Categories
Uncategorized

23 roze ombre nagels om je volgende manicure te inspireren

Ombre is een van de meest stijlvolle en populaire nageldesigns. Velen van jullie zijn er dol op en de trend is hier om te blijven. Er zijn zoveel verschillende ombre-kleurencombinaties die je kunt proberen, maar vandaag laten we je een aantal fantastische roze ombre-nagels zien. Roze is een leuke en mooie kleur. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen, dus er is een roze tint die bij iedereen en voor elk seizoen past. Dus, met dat gezegd, lees verder en bekijk deze prachtige nagelontwerpen. We hebben nagels voor speciale gelegenheden, manicures die je outfits voor de lente en zomer opvrolijken, en nog veel meer!

1. Vet roze ombre stiletto nagels

Ten eerste hebben we deze gewaagde stiletto-nagels. Voor deze look zijn de nagels zachtroze en vervolgens versmelt de kleur tot een heldere en levendigere tint. De kleur en vorm van de nagels zien er samen geweldig uit. Dit is een leuke en statementmakende mani die geweldig zal zijn voor de zomer. Houd het zo simpel of je kunt de nagels verfraaien met strass steentjes of glitter.

Vet roze ombre stiletto nagels

Bron: @RTLnieuws

2. Roze en paarse ombre

Roze complimenteert zoveel andere kleuren, waarvan er één paars is. Geloof ons niet zomaar, kijk eens naar deze nagels. Deze nagels beginnen paars en worden vervolgens roze naar de uiteinden toe. Zoals je kunt zien, zijn de kleuren zo mooi en trendy samen. U kunt dit opnieuw creëren of de kleuren omwisselen. Een pastelkleurige versie hiervan zou er ook geweldig uitzien.

3. Helderroze ombre nagels met een bloemig accent nagel

Als je van mooie nagels met bloemsierkunst houdt, dan is dit iets voor jou. De meeste nagels hebben nude en felroze ombre en er is een accentnagel. De accentnagel is sprankelend met roze bloemen eroverheen. Het is een prachtig nagelidee en het zal geweldig zijn voor de lente, zomer en speciale evenementen zoals het bal. Je kunt bloemnagelstickers kopen of je kunt prachtige bloemen met de hand schilderen.

4. Roze Ombre met vlammen

Het volgende nagelidee is zo trendy en gewaagd. Deze nagels zijn lang en hebben levendig oranje en roze ombre. Een nagel is nude met een ombre vlam. Wij houden van vlam nail art omdat het zo glamoureus en fel is. Het ombre-effect is een must-have voor de zomer en vakanties omdat het een tropische vibe heeft! U kunt online tutorials voor vlamkunst vinden en we hebben een artikel alleen voor vlamnagels dat u moet bekijken.

5. Chrome Ombre met glitter en strass steentjes

Vervolgens hebben we een blitse, glamoureuze en stijlvolle ombre mani. Sommige nagels zijn roze en sprankelend, terwijl de anderen naakt- en ombre-kunst hebben. Er zijn twee verschillende ombre-ontwerpen, de ene heeft strass-steentjes en de andere is van chroom. We houden hiervan omdat een paar van de must-have nageltrends in één look zijn gebruikt. Maak de hele mani of slechts één ontwerp opnieuw op alle nagels.

6. Subtiele roze ombre nagels

Liever meer subtiele nail art? Kijk hier dan eens naar. Hiervoor zijn de nagels zacht en lichtroze die naar de uiteinden overgaat in een helderder roze. Dit is een meer ingehouden manier om ombre te dragen, maar je kunt een krachtigere look creëren door meer van de donkerdere roze kleur te gebruiken. Dit ontwerp ziet er prachtig uit op andere nagelvormen, zoals stiletto of doodskist.

Subtiele roze ombre nagels

Bron: @nail_sunny

7. Perzik en roze

Een andere kleur waarmee roze er geweldig uitziet, is oranje. Hier is een prachtige manier om het te dragen. Hier hebben we nagels die zijn geverfd in een perzikkleurige oranje tint en vervolgens wordt de kleur naar de uiteinden felroze. Het is een leuk en gewaagd nagelidee dat bij iedereen past. Maak dit opnieuw of gebruik een levendiger sinaasappel. De kleuren die voor deze mani worden gebruikt, zijn allemaal van het bedrijf LONDONTOWN in de kleuren Royal Wedding, Summer Fling en Britannia.

8. Roze en witte ombre met glitter

Een van de must-have nagellooks is Frans ombre. Als nagels Frans ombre zijn, hebben ze de klassieke zachtroze en witte kleuren. In plaats van opvallende tips, worden de kleuren gemengd in ombre-kunst. Zoals je kunt zien, zorgt het voor zo’n elegante nagellook. Deze nagels zijn gecombineerd met glitter, maar je kunt gewoon Franse ombre op alle nagels hebben.

9. Leuk en glamoureus roze nagelidee

Dit volgende nagelidee is zo schattig en glamour! Hier hebben we korte stiletto-nagels en elke nagel heeft een ander ontwerp. De nailart omvat roze ombre, glitter ombre, strass-ontwerpen en meer. Nagels zoals deze zijn perfect voor diegenen die van gedurfde kleuren, statement-making art en veel bling houden.

10. Roze Ombre voor korte nagels

Je hoeft geen hele lange nagels te hebben om mooie ombre nagels te hebben. Vervolgens hebben we een kortere mani om u te laten zien. Sommige nagels hebben nude en roze ombre, terwijl de andere sprankelend zijn. Het is een mooi en roze nageldesign dat perfect is voor korte nagels. Je kunt het ontwerp natuurlijk ook op langere nagels proberen. Deze mani is gemaakt met de kleuren Barbie Candy en Plush Cover van Glitterbels en 008 Iridescent Pink en Baby Pink Pearl Multi Mix van GlitterArty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *