Categories
Uncategorized

5 Best Redhead-Approved Kids Shampoo Brands – Hoe een roodharige te zijn

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Volledige openheid.

Op zoek naar de beste ‘roodharige vriendelijke’ shampoo voor jou roodharige zoon of dochter? Scroll hieronder om het best goedgekeurde haarproduct voor je kleintje te vinden!

LEZEN: De grote vraag: krijg je een roodharige baby?

Voor zwemmen

Dit is een geweldige optie als uw kind tijdens de zomermaanden veel in het zwembad ligt. Het cleunt en herstelt beschadigd rood haar veroorzaakt door zwembadchemicaliën, zout water en de zon. Het is vrij van sulfaten en parabenen.

Voor krullend rood haar

Schakel over naar Shea Moisture als uw kind weerbarstige krullen heeft. Hun shampoo en conditioner zijn gemaakt met mangoboter en wortelolie om jonge krullen te hydrateren – om ze zacht, glad en handelbaar te houden.

Voor roos

Dr. Eddie’s Happy Cappy medicinale shampoo voor kinderen, $ 12

Heeft uw kleintje last van roos? Probeer deze shampoo van Dr. Eddie’s om schilfering, roodheid, jeuk en irritatie te bestrijden. Sspeciaal voor kinderen van alle leeftijden met het actieve ingrediënt, pyrithionzink, dat al tientallen jaren bewezen veilig en effectief is voor de verlichting van roos en seborroïsche dermatitis. Het bevat ook het natuurlijke ingrediënt zoethoutwortelextract om roodheid achter de oren, onder de oksels en in nekplooien te verzachten.

Voor vocht

Alaffia Everyday Coconut Shampoo en Body Wash, $ 10

Dit is een geweldige zachte shampoo en body wash die is gemaakt met ethisch verhandelde virgin kokosolie en kalmerende duizendblad en kamille.

Voor een gevoelige hoofdhuid

SHOOSHA Biologische Gevoelige Huid Baby Wash en Shampoo, $ 15

Dit is heel gebruikelijk voor roodharige kinderen! Kies voor deze alles-in-één babybadwas- en babyshampoo als je baby of kind een supergevoelige hoofdhuid heeft. Het is gemaakt met biologische calendula, biologische zonnebloemolie, biologische lavendelolie en verse aloë vera.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *