandering geweest in hoe ik en droog mijn rode haar. Het vermindert veel extra kroezen dat kan optreden bij het drogen met een traditionele haardroger. Bovendien wordt het al geleverd met het penseelgedeelte, zodat u niet meerdere gereedschappen hoeft vast te houden en ermee te werken.

Innisfree Daily UV Defense Sunscreen SPF 36, $ 15

Zonnescherm is een must op elk moment van de zomer, zelfs op bewolkte dagen. Deze zonnebrandcrème bevat cica (een zeer populair ingrediënt in Koreaanse schoonheidsproducten om je huid te helpen kalmeren en irritatie te verminderen), groene thee en zonnebloemolie. Dit zonnescherm is geweldig voor die roodharigen met een droge huid.

Wat zijn je onmisbare zomerbenodigdheden?

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *