Categories
Uncategorized

21 Fortune Teller-make-upideeën voor Halloween

Breng wat mysterie en magie naar Halloween door je te verkleden als waarzegster. Waarzegger-kostuums kunnen er zo eng of glamour uitzien als je ze wilt maken. Om je wat inspiratie te geven, hebben we 21 van de meest mystieke make-upideeën voor waarzeggers gevonden. Deze kunnen eenvoudig te maken zijn en passen bij alle Halloween-evenementen. Neem een ​​kijkje en kijk welke waarzegster je wilt zijn.

1. Enge waarzegger make-up

Ten eerste hebben we dit enge make-upidee. Ze draagt ​​waarzeggerij met bloed en een derde oog-illusie. De make-up is compleet met strass steentjes. Dit is een heel spookachtig idee en je kunt online tutorials over make-up voor het derde oog vinden. Je kunt ook een versie hiervan proberen zonder het derde oog.

2. Glam and Gold Witchy Fortune Teller

Vervolgens hebben we een glamoureuze en heksachtige make-uplook. Hiervoor heeft ze een maan op haar voorhoofd met smokey eyes en glitter. Dit is zo’n leuk idee en het is perfect voor degenen die er stijlvol uit willen zien, maar er ook mystiek uit willen zien voor Halloween. Je zou zelfs de make-up kunnen proberen zonder de glitter voor een gemakkelijkere look.

3. Waarzegster met tarotkaarten

Wil je een mystieke en mysterieuze look? Dan is dit iets voor jou. Hier hebben we een waarzegster met glitter, een derde oog, strass steentjes en ze heeft zelfs Tarotkaarten. Dit is een leuke en magische look die perfect is voor Halloween. Als je Tarot leest, dan zou je dit kunnen doen op een Halloween-feest terwijl je verkleed bent als waarzegster.

Waarzegster met tarotkaarten

Bron: @ janneke_4

4. Griezelige bovennatuurlijke make-up

Dit volgende idee is een van onze favorieten. Het is eenvoudig maar erg spookachtig. Ze heeft donkere oog- en lipmake-up. De look is compleet met witte contactlenzen en een kostuum geïnspireerd op de waarzegster. Dit zal mensen schrikken en het is perfect voor die bovennatuurlijke look. De witte contactlenzen zien er geweldig uit met alle beschikbare make-up.

5. Vet en magische make-up met sprankeling

Als je deze Halloween helemaal uit wilt gaan, dan is dit idee iets voor jou. Hier hebben we gewaagde en magische make-up. Ze heeft dramatische oogmake-up, compleet met glitter en contactlenzen. De waarzegster draagt ​​ook gouden accessoires. Dit is een leuk en magisch idee en de make-up is perfect voor Halloweenfeestjes.

Gedurfde en magische make-up met sprankeling

Bron: @ sammyjay04

6. Eenvoudig make-upidee

Vervolgens hebben we een eenvoudige en mooie uitstraling. Ze draagt ​​een donkere gouden oog- en lipmake-up met gouden glitter, sterren en strass-steentjes. Druppelende glitter op de onderste wimperlijn zorgt ervoor dat haar ogen er echt mysterieus en bovennatuurlijk uitzien. Zoiets is zo gemakkelijk na te maken en te dragen. Het is geweldig voor last-minute Halloween-evenementen.

7. Mystieke waarzegster

Het volgende idee is mystiek en een beetje eng. Deze make-up heeft een derde oog, symbolen op haar gezicht en ze draagt ​​glitter en gewaagde lipkleur. We houden van deze make-up omdat het er zo spookachtig uitziet en ze eruitziet als een bovennatuurlijke waarzegster. Dit is geweldig voor degenen die er tijdens Halloween eng maar leuk uit willen zien.

8. Griezelige waarzegger-make-up met bloed

Dit volgende idee is super eng! De visagist heeft alles gedaan voor deze look en de make-up heeft paarse oog- en lipkleur. Dit is compleet met bloed en een 3D derde oog. Zoiets is perfect voor degenen die van de griezeligheid van Halloween houden, dus mensen een beetje bang willen maken.

Griezelige waarzegger-make-up met bloed

Bron: @ lamy.msk

Gebruikte producten: Norvina Vol.1

9. Waarzegster met een vintage vibe

Als je op zoek bent naar een uniek waarzegster kostuum, dan is dit iets voor jou. Deze make-up heeft een vintage en spookachtige sfeer. Ze ziet eruit als een waarzegster met een twist uit de jaren 20. Dit is een glamoureus en spookachtig idee en zou een geweldige look zijn voor het lezen van Tarot. Draag met een zwarte jurk en je hebt een stijlvol en blitse kostuum.

Waarzegster met een vintage vibe

Bron: @RTLnieuws

Gebruikte producten: Pat McGrath Dark Dark Star 006, Kat Von D Witches Liquid Lipstick, NYX Matte Black Liquid Liner en TheBeBeautifulStudio Secret Garden.

10. Trendy waarzegster

Op zoek naar een trendy en leuk kostuum? Kijk hier dan eens naar. Hier hebben we een stijlvolle waarzegster. Ze heeft donkere make-up met accessoires zoals glitter, sterren en gouden munten die haar echt die mystieke uitstraling geven. Zoiets is gemakkelijk te dragen en past bij iedereen. Het is ook geweldig voor last-minute evenementen.

Trendy kostuumidee voor waarzegster

Bron: @hartyyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *