Categories
Uncategorized

20 variaties van Buzz snijdt verschillende lengtes

Buzz-cuts zijn trendy kapsels die al een hele generatie lang door militairen worden gebruikt. Omdat deze kapsels gemakkelijk te onderhouden zijn en minder moeite kosten. Buzz-cuts zijn stijlvol en gewoon betaalbaar. Het vervaagde en geschoren ontwerp in de buzz-cuts voegt leven toe aan je kapsel. Hier zijn 20 variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes.

20 variaties van Buzz snijdt verschillende lengtes

1.) Buzz met design

Ten eerste moet u weten wat buzz-cut is? De buzz cut is een kort kapsel, dat wordt gedaan met een tondeuse om de hoofdhuid te beschermen. Je kunt veel variaties in buzz-cuts zien. U voegt design en andere textuur aan uw kapsel toe door de buzz met het ontwerp te gebruiken. Het is erg trendy en een van de variaties van buzz snijdt verschillende lengtes. Het is zeer geschikt voor ronde, ovale en vierkante gezichtsvormen. Zie er het beste uit op een medium huidskleur.

buzz cut met ontwerpvariaties van buzz cuts verschillende lengtes

2.) Buzz voor dunner wordend haar

Als je een dun haar hebt dan profiteer je van dit kapsel. Het is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Ga niet voor lange buzz-cut in plaats van lange buzz, probeer zoem voor dunner wordend haar. U kunt een korte buzz hebben die er het beste en flatterend uitziet. Als je het saai vond, kun je rond de oren vervagen en creatief rondingen maken voor de haarlijn en de omtrek van je gezicht.

buzz voor dunner wordend haar variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

3.) Buzz met baard

Veel beefcakes experimenteren graag met haar. Ze willen niet trendy en saai worden. Buzz met een baard is een van de variaties van buzz cut verschillende lengtes. Laat de buzz gewoon met de baard knippen om een ​​modieuze look te krijgen die heel gemakkelijk te onderhouden is zonder stylingsdruk.

buzz met baard variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

4.) Hoge fade met ontwerp

Als je je uiterlijk in de geest van de persoon wilt laten, probeer dan high fade met het ontwerp. Probeer dit coole en stijlvolle kapsel dat zo inspirerend is. Voeg twee subtiele strepen achter het oor toe om de ongelooflijke look met dit kapsel te bereiken. Het is een van de beste variaties van buzz-cuts met verschillende lengtes. Dit zorgt voor een buzz in de geest van iedereen.

Hoge fade met ontwerpvariaties van buzz-sneden van verschillende lengtes

5.) Een stijlvolle snit voor mannen

Een stijlvolle snit voor mannen is een van de variaties van buzzcuts in verschillende lengtes. Het hangt helemaal af van uw voorkeur en perspectief. Probeer deze nette en schone fade zoals op de afbeelding wordt weergegeven. Style dit kapsel met je baard om de volledige look te krijgen.

stijlvolle snit voor mannen variaties van buzz-snitten verschillende lengtes

6.) Subtiele Mohawk

Subtiele Mohawk voegt leven toe aan het kapsel in het kapsel. Je kunt zelfs gaan voor een complete pure look. In dit kapsel ziet Mohawk met een buzz-cut er uniek en trendy uit voor elke man die graag zijn haar stylt door een opwinding in het leven te creëren. Het is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Het kapsel is geschikt voor ronde en vierkante gezichtsvormen. Het is het beste voor zwarte mannen en een medium tot donkere huidskleur.

subtiele moahwk-variaties van buzz-sneden van verschillende lengte

7.) Vervaagde kant

Als je geen design en dimensie wilt toevoegen door gewoon op zoek te gaan naar een simpele buzz, probeer dan dit kapsel. Het is een van de beste variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Je hoeft alleen maar een coole fade toe te voegen aan je basale buzz. En voor een betere look, kunt u een vervaging voor de haarlijn toevoegen vanaf de hoek van het voorhoofd tot aan de achterkant van de nek. Voeg een pluspunt in het haar toe door een v-vorm toe te voegen aan de neklijn.

vervaagde zijkanten variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

8.) Houthakker geïnspireerd haar

Elegant en verbluffend kapsel voor studmuffins die niet kunnen weerstaan ​​aan haarstyling. Het is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Je kunt toevoegen met dit kapsel en verrukkelijk dat tegenwoordig erg populair is. Als je lang haar wilt, kun je een langere buzz-cut nemen.

houthakker geïnspireerd hiar cut variaties van buzz cuts verschillende lengtes

9.) Buzz Cut met Line Up

De zwarte man draagt ​​deze buzz-cuts heel goed omdat ze een natuurlijke, stijlvolle haartextuur hebben. Het is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Het kapsel ziet er het beste uit in elke gezichtsvorm en zeer geschikt voor een donkere huidskleur.

buzz cut met line-up variaties van buzz cuts verschillende lengtes

10.) Clean Cut Robuust

U kunt deze look bereiken zonder de afbeelding preppy te maken. Clean cut robuust is een van de variaties van buzzcuts in verschillende lengtes. Veel mannen worden gek om dit kapsel te hebben, ook de mannen die bijna kaal worden. De kapsellook is netjes en gemakkelijk te onderhouden.

zuivere snede ruige variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

11.) Gevormd en zijdelings gescheiden

Hé meneer, deze look is voor jou. De vorm en de zijscheiding is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Je kunt deze gentleman-look creëren, een vorm en een zijdeel-look proberen. Je kunt het veelzijdiger maken door design toe te voegen aan het kapsel.

geschoren zijdelings gescheiden variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

12.) Een lange kijk op een kort kapsel

Samen met het aannemen van een kort kapsel is een van de variaties van buzz-snit verschillende lengtes. Veel mensen houden van de kortere lengte met behulp van een tondeuse, maar je kunt ook aan de lange kant blijven. Als je bang bent voor een eerste buzz-cut, blijf dan nerveus met dit kapsel.

een lange kapselvariatie van buzz snijdt verschillende lengtes

13.) Geschoren ontwerp

Tegenwoordig zie je veel variaties in de herensnit. Geschoren ontwerp is een van de beste variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Het is een geweldige combinatie van dichtgeknipt en dikker haar met design en dimensie. Probeer deze look of je kunt online zoeken voordat je naar je haarstylist gaat.

geschoren ontwerpvariaties van buzz-sneden verschillende lengtes

14.) Afgetopte Buzz-stijl

Afgedekte buzz-stijl is een van de variaties van buzz-cuts in verschillende lengtes. Het is een van de funky en coole buzz-cuts. In dit kapsel zien scherp ondergeschoren langs de achterlijn er erg aantrekkelijk uit. Het kapsel maakt je jeugdiger en unieker.

Afgetopte variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

15.) Asymmetrisch geschoren ontwerp

Asymmetrisch geschoren ontwerp is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes. Probeer deze buzz die je haar de hele basis op dezelfde lengte houdt. Je kunt het nog schattiger maken met een asymmetrisch vervaagd en geschoren ontwerp. Tatoeages in de nek zien er extreem heet uit met het kapsel.

Asymmetrische variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

16.) Lang naar kort

Lang naar kort is een van de beste variaties van buzz-cuts in verschillende lengtes. Het is erg in de trend zonder je te jeugdig of te militair te maken. Voeg buzz-fade toe aan de zijkanten en laat dikte achter in het kruingebied.

Lange tot korte haarvariaties van buzz-sneden van verschillende lengtes

17.) Vervagen

Buzz-kapsel is leuk om te dragen en buitengewoon stijlvol. Het kapsel creëert een dramatische look en gezichtshaar voegt volwassenheid toe aan dit kapsel. Het is modern en pittig gesneden.

vervaagde variaties van buzz-sneden met verschillende lengtes

18.) Afro-cut

Afro cut is het meest geschikt voor zwarte mannen vanwege hun mooie haartextuur. De Afrikaans-Amerikaanse look is erg stijlvol. Het is een van de variaties van buzz-sneden in verschillende lengtes.

afro gesneden variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

19.) Geschoren verklaring

Probeer dit kapsel om een ​​gedurfde en dramatische look te krijgen. Het kan worden gedaan in korte of lange lengte, afhankelijk van uw voorkeur. De stijl is uniek en het beste.

afro gesneden variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

20.) Buzz Cut met Buzz Beard

Buzzcut met buzzbaard is een van de beste variaties van buzzcuts op verschillende lengtes. Net als bij dit kapsel is de baard met geschoren zijkanten verbonden met een kapsel.

afro gesneden variaties van buzz-sneden verschillende lengtes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *