Categories
Uncategorized

20 elegante vintage wighaar-looks die je misschien wilt proberen

EEN vintage wig kapsel is een prachtig bijgesneden kapsel dat de meest prachtig afgewerkte look creëert en je prachtige gelaatstrekken laat zien in een onderhoudsarm maar krachtig kapsel. We denken dat een vintage wigstijl een verbluffend randje geeft aan je bijgesneden snit, waardoor een unieke look ontstaat waar we geen genoeg van kunnen krijgen. We hebben een aantal prachtige vintage wedge-looks verzameld in één handige galerij waar je inspiratie kunt opdoen, dus laat ons weten wat je ervan vindt!

Koperen ingeklemd gewas met vegende franje

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze absoluut verbluffende koperen wig heeft de harten van de Stijlen Wekelijks kantoor! Met een prachtige korte laag die aan de achterkant dicht tegen het hoofd wordt gesneden en geleidelijk wordt ingeklemd tot mooie langere lagen bovenop, is het gebogen silhouet van deze snit absoluut prachtig. Vooral met de vegende pony die het gezicht tot in de perfectie omlijst. We houden van deze look!$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

Teruggeslagen rode vintage wig

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze dame heeft een prachtige donkerrode tint aan haar toegevoegd pixie bijsnijden om een ​​prachtige look te creëren waar we absoluut geen genoeg van kunnen krijgen! Met kortere lagen aan de achterkant van de voorkant, werkend naar mooie langere lagen aan de voorkant van het hoofd, heeft deze dame de wig-look in haar voordeel bewerkt door de voorste lagen naar achteren te vegen voor een coole, gladde achterkant.

Bruin Pixie-gewas met franje

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze mooie vrouw heeft gekozen voor een bijgesneden pixie gesneden om haar een verbluffende en verfijnde look te geven, en we vinden het absoluut prachtig! Met kortere lagen aan de achterkant en zijkanten van dit ongelooflijke korte kapsel, en afgewerkt met een wig van langere lagen aan de bovenkant, heeft deze dame haar bob bewerkt tot een golvende zijrand die het gezicht perfect omlijst.

Grijze vegende zijbob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze dame is o zo modieus – dat weet ze grijs haar is helemaal on trend! Haar vintage wigvormige bob heeft een selectie van mooie kortere lagen aan de achterkant van het hoofd, en langere, vegende lagen aan de bovenkant die zich een weg banen naar de ponysectie. Het prachtige zilveren haar ziet er prachtig uit tegen haar huidskleur, en we zijn dol op deze afgewerkte stijl!

Zwart en rood Ombre ingeklemd bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Dit absoluut prachtig korte bob is een opvallende combinatie van glanzend zwart en dieprood, waardoor een look ontstaat die tegelijkertijd donker, gevaarlijk en o zo onstuimig is! Met een vintage wigstijl van lagen aan de achterkant van het hoofd, vormen de schokkerige kortere lagen een prachtige gebogen vorm, die perfect past bij de verbazingwekkende, golvende pony aan de voorkant.

Blonde gebogen bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze dame heeft gekozen voor een gewoonweg prachtig gebogen bob waar we dol op zijn – de uiteinden van de lagen erin vegen om deze prachtige afwerking te creëren die wonderen doet voor haar gezichtsvorm! Ze heeft de bob kort gehouden, zittend rond het oor, met aflopende wigvormige lagen van onder naar boven om deze fantastische gebogen vorm te creëren. De kleur is licht en helder en we zijn er dol op.

Glanzende bruine Flicked Bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Hoewel deze snit er in eerste instantie relatief eenvoudig uitziet, zal een nadere blik het prachtige werk zien dat in de afgewerkte styling is gestoken, waardoor deze uiterst verrukkelijke flicked bob ontstaat die perfect is gestyled voor een avondje uit of onze slimme gelegenheid! De prachtige wigvormige bob van deze dame is geknipt met schokkerige lagen die in verschillende richtingen worden uitgeworpen om deze fantastische textuurafwerking te creëren.

Bruin tot Caramel Ombre Bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

De prachtige bob van deze dame is opvallend, stijlvol en oh zo eenvoudig te recreëren – dus waarom zou je het niet zelf proberen! Beginnend met een donkerbruine laag aan de onderkant en aan de wortel, heeft ze een prachtige karameltint gemengd door een balayage-overgang, waardoor de langere bovenste laag afwerkt in een prachtige lichte en heldere stijl. We houden van het wigeffect aan de achterkant van het hoofd!

Copper Swept Bob met hoogtepunten

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze dame heeft gekozen voor een klassieke bobsnit, met kortere haarsecties aan de achterkant en zijkanten van het hoofd, die aan de bovenkant geleidelijk langer worden en deze prachtige vintage wigstijl vormen waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Met een diepe scheiding opzij, loopt de langere laag over het hoofd en vormt een mooie pony, die de rijke koperkleur van haar accentueert met prachtige blonde highlights die er doorheen lopen.

Bouncy blonde wigvormige bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Helder, veerkrachtig en mooi – dit zijn zeker de eerste drie woorden waaraan het Styles Weekly-team dacht toen ze deze prachtige wigvormige bob in de gaten hielden! Met aflopende lagen van de bovenkant van het hoofd tot de korte, cropped achterkant en zijkanten, heeft deze stijl een prachtig silhouet dat perfect is afgewerkt met een golvende zijrand om het gezicht te omlijsten.

Losjes warrige wigvormige bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze prachtige look is misschien wel een van onze favoriete looks van het stel! Deze prachtige wigvormige bob heeft een prachtige samensmelting van schokkerige lagen aan de achterkant van het hoofd, waardoor een prachtige wigvormige afwerking ontstaat, en de bovenste lagen worden langer en langer totdat ze losjes rond de kaak vallen aan de voorkant van het gezicht. Ze heeft het haar licht door elkaar gehaald voor deze ongelooflijke golvende afwerking.

Volumineuze witte blonde wigvormige bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

De reden dat we zo dol zijn op een vintage kapsel met wiggen, is de eindeloze hoeveelheid volume die het geeft aan een snit – neem de opvallende witblonde bob van deze dame als het perfecte voorbeeld. Het haar van deze dame heeft kortere lagen over de hele onderkant van de snit, met langere lagen die bovenop vallen om deze verbazingwekkende gebogen vorm te creëren. Wij zijn ook dol op deze witblonde kleur!

Bruine en grijze wigvormige bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze fantastische en modieuze vrouw heeft zoveel trends in één stijl verwerkt dat we niet weten waar we moeten beginnen! Beginnend met een vintage wig-bobvorm, heeft ze donkerbruin haar aan de achterkant van het hoofd dat dicht bijgesneden is met graduele lagen. De bovenkant en de voorkant van het haar zijn lang gehouden en prachtig grijs geverfd voor dit fantastisch afgewerkte effect.

Donker en lichtblond Balayage Bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze prachtige en losjes warrige bob geeft deze prachtige dame de perfecte look voor een smart-casual evenement met een werkelijk prachtige afwerking. Haar haar, dat een prachtige karamelblonde tint is, is geaccentueerd met overal witblonde strepen, wat licht en lift toevoegt aan deze geweldige wigvormige bob die korter is aan de achterkant en iets langer aan de voorkant.

Bruin tot kastanjebruin, slordig wigbob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Een andere stijl die de show volledig steelt van deze ongelooflijke collectie – deze prachtige en rommelige bob heeft een verbluffende ombre-overgang van donkerbruin naar koper vanaf de achterkant van het hoofd, dat kort en volumineus is, naar de voorkant van het hoofd dat langer is en warrig, het gezicht in losse flicks omlijstend. Deze look is oh zo stijlvol, ben je het daar niet mee eens?

Volumineuze blonde wigvormige bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

De verbluffende stijl van deze dame heeft alles te maken met het volume, en we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen! Ze heeft haar weelderige blonde lokken, die verschillende blonde tinten bevatten, verwerkt tot een wigvormige bob die perfect aansluit op de kaaklijn. Met gegradueerde lagen over het grootste deel van de snit die deze prachtige curve creëren, heeft ze het haar recht en glad gelaten om te pronken met die stijl en we konden het niet meer goedkeuren dan wij.

Rode vintage wig met omgeslagen uiteinden

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze ongelooflijke vintage wedge is afgewerkt met de meest vurige rode tint die we ooit hebben gezien – ideaal om een ​​statement te maken en echt te pronken met die ongelooflijke bobstijl. Met korte en schokkerige lagen aan de achterkant om veerkracht en volume te creëren, en zich een weg banen naar langere lagen aan de voorkant voor een coole, gegradueerde stijl, heeft deze dame de uiteinden naar buiten gedraaid om de ultieme finishing touch aan haar look te geven.

Bruine wig met pin-krullen

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze prachtige dame is perfect gepoetst voor een speciale gebeurtenis of gelegenheid; met prachtig en glamoureus haar dat is ontworpen om de aandacht te trekken! Haar glanzende bruine lokken zijn geknipt in een klassieke wigstijl – korter aan de achterkant en langer aan de bovenkant. Ze heeft het haar van achteren naar boven in strakke krullen verwerkt en de ponysectie afgewerkt met prachtige pin-krullen die er prachtig uitzien.

Bouncy Chestnut Bob

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Deze buitengewoon opvallende kastanjebruine bob is tot in de perfectie gestyled en biedt de meest prachtige afgewerkte look, aangezien alle lagen naar voren en opzij worden geveegd, waardoor deze mooie veerkrachtige stijl ontstaat die we op de foto zien. Haar haar is in een vintage wig geknipt, met gegradueerde lagen aan de achterkant van het hoofd die contrasteren met de langere ponysectie en ziet er prachtig uit.

Slanke en glanzende stompe wig

Vintage Wedge Hair Looks die je moet proberen
Credit

Een wigvormige bob kan twee stijlen hebben; ofwel gegradueerd en glad van de kortere lagen naar de langere lagen, of iets meer bot zoals deze dame is gegaan. Beide stijlen zijn prachtig – maar we zijn zeker een voorliefde voor deze vegende bruine bob! Met een botte overgang van de langere bovenlaag naar de kortere onderlaag is de afgewerkte look inderdaad heel bijzonder.

Een vintage wigstijl is de gemakkelijkste manier om wat volume in je haar te injecteren – ervoor zorgen dat de contrasterende lagen veerkracht en body aan je kapsel geven zonder dat je het zelfs maar hoeft aan te raken! De mogelijkheden om je look te verfraaien met een vintage wig zijn eindeloos, zoals we bewezen in deze fantastische blogpost vol inspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *