Categories
Uncategorized

23 mooiste Halloween-acrylnagels

In de maand oktober zijn nagels met een Halloween-ontwerp een must-have. Je nailart kan je liefde voor de vakantie laten zien en het kan de finishing touch zijn voor je Halloween-kostuum. Er zijn zoveel spooktaculaire nageldesigns om uit te proberen, van klassieke pompoengezichten tot kunst geïnspireerd op films. Dat gezegd hebbende, er zijn zoveel ideeën om uit te kiezen, het kan onmogelijk zijn om te kiezen. Dat is waar we binnenkomen. Bij Stay Glam houden we van Halloween, dus hebben we enkele van de beste en griezelige acrylnagels voor Halloween uitgekozen van Instagram. We hebben spinnen, spoken, vleermuizen en meer. Neem een ​​kijkje, je wilt dat het het hele jaar door Halloween is!

1. Vetgedrukte Halloween-acrylnagels

Ten eerste hebben we deze gewaagde Halloween-mani. Elke nagel heeft een ander ontwerp inclusief zwarte kleur, oranje nagels met spinnen, glitter en tot slot een witte en zwarte nagel met een spookachtige look. Dit is een cool nagelidee dat klassieke Halloween-kleuren en kunst gebruikt, maar het is ook blitse en stijlvol. Maak de hele mani of slechts een of twee ontwerpen opnieuw.

2. Klassieke Pumpkin Nail Art

We zouden geen lijst met acrylnagels voor Halloween kunnen hebben zonder een klassiek pompoenontwerp op te nemen en hier is hoe je pompoenen in stijl kunt dragen. Zoals je kunt zien, zijn de nagels lang en zijn ze allemaal zwart. Twee nagels hebben ook oranje pompoenkunst en de pompoenen hebben klassieke gebeeldhouwde gezichten. Dit is een leuke en spookachtige look en het is gemaakt met Aprés Nail Official Gel X, Young Nails Inc Misson Control Gel en LeChat Nails Black Velvet.

3. Geesten, druppels en glitter

Dit volgende idee is spooktaculair! Sommige nagels zijn naakt en sommige zijn bedekt met koperachtige glitter. De naaktnagels hebben ook nagelkunst met Halloween-thema, zoals bloeddruppels en geesten. We houden hiervan omdat je nagels er griezelig uitzien, maar ook glamour vanwege de glitter en de spoken. Je kunt online gemakkelijk te volgen tutorials vinden voor ghost- en drip-nailart.

4. Leuke en griezelige nagels

Op zoek naar een leuk, uniek en griezelig nageldesign voor Halloween? Dan is dit iets voor jou. Hier hebben we lange doodskistnagels en elke heeft verschillende nagelkunst. De ene nagel is zwart, de andere heeft strepen met groen slijm, dan hebben we een hypnotiserende swirl en tenslotte paarse glitter. De kleuren zijn geweldig en die paarse glitter is prachtig!

5. Zwart en oranje Halloween Mani

Het volgende nagelidee is een van onze favorieten omdat het klassieke Halloween-kleuren gebruikt en de nailart er geweldig uitziet. Hiervoor hebben we lange nagels die ofwel zwart, fel oranje of nude en oranje ombre zijn. De twee oranje nagels hebben ook spin- en webkunst. We houden hiervan omdat de ombre trendy is, de spin griezelig is en de kleurencombinatie perfect is.

6. Stijlvolle Halloween-nagels met strass steentjes

Voeg wat bling toe aan je Halloween-nagels met een ontwerp als dit! Hier hebben we lange doodskistnagels en de meeste zijn matzwart, maar er zijn twee nagels met Halloween-thema. De ene heeft een spookachtige boom met strass steentjes, terwijl de andere een pompoen met edelstenen heeft. Het is een schattige en blitse look die perfect is voor feestjes. De look is gemaakt met Mr. Black, Top Secret, Mousse Gel Silverado, Top Matte, Mousse Gel So Black en Arte Brillante Bloody Orange van Indigo Nails.

7. Sprankelende zwarte nagels met spinnenwebben

We houden van dit volgende nagelidee! Sommige nagels zijn zwart, één heeft zwarte glitter en de laatste nagel is doorschijnend zwart met een spinnenweb erop. Het is zo’n donker, gotisch en glamoureus nageldesign. Deze mani is perfect voor feestjes en voor degenen die mee willen doen aan de Halloween-pret maar hun nagels stijlvol willen houden.

8. Leuke Halloween acrylnagels

Deze volgende mani is zo schattig !! De nagels hebben een scherpe en stijlvolle stilettovorm. Elk heeft verschillende nail art, waaronder gedurfde glitter, vleermuizen, geesten en pompoenen. Dit is weer een van onze favorieten omdat het klassieke Halloween-thema’s en verbluffende kleuren gebruikt. Je kunt de hele look recreëren of misschien een of twee ontwerpen op alle nagels gebruiken.

9. Jack en Sally geïnspireerde nailart

Als je van de film The Nightmare Before Christmas houdt, dan is dit nageldesign iets voor jou. Hier hebben we door Jack en Sally geïnspireerde nagels. Sommige nagels zijn matzwart, terwijl één nagel wit is met zwarte druppels. Twee van de nagels zijn voorzien van kunst die lijkt op Sally’s patchworkjurk en de laatste nagel is zwart met het hoofd van Jack Skellington. Dit is een leuke en donkere Halloween-mani en het is perfect voor fans van de film.

Jack en Sally Coffin Nails

Bron: @dreasnails

10. Griezelige spinnennagels

Vervolgens hebben we nog een spookachtige spin-look. Deze keer zijn de nagels naakt of zwart. Ze zijn allemaal voorzien van nail art zoals spinnen, webben of strass steentjes. Het is een leuk ontwerp en die spin ziet er zo griezelig uit! Je kunt de spin met de hand schilderen of je kunt spinnernagelstickers online kopen.

Spooky Spider Nails voor Halloween

Bron: @RTLnieuws

11. Glinsterende spinnennagels

Ben je dol op de spinnennagels? Als dat zo is, moet u dit volgende idee zien. Hier hebben we een blitse versie. Voor deze look is elke nagel anders. De ene is sprankelend, de ene nagel is zwart, de andere is doorschijnend met een web en de laatste nagel heeft spinnenkunst. Het is een leuk en griezelig idee en het ontwerp ziet er ook geweldig uit op de stiletto-nagelvorm.

12. Bloederige Nail Art

Dit volgende nagelidee is perfect voor horrorfans! Voor deze look hebben we naakte doodskistnagels en elke nagel is versierd met rode nagelkunst die op bloed lijkt. Sommige nagels hebben ook kleine zilveren lijnen die een geniete huidlook creëren. Het is een bloederig en uniek idee. U kunt online tutorials voor druppel- en bloednagels vinden.

13. Oranje en zwarte Halloween acrylnagels

Als je van de oranje en zwarte kleurencombinatie houdt, moet je dit idee zien. Aan de ene kant zijn alle nagels zwart en voorzien van 3D-rozen, gouden schedels en strass steentjes. Terwijl de andere hand nude en oranje ombre nagels heeft met een spin, web en stippen. We houden van dit omdat je twee geweldige sets nagels in één mani krijgt. Maak dit opnieuw of gebruik een set spijkers op beide handen.

Oranje en zwarte Halloween acrylnagels

Bron: @RTLnieuws

14. Nightmare Before Christmas geïnspireerde Mani

Vervolgens hebben we nog een Nightmare Before Christmas-mani. Deze keer hebben we verschillende nail art waaronder Jack’s gezicht, Sally’s patches, paarse kleur en Spiral Hill. Dit is een leuk, schattig en uniek nagelidee dat een must-have is voor filmfans! Je kunt op deze manier kunst met de hand schilderen en er zullen online tutorials zijn voor vergelijkbare looks. Er zijn ook Nightmare Before Christmas-nagelstickers online verkrijgbaar.

Nightmare Before Christmas Inspired Mani

Bron: @RTLnieuws

15. Leuke pompoennagels

De volgende mani heeft nog een leuke pompoenlook. Dus hiervoor zijn alle nagels oranje en hebben ze allemaal een zwart pompoengezicht. Sommige gezichten zijn klassiek, andere uniek. Dit is een gemakkelijk te maken en te dragen mani die bij alle Halloween-evenementen past. Maak dit opnieuw of gebruik één gezicht op alle nagels. U kunt zelfs uw eigen maken!

Leuke pompoennagels voor Halloween

Bron: @wuleeek

16. Spookachtig spook-nageldesign

Misschien zijn geesten meer jouw ding? Dan is deze mani perfect voor jou. Elke nagel is anders en bevat nude-kleur, witte en zwarte kunst en een spookaccentnagel. Het is een geweldige combinatie van trendy en chic, maar ook spookachtig. We houden van de spookkunst omdat het zo schattig is. Probeer de hele look of zet het spookontwerp op alle nagels.

17. Trendy vleermuisnagels

Dit volgende nagelidee is weer een van onze favorieten omdat het trendy is maar ook perfect voor Halloween. Dus alle nagels behalve één hebben hetzelfde ontwerp. De meeste zijn nude met diagonale zwarte strepen en de accentnagel is nude met zwarte vleermuizen. De vleermuizen zien er zo gaaf uit en ze zijn perfect als je een meer vampierachtige look wilt. U kunt online vleermuisnagelsjablonen kopen om u te helpen het ontwerp opnieuw te maken.

18. Zwart en oranje Halloween acrylnagels

Ben je dol op de pompoen- en druppelnagelkunst? Nou, deze mani combineert de twee! De meeste nagels zijn fel oranje met zwarte druppels. Er is ook een accentnagel die zwart is met glitterpompoenuiteinden. Het is een leuke, spookachtige en unieke look. Deze mani is perfect voor Halloween-feestjes. Maak de pompoentips opnieuw of je kunt een grotere pompoen in het midden van de nagel hebben.

19. Klassiek Halloween-nageldesign

Als je van klassieke Halloween-ontwerpen houdt, dan is dit iets voor jou. Hier hebben we lange kistnagels. Sommige zijn zwart, sommige hebben zwarte en oranje strepen en de laatste nagel is wit met pompoenen. We houden hiervan omdat de strepen en pompoenen er geweldig uitzien! U kunt zowel de pompoenen als de strepen opnieuw maken met een sjabloon of u kunt ze met de hand schilderen.

20. Rode en roze spinnagels

Het volgende nagelidee is perfect voor degenen die mee willen doen met Halloween-plezier, maar die geen erg enge nagels willen. Voor deze look zijn de nagels allemaal matroze. Terwijl een spijker aan elke hand een rode spin of een rood web heeft. De kleurencombinatie zorgt ervoor dat de anders spookachtige nail art er stijlvol en mooi uitziet. Het is dus perfect als je niet graag eng wilt zijn.

21. Ombre oranje stilettonagels

We houden van dit volgende nagelidee. Hier hebben we lange stiletto-nagels en elk heeft nude en oranje ombre. Er zijn ook twee accentnagels met spinnen en webben, terwijl de andere strepen heeft. De nailart is schattig en spookachtig en de ombre is gedurfd en stijlvol. Deze mani voldoet aan alle eisen!

Ombre oranje stiletto nagels

Bron: @RTLnieuws

22. Vampy acrylnagels

Liever een meer vampierachtige look? Als dit het geval is, moet u deze nagels bekijken. De nagels hebben de vorm van een lange kist en alle nagels, op één na, hebben een rijke rode en zwarte ombre. Terwijl de accentnagel een rood marmereffect heeft. Dit is een verbluffend en spookachtig ontwerp en het is perfect voor degenen die een vampierkostuum voor Halloween hebben gekozen!

Halloween acryl doodskist nagels

Bron: @RTLnieuws

23. Pompoen Halloween acrylnagels

Het laatste Halloween-nagelidee is leuk en bevat klassieke pompoenen. Dus alle nagels behalve één zijn levendig en mat oranje. De meeste hebben pompoengezichten, terwijl de accentnagel bedekt is met oranje glitter. Dit is een must-have voor Halloween, want het is spookachtig maar ook een beetje glamour.

We hopen dat je een spookachtig en stijlvol Halloween-nageldesign hebt gevonden om te proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *