Categories
Uncategorized

25 prachtige glitterkapsels, perfect voor feestjes

Je gaat absoluut verliefd worden glitter haar! Je zult je moeten voorbereiden om een ​​zooitje aan je handen (en waarschijnlijk de vloer) te hebben na het aanbrengen van de glitter, maar het resultaat zal het absoluut waard zijn, vooral als je weet hoe je kleuren moet mengen! De feestdagen zijn een tijd waarin schittering alles is, van je kleding tot je make-up, en dit glitter haartrend is nog een ding om sprankeling aan toe te voegen – met echt magische resultaten.

Eerder deze week creëerde Nikki Lee van de Nine Zero One Salon een demopresentatie voor Beauty Coach TV, waar ze kijkers liet zien hoe ze een prachtige fishtail-vlecht met glitterhaar konden maken; volgens Raffinaderij 29, dit is hoe de verbluffende haartrend de afgelopen week zo snel het tempo opliep. Dat gezegd hebbende, dit is een kapsel dat al geruime tijd in een stroomversnelling komt; het heeft een behoorlijk substantiële aanwezigheid op Instagram opgebouwd.

De wereldberoemde Daniel Moon, colorist bij de Ramirez Tran Salon, kan de eer opeisen voor een geweldige innovatie voor deze trend – Major Moonshine Glitter Gel. Het is een product dat speciaal is ontworpen om gemakkelijk glitterhaar eruit te laten zien; als je je alledaagse glitter probeert te gebruiken, is de kans groot dat je een hete puinhoop krijgt!

Haarglitter is een trend die je dit seizoen niet wilt missen, dus hier is een lijst van 25 opvallende glitterkapsels die je zeker zullen opfleuren en je enthousiast zullen maken voor elk type feest, inclusief de feestdagen!

1. Fishtail Braid Glitter haar

Dit is echt een magisch gebruik van haar glitter, dankzij het verbluffende contrast tussen het donkerbruine haar en de regenboog van prachtige glitterkleuren. Iedereen houdt van een fishtail-vlecht en het is een verbluffende look achter een mooie feestjurk voor de feestdagen, dus waarom zou je het plezier niet vergroten met glitter? Het voegt een geweldige verrassing toe vanaf de achterkant en is een geweldige draai aan een klassiek kapsel.

2. Side Cornrow Glitter haar

Nina Dobrev wordt hier getoond, absoluut met haar glitterhaarlook. Strakke zijvlechten zoals deze zijn nu superheet; ze zijn super edgy en rocker-chic, en het toevoegen van zilveren haarglitter aan de bovenkant van de vlechten is de belichaming van trendsettend. Het is niet overweldigend qua kleur of hoeveelheid, dus het is gewoon een algeheel cool kapsel dat een geweldige glans en glans aan je look toevoegt.

3. Hoog knot glitterhaar

Dit kapsel is super lief met de haarglitter; de bronzen glittervlekjes passen net genoeg bij donkerbruin haar, dus de glans is verbluffend zonder felle kleuren toe te voegen. Het knotje is gewoon een slim kapsel rondom, omdat het gemakkelijk te dragen is voor elke gelegenheid, en het zorgt voor een interessante glitterhaarlook omdat de glitter alleen aan de basis van het hoofd wordt toegevoegd, niet aan de lokken zelf. Het helpt ook voorkomen dat dingen te rommelig worden!

4. Slicked Back Glitter Haar

Dit is een interessant glitterkapsel, omdat het haar er nat uitziet met deze hoeveelheid glitter. Meer specifiek lijkt het bijna alsof er nog shampoo in haar haar zit, gezien de belichting en de foto! Hoe dan ook, het effect is bijna buitenaards, en het is echt een heerlijk vakantiekapsel met een onuitgesproken elegantie dat overal zal opvallen. De rest van het haar is een ingetogen stijl, waardoor de glitter er echt uitspringt.

Glitter Hairstyles Ideas: Glitter gladgestreken haar

@majormoonn

5. Essentiële vlecht glitter haar

Je kunt niet fout gaan met een basisvlecht, vooral niet als er een gezonde dosis glanzende roze glitter op zit! De glans neemt af naarmate het haar in de vlecht komt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het instoppen van de lokken of erover te schilderen om deze gewaagde glitter haarlook te krijgen. Het is een leuke kant van je standaardvlecht, waardoor het perfect is voor een alledaagse look; je hebt niet altijd een speciale gelegenheid nodig om je haar op te fleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *