Categories
Uncategorized

23 nagels met witte punt die nooit uit de mode raken

Er zijn zoveel verschillende nageldesigns en -patronen die je kunt proberen en elk seizoen komen er nieuwe trends bij. Er is echter één klassiek ontwerp dat de tand des tijds heeft doorstaan ​​en dat zijn witte uiteinden. Nagels met witte uiteinden worden meestal gecombineerd met nude of roze basiskleuren, wat zorgt voor een chique French manicure. Tegenwoordig hebben nagelkunstenaars de look door elkaar gehaald om zoveel unieke ontwerpen te creëren. Vandaag hebben we 23 super stijlvolle witte puntnagels om je te laten zien. Natuurlijk hebben we klassieke looks, maar er zijn ook wat modernere ontwerpen en we hebben ook leuke, sprankelende en fruitige nail art! Neem een ​​kijkje en kijk hoe je witte tips op veel verschillende manieren kunt dragen.

1. Klassieke Franse tipnagels

Ten eerste hebben we een klassiek nageldesign om je, je raadt het al, Franse tips te laten zien. Zodra je nagels met witte punten zegt, is dat de look die in je opkomt en het ziet er zo chique uit. Deze versie is prachtig, de nagels zijn zacht roze van kleur met de elegante witte punten. Dergelijke nagels passen bij iedereen en kunnen voor elke gelegenheid worden gedragen.

2. Lang nageldesign met strass steentjes

Als je van glamour en statement-nagels houdt, dan is dit idee iets voor jou. Hier hebben we lange kistnagels. De meeste zijn eenvoudig met een nude-basiskleur en witte uiteinden, maar er zijn ook enkele accentontwerpen. De ene nagel heeft strass-kunst terwijl de andere bedekt is met sprankelende edelstenen. We houden van de witte uiteinden met de strass steentjes omdat ze er samen zo mooi en blitse uitzien.

Lang kistnagelontwerp met strass steentjes

Bron: @schaatsennl

3. Korte en gemakkelijk te dragen nagels

Misschien zijn alle gedurfdere ontwerpen niet jouw ding en wil je iets chique, klassieks en gemakkelijks om te dragen? Als dit klinkt zoals jij, dan is deze mani perfect! Voor deze look zijn de nagels vrij kort en is de basiskleur nude. Vervolgens is aan drie van de nagels een witte punt toegevoegd. Deze look is zo gemakkelijk te dragen en past bij alle lengtes en vormen van de nagel. Overweeg dit ontwerp als je een aanstaande bruid bent of als er een speciale gelegenheid op komst is.

4. Diagonale witte punten

Dit volgende nagelontwerp is een beetje anders. Voor deze look hebben we lange kistnagels. Alle nagels hebben een nude-basis met een witte punt die ook een diagonale streep langs de nagel is. We houden van deze meer unieke manier om witte tips te dragen. Het ziet er zo modern en schattig uit. Je kunt deze look opnieuw creëren met nageltape. Knip en plak de tape gewoon in een diagonale lijn op de nagel en schilder vervolgens de witte kleur aan één kant. Je kunt wat strass steentjes toevoegen om de nagels nog meer te laten knallen.

Diagonale witte punten

Bron: @schaatsennl

5. V-tips met Ombre en Glitter

Vervolgens hebben we nog een ander gevormd uiteinde. Deze mani heeft v tips. De nagel is dus nude met een witte punt en een v-vorm. Het is gewoon een trendy en moderne versie van een klassieke French manicure. Deze mani laat zien hoe je de tips in stijl draagt. Zoals je kunt zien, zijn de nagels lang en voorzien van ombre-kunst, strass steentjes en de v-tips. Het is een glamoureuze en prachtige mani waardoor je opvalt in stijl.

6. Naakte stilettonagels met witte uiteinden

We houden van dit volgende nagelidee omdat het stijlvol en fel is. Hier hebben we scherpe naaldhaknagels. Sommige zijn glanzend naakt en sommige zijn naakt met witte uiteinden. Dit zijn echter geen doorsnee tips, want er is ook een dunne zwarte omtrek en gouden folies. Het is een verbluffend nageldesign en je kunt iets soortgelijks recreëren of gewoon witte tips gebruiken.

7. Witte tips met vlinders

Vlinders zijn een mooie en populaire keuze voor nail art en hier is een leuke manier om de trend te dragen. Zoals je kunt zien zijn de nagels mat nude met witte uiteinden en is elke nagel versierd met twee vlinders. Het is zo’n mooi nageldesign en deze look is perfect voor de lente en zomer. Je kunt dit recreëren of gewoon een vlinder op één nagel hebben. Vlindernagelstickers kunnen online worden gekocht.

Vlindernagels met witte uiteinden

Bron: @RTLnieuws

8. Elegante V-tip doodskistnagels

Als je van het v-tip-nageldesign houdt, dan is dit iets voor jou. Hier hebben we een andere versie. Dus voor deze look zijn de nagels nude en glanzend en dan is er een gewaagde witte v-tip. Dit is een mooi, stijlvol en gemakkelijk te dragen nageldesign dat bij iedereen past. Een kortere versie hiervan ziet er ook schattig uit.

9. Verklaring Nagels maken

Vervolgens hebben we nog een statement-making-ontwerp. Dit keer zijn de nagels super lang en hebben ze een trendy doodskistvorm. Elke nagel heeft tips om een ​​statement te maken en twee van de nagels zijn ook versierd met opvallende strass steentjes. We houden van dit felle en trendy idee. Zoiets is geweldig voor de dames die zich graag onderscheiden van de massa.

Lange kistnagels met witte uiteinden

Bron: @schaatsennl

10. Chromen nagels en V-tips

Chrome is een andere must-have nageltrend en dit is een prachtige manier om het te dragen. Voor deze look zijn de nagels kistvormig. Sommige zijn witchroom en sommige zijn nude met witte chromen punten. Het is zo’n mooi, modern en stijlvol idee. Maak dit opnieuw of gebruik het nude en chromen ontwerp op alle nagels.

Chrome-nagels en V-tips

Bron: @RTLnieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *