Categories
Uncategorized

3 schattige kapsels met lange pony

Lange pony is weer in stijl

Pony zijn gekomen en gegaan in de geschiedenis van haarmode. Ze zijn geliefd en gehaat omdat hun trend door de jaren heen veranderde. Maar ondanks alles, lange pony kan je een extra vrouwelijke look geven die tegelijkertijd zacht, sensueel en elegant is. En het beste is dat ze gemakkelijk jaren van elk gezicht kunnen scheren.

En nu lange pony zijn terug in stijl met celebs en gewone mensen die allemaal gek worden over het dragen van de perfecte pony. Als je er nog geen hebt, is het tijd om een ​​bezoek te brengen aan je stylist. En als je een pony hebt, moet je leren hoe je er goed voor zorgt en ze verder verbetert, zodat jij en je haar gemakkelijk kunnen opvallen in de massa.

Terwijl de meeste van de tijd, lange pony doe wonderen met steil haar, je kunt ook een schattige pony met krullend haar dragen. Het uiterlijk en de val van het haar zullen echter in elk geval anders zijn. Voor steil haar kan de pony het gezicht omlijsten, als piekerige krullen of lagen op de zijkanten vallen of gewoon als zachte gordijnen fungeren. Voor krullend haar heeft de pony de neiging zich meer gedragen en omlijst het gezicht met schattige kleine krullen rondom. De lengte van de pony hangt weer af van het soort haar dat u gewoonlijk beoefent.

Als je krijgt lange pony voor de eerste keer zou ik je aanraden om naar een gerenommeerde stylist te gaan. Vraag hen wat voor soort stijl het beste bij uw gezicht past. Ze bestuderen je gezichtsstructuur en bekijken samen met je verschillende stylingmagazines om tot een beslissing te komen. Zodra ze een aantal stijlen op de shortlist hebben gezet, kun je doorgaan en degene kiezen die comfortabel en schattig aanvoelt. Als je eenmaal je haar hebt gestyled en de pony hebt gekregen, ben je op een gemakkelijke weg. Hierna hoeft u alleen nog maar af en toe een trimbeurt te krijgen en uw kapsel wordt voor altijd beheerd.

Beheren lange pony is makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is uw haar regelmatig wassen om het schoon en glanzend te houden. En de pony zal er meteen mee schijnen. Probeer de pony niet te veel droog te föhnen, want dan wordt de pony slap bij te veel hitte. Natuurlijk laten drogen, het duurt in ieder geval nooit te lang. Meestal is een goede poetsbeurt voldoende en is de pony glanzend en sexy. Voor formele aangelegenheden zou je haargel kunnen gebruiken om ze beter op hun plaats te houden of ze in een bepaalde stijl kunnen vegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *