Categories
Uncategorized

23 Sexy Halloween-make-upideeën voor vrouwen

Bij het kiezen van je Halloween-kostuum en -make-up zijn de keuzes eindeloos. Moet je een klassiek personage zijn, er serieus spookachtig uitzien of je sexy kant laten zien op een Halloween-feest? Nou, we zeggen dat je ze alle drie kunt doen! We hebben 23 van de beste sexy make-upideeën voor Halloween gevonden. Je zult wilde luipaarden, spookachtige schedels, magische make-up, schurken en meer vinden. Lees verder om te zien hoe je er griezelig maar ook super schattig uit kunt zien!

1. Sexy half skelet make-up

Ten eerste hebben we deze halve skeletmake-up. Zoals je kunt zien, ziet de ene kant eruit als een skelet op het gezicht en lichaam, terwijl de andere kant er glamour uitziet. Deze heeft ook een piraat thema vanwege de outfit, maar je kunt elk kostuum met make-up als deze dragen. Maak de gezichts- en bodypaint opnieuw of je kunt gewoon je gezicht schilderen. Dit wordt gemakkelijker en ingehoudender.

Sexy half skelet Halloween make-up

Bron: @ ellie35x

2. Leuke kattenmake-uplook

Kattenmake-up is een Halloween-klassieker en hier is een leuke manier om het te dragen. Ze heeft gedurfde kattenogen met een zwarte neus en rode lippen. De look is compleet met snorharen en ze heeft met make-up een harige textuur op bepaalde delen van haar gezicht aangebracht. Dit is een leuke make-uplook en het is geweldig voor last-minute Halloween-feestjes.

Gebruikte producten: Carter Beauty Cosmetics

3. Witte schedelmake-up

Vervolgens hebben we een make-uplook die perfect is voor diegenen die iets griezeligs en uniekers willen. Deze make-up heeft een elegant schedelontwerp dat is gemaakt met witte make-up en parels. In plaats van de klassieke zwarte of donkere schedel heeft deze kunstenaar wit gekozen en het ziet er zo spookachtig en griezelig uit. Dit is een geweldig idee en je kunt deze schedel of elke schedel opnieuw maken met de witte make-up.

Witte schedel make-up

Bron: @ ellie35x

Gebruikte producten: NYX Lid Lingerie, White Liquid Liner & Love Contours All Palette.

4. Glitterachtige schedel

Het volgende make-upidee is geweldig voor iedereen die van spookachtige schedels en glitter houdt. Ze heeft een zwart-wit voorgevormde schedel-look compleet met glitter, strass steentjes en griezelige skelettanden. Deze specifieke versie is gebaseerd op Bad Beti. Je kunt deze sprankelende schedel restylen om bij je te passen of hem opnieuw maken. Hoe dan ook, het ziet er geweldig uit.

Glittery schedel Halloween make-up

Bron: @Gemeente_

Gebruikte producten: Lancome Teint Idole Ultra Wear 410 Bisque, NYX Pro Foundation Mixer White, Mehron Clown White Lite, LA Girl Cosmetics Pro Conceal Dark Cocoa, Stilazzi Cosmetics Spell Bound Palette, ABH Norvina Dark Side Gel Liner, theBlam Schwing Black Liner, OPV Beauty Metal & Liquid Glitter in No Limit & Topsy, Salon Perfect 630 Lashes en IT Cosmetics Super Hero Mascara.

5. Harry Potter geïnspireerde make-up

Breng een beetje magie naar Halloween met een kostuum en make-up als deze. Hier hebben we make-up geïnspireerd door Harry Potter. De kunstenaar heeft de make-up zacht, mooi en ingehouden gehouden. Natuurlijk heeft ze het iconische bliksemlitteken op haar hoofd geschilderd. Dit is een leuke en gemakkelijk te dragen look. Speel Harry Potter na of verkleed je als elk ander personage uit de Wizarding World.

6. Sexy luipaard

Als je een kostuum wilt dat eenvoudig, sexy en wild is, dan is dit iets voor jou. Deze visagist heeft een stijlvolle luipaardlook gecreëerd. Ze heeft gewaagde katachtige ogen, compleet met een zwarte neus, mond en luipaardprintvlekken. Dit is een leuk idee en het is geweldig voor degenen die zich willen verkleden zonder eng te zijn. Het luipaardprintpatroon is vrij eenvoudig na te maken en er zijn online tutorials.

Sexy Leopard Halloween-make-upidee

Bron: @schaatsennl

Gebruikte producten: Laura Mercier Silk Creme Sun Tan, Elf Cosmetics Camo Concealer Medium Sand, P Louise Base Shade 2 The Rumor, Mac Studio Fix, Kat Von D Shade + Light Palette, Essence Satin Touch Blush in Satin Love, Tom Ford Sheer Highlighting Dup Reflects Gilt, Morphe X Jaclyn Hill Palette, Estee Lauder Fluid Metal Eyeshadow in Sparked, Mac Melon Pigment, House of Lashes Natalia, Smash Box Eyeliner Gel in Fishnet, Kat Von D Tattoo Liner in Trooper Black, NYX Jumbo Eye Pencil Milk, Glitter Goals Vloeibare oogschaduw en Mac Lip Pencil in Stripdown.

7. Poison Ivy

Laat de wereld je meer gemene kant zien en word Poison Ivy deze Halloween. Deze versie is voorzien van donkergroene bodypaint met zowel handgetekende als 3D-bladeren. De look is compleet met een rode pruik. Je kunt Poison Ivy-kostuums online vinden of je kunt op deze manier make-up dragen met een groene outfit en je bent klaar om te gaan.

Gebruikte producten: ColorPop Cosmetics Through My Eyes Palette, Anastasia Beverly Hills Vol 2 Palette & Liquid Liner, Eleven Lashes in Babydoll, Skeddit Beauty Colorant Vessels en Wet N Wild Beauty Liquid Lip in de kleur Witch.

8. Cruella de Vil

Cruella de Vil is een klassieke schurk, waardoor ze een uitstekende kostuumkeuze is voor Halloween. Hier is een stijlvolle en vrij glamoureuze manier om de look te dragen. Zoals je kunt zien, heeft de getalenteerde kunstenaar een dalmatische afdruk op haar ooglid geschilderd. De look is compleet met een gedurfde eyeliner-beweging, rode lippen en lange wimpers. Dit is een cool make-upidee en iedereen zal meteen weten als wie je verkleed bent.

Cruella de Vil Halloween-kostuum

Bron: @abbyroberts

Gebruikte producten: Lime Crime Venus Vivid Palette, ABH Soft Brown Drip Brow & Norvina Vol 2 Palette, Sleek Makeup Solstice Highlighter Palette, Kevyn Aucoin Contour Powders, Morphe Matte Lipsticks in Morphe & Lover en NYX Epic Ink Liner.

9. Sugar Skull-make-up

Suikerschedelmake-up is een ander spookachtig en stijlvol idee. Deze is uniek omdat hij er geïnspireerd uitziet door de herfst. Zoals je kunt zien, heeft ze een oranje oogschaduwmix op haar ogen. Terwijl haar gezicht is versierd met elegante patronen, schedelkenmerken en herfstbladeren. We houden hiervan omdat het uniek is en het herfstseizoen viert.

Gebruikte producten: Morphe 3503 Palette, Wet N Wild Beauty Megaliner, Luv Lashes Co in Bawse en LA Girl Brow Bestie in Deep Brown & Pro Matte Foundation in Light Tan.

10. Skelet illusie

Het volgende idee is griezelig en spookachtig. Voor deze look heeft de kunstenaar haar gezicht grijs geverfd. Ze heeft een schedel in mond en neus gemaakt. Maar ze heeft een lijn rond haar ogen gezet waardoor dat deel van haar gezicht eruitziet als een masker met glamoureuze ogen. Het is dus alsof het skelet nog steeds een ondode sectie heeft. Dit is zo’n gaaf idee en het betekent dat je er in één keer mooi en eng uit kunt zien.

Grijze skelet illusie Halloween make-up

Bron: @RTLnieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *