Categories
Uncategorized

20 prachtige kapsels die je moet proberen voor ovale gezichten

kapsels voor ovale gezichten

20 beste kapsels voor ovale gezichten

Of je nu brunette, blondine, zwartharig bent of alles daartussenin, er zijn altijd momenten geweest waarop je je hoofd moet krabben omdat je verbaasd bent over alle beschikbare en mogelijkheden op het gebied van kapsels waar je mee kunt omgaan ; voor dat transformeerbare ovale gezicht van jou – de keuzes zijn zo groot dat je te gemakkelijk verdwaalt in de zee van fantastische stijlen waar je voor kunt gaan, je voorbereidt op het verwelkomen van het volgende seizoen. Daarom hebben we deze keer de meest fantastische, verfrissende kapsels voor je voorbereid die je kunt overwegen voor dit seizoen, waarbij we al het moois terugbrengen tot slechts 20, zodat je niet zoveel op je hoofd hoeft te krabben als je zou kunnen hebben.

1De gemakkelijke lob

Dit is de look die je een ontspannen gevoel geeft, veelzijdig voor zowel werk- als vrije tijd. In tegenstelling tot de serieuze bob, voelt het meer benaderbaar en gemakkelijk in de omgang. Voor precies de juiste hoeveelheid nonchalance in de golf en de lengte, is dit uw moeiteloze keuze wanneer u dat onzichtbare gevoel van ontspannen in uw stijl verlangt.

2Geef het wat brutaliteit

Dit is de opzettelijke rommeligheid die je aantrekkingskracht eigenlijk verfijnt. Dit is het perfecte haar voor een feestavond. De geest hangt in de lucht – de iconische rommeligheid verandert de hele stijl en voegt de pit toe aan je dagelijkse aantrekkingskracht. Als je denkt aan iets gewaagds en onbedoeld, zou deze verfijnde rommelige look je beste kans zijn.

3Punky Tom-jongen

Als je het voelt, dan is dit goed voor je. Omdat de neutrale, krachtige tom-boy-look zeker is voor degenen die het meest zelfverzekerd en comfortabel zijn met hun ietwat dramatische transformatie in termen van de eerste indrukken die je aan anderen bezorgt. Maar als je je absoluut op je gemak voelt met de lengte en het gevoel, zou dit je als persoon op een onverwacht verrassende manier hervormen.

4Wees sensueel

Niets werkt beter dan het haar dat zich mengt en voor zichzelf zegt. Dat is een van de redenen waarom de lange golven nooit uit de mode worden geduwd. Zowel vanwege de gemakkelijke voorbereiding als het gevoel van sentiment dat het van nature heeft. Dit is het haar dat niet veel in lengte hoeft te worden veranderd, terwijl je je dagelijkse look chique houdt.

5Houd het kort en krachtig

Kan de korte lengte vrouwelijk en elegant zijn? Ja dat zou kunnen, met behulp van de juiste vorm van de knal en de relevante make-up. Het bereiken van een dergelijke elegantie vereist wat extra inspanning die zorgvuldig in de make-up van uw wenkbrauwen en lippen wordt gestoken, omdat een zachtere en lichtere stijl de hardheid in de korte lengte neutraliseert.

6De blije bob

Enigszins onzorgvuldig, ietwat zorgeloos. Dit is je nieuwe kapsel dit najaar dat de schattigheid en gevoeligheid uitschreeuwt. Vergelijkbaar met zijn “rommelig uitziende” tegenhanger maar toch anders, het heeft niet dat “uitstekende” edgy gevoel dat luid en trots is, in plaats daarvan is het zachter, lichtgeraakt en heerlijk. Ga voor deze stijl, vooral als je een vrolijke persoonlijkheid hebt.

7Rekbare krullen

Dit is niet alleen vierkant en rond face-con, hangt af van de gelegenheden; je kunt zeker de gelaagde lange look ophangen die bij je stemming past en je kin verlengt, waardoor je gezicht nog slanker wordt. De sentimentele gekrulde punten aan het uiteinde van het haar houden je vrouwelijke look chique.

8De relaxte lange

Minder statement, gemakkelijk in de omgang en toch verfijnd, deze lange stijl die je op je rug houdt, zou je volgende keuze van de dag kunnen zijn als het gaat om de momenten waarop je natuurlijk en trouw aan je eigen hart wilt blijven, terwijl je sensueel en sexy blijft. Een beetje strijken gaat een lange weg.

9“Bunny bloemrijk”

Blij met je huidige lengte en van plan om deze winter door te gaan? Je hebt hier een uitstekende optie speciaal voor jou. Het staat allemaal in het afschriftbroodje. Deze DIY-vriendelijke stijl kan je dagelijkse luie, losse lange haar gemakkelijk veranderen in een ballerinaprinses. Zo eenvoudig, zo schoon, zo elegant dat u verrast zult zijn.

10Nuchter en glad

Een van de beste work-con-kapsels voor ovale gezichten zal altijd de gladde en nette paardenstaart zijn. Het geheim zit hem in de details van deze kwestie. Door de laag aangehaalde paardenstaart kun je meer van je gezichtskleur en accessoires zoals oorbellen benadrukken. Als je het dit najaar als een mogelijkheid voor je beschouwt, concentreer je dan op de kleur waar je voor wilt gaan. Een mooie kleurstof zou het nog verder verfijnen.

11Ga voor een vrije stijl

Een van de beste manieren om je lange haar, dat je qua lengte niet wilt veranderen, op te tillen, is door het gevoeliger te maken. Net als deze klassieke golvende lengte in vrije stijl, krijg je precies de juiste hoeveelheid hobo die wordt geleverd met de juiste knal en de rijkelijk gelaagde, natuurlijk gevoelde golven.

1250’s vibe terugspoelen

Het geheim om de middellange lengte meer luxe te maken, ligt in de krultechniek die het voorste deel van je haar benadrukt, terwijl de rest bijna onzichtbaar wordt gevormd tot het gezonde van klasse.

13De blijvende Bang

Nooit eerder een serieuze klap voorin gehad? Dan is dit misschien de beste tijd om deze gevoelige en ietwat rustige stijl uit te proberen. Een pony is er altijd om te blijven, vooral als je het ovale gezicht hebt dat ideaal is voor zo’n stijl.

14De stromende stroom

Dit is de stijl die meer benadrukt in het opvallende ontwerp. Ben je klaar om er zowel stoer als elegant uit te zien? Dit zou je perfecte go-to-stijl zijn om 2 effecten in slechts ÉÉN te pakken.

15De leeftijdsversneller

Niet alleen in de tijdreisfilms, de bob met gekrulde rug maakt je veel volwassener en sensueler dan je in werkelijkheid bent, terwijl het je op een klassieke, vrouwelijke manier krachtig maakt.

16Wonder van volledige lengte

Wie zegt dat de lengte tot de borst teveel is ?! Als ze goed worden verzorgd en in staat zijn om gestroomlijnd te blijven en aan je zijde te blijven, maken ze moeiteloos een luid statement. Houd het lang, maar bewaar ze goed.

17Barbiepop knal

Ieder van ons heeft onze meest onschuldige en speelse kant. Waarom probeer je dit schattige kapsel van Barbie-poppen niet uit om je winter op te vrolijken? Door de voorste knal zie je er jonger uit terwijl de zijkanten je gezicht precies goed vormen.

18De verklaring bob

Zo kort en zo glad dat het tijdloos wordt. Dit is je onmisbare stijl als je van plan bent om te pronken met je oorverdovende eigenschappen en de meest verfijnde kant van je persoonlijkheid. Volkomen verfijnd, echt blijven, wat kunnen we nog meer zeggen over deze stelling bob?

19De golvende koningin

De een is introvert, de ander extravert. De een neemt, de ander geeft. Het golvende ontwerp van dit kapsel op de borst geeft de gevoelige lagen aan je haar, terwijl de indruk van een uitgaande persoonlijkheid in de ogen van de anderen behouden blijft, minder afstandelijk en toegankelijker dan de krullen binnenin.

20Ombre focus

Er is een onverslaanbaar voordeel als je de lengte van je haar wilt behouden – je hebt meer vrijheid als het gaat om het veranderen van de kleur van je haar. Probeer verschillende highlights uit om te zien welke het beste bij je humeur en je persoonlijkheid past, en breng dit najaar enkele intrigerende overgangsveranderingen aan de bovenkant van je haar aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *