Categories
Uncategorized

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Natuurlijk kunnen eenvoudige vlechtkapsels in het begin als een oxymoron overkomen, maar probeer het eens, en misschien vind je veel minder ingewikkeld dan je denkt. Een go-to-vlecht voor drukke ochtenden, warm weer, koud weer of om de aandacht te trekken, zal de meeste dagen van pas komen. Bovendien is er nu eindelijk TIJD om te leren! Hier zijn enkele snelle suggesties om je in het ritme te brengen.

Kroon vlecht

Wil je een vlecht om je een koninklijk gevoel te geven? Probeer deze look voor gemakkelijke vlechtkapsels. Kroonvlechten, of halo-vlechten, kunnen je een elegante, stijlvolle look geven of je stijl aanvullen met boho-chique vibes. Deze stijl maakt gebruik van een eenvoudige ‘binnenstebuiten’ Franse vlechtmethode om je kroon in prachtige lokken te wikkelen. Om het nog gemakkelijker te maken, wikkel je een enkele vlecht om je kruin en laat je de rest van je haar los voor een schattige tiara-look.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Waterval vlechten

Deze verbluffende look zorgt voor een impact met weinig tot geen stress. Het is vrijwel een Franse zijvlecht met lokken haar die tussen elk weefsel vallen om een ​​schattig trapsgewijs effect te creëren. Het is opvallend vrouwelijk, charmant en veelzijdig genoeg om zowel binnen als buiten te dragen, casual of formeel, of gewoon om je mooi te voelen. Probeer het als een opgestoken kapsel voor een extra stijlvolle look.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Touw vlecht

Hier is een moderne kijk op een traditionele vlecht die het internet met ontzag heeft. Dat komt omdat het slechts twee gedraaide strengen gebruikt in plaats van een vlecht met drie sloten. Het drama aan de bovenkant zorgt voor een gedurfd profiel terwijl je vervelende vliegjes uit je gezicht houdt. Het is snel, handig en super schattig.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Fishtail vlechten

De fishtail-vlecht ziet er zo ingewikkeld uit dat je je misschien afvraagt ​​wat het in vredesnaam doet op deze lijst met gemakkelijke vlechtkapsels. Gelukkig is het een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Het omvat het scheiden van je haar in talloze kleine secties, wat gemakkelijk kan zijn, maar zorgt voor een langdurige vlechtsessie. Maar als je niets anders op je schema hebt staan, maak je dan klaar om deze slechte jongen te pakken te krijgen.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Dubbele Nederlandse vlecht

Dubbele Nederlandse vlechten zijn momenteel erg populair en zullen niet snel verdwijnen. Pigtails hebben altijd een wow-factor, maar gecombineerd met deze snelle vlechttechniek zijn ze verbluffend. Ze zijn perfect voor atletische of drukke types die graag tot hun ellebogen in vet komen, maar er toch mooi uitzien. Probeer deze Frans-ontmoet-Nederlandse hybride vlechtstijl de volgende keer dat je klaar bent om iets nieuws te proberen.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Gevlochten broodje

Deze look is zo veelzijdig dat je hem formeel, nonchalant kunt gebruiken of als je gewoon je doordeweekse knot wilt opfleuren. U kunt voor deze truc elk vlechtpatroon kiezen. Bind je haar in een paardenstaart. ga verder met de vlecht van je keuze en wikkel de gevlochten paardenstaart zoals je een knot zou doen om een ​​mooi gevlochten knotje te maken. Maak het af met eetstokjes voor een charmant accessoire!

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Franse vlecht

Het meest klassieke en populaire gevlochten kapsel is zo basic dat je het binnen de kortste keren onder de knie hebt. Wanneer je de Franse vlecht naar beneden haalt, heb je met succes de basis voor veel van de geweldige, moderne, chique vlechtstijlen van vandaag. Dit simpele rechts-over-midden, links-over-rechts heen en weer is een lonend en meditatief proces dat je een stijlvolle, prachtige ‘doen’ geeft.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Boho zijvlecht

Deze rommelige boho-vlecht is een van de gemakkelijkste stijlen om zowel op internet als op de rode loper golven te maken. Het is mooi, romantisch en moeiteloos. Met alle tijd die is vrijgemaakt in onze schema’s, is er nooit een beter moment geweest om dit onder de knie te krijgen, dus je bent klaar om de aandacht te trekken wanneer muziekfestivals weer beginnen. Het beste is dat het niet perfect hoeft te zijn – rommelige vlechten zoals deze vertrouwen op textuur en plagen sowieso voor een afgewerkte look!

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Ondersteboven vlecht

Wees niet ongerust – het kan een oogverblindende, overweldigende blik zijn, maar het is niet zo moeilijk als het lijkt! Deze prachtige stijl omvat een Nederlandse vlecht die langs de achterkant van het hoofd is gevlochten en gebruikt een rommelige knot om het af te maken. Het werkt geweldig voor haar van een dag oud, maar zelfs als je glad haar hebt, is er niets dat een klein beetje droogshampoo niet kan repareren voor textuur. Zorg ervoor dat je de rotzooi uit de bovenkant plaagt voor extra floof.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Keltische knoop

Deze schattige vlecht is niet zozeer een lange vlecht, maar een simpele knoop om je haar mee te accessoreren. Een goed gevoel voor spiergeheugen helpt om deze vast te pinnen, dus misschien wil je deze knoop eerst op schoenveters of touwtjes oefenen om het onder de knie te krijgen. Alles verandert als je een knoop achter je hoofd moet leggen, dus oefenen helpt je hier ver te komen. Nadat je het hebt genageld, duurt deze stijl slechts een paar minuten om te voltooien.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Zie ook

Marley Twists

Deze wendingen zijn licht, luchtig en hebben net zoveel volume als dreadlocks met de helft van het werk. De tweedelige omslagdoek is gemakkelijk aan te brengen en laat je haar rusten terwijl het er knus en vrij uitziet. Dit is perfect als je al nieuwsgierig bent naar het gebruik van Marley-wendingen, maar het nog nooit hebt geprobeerd. Dit is het moment! Geef jezelf een leuk, zorgeloos kapsel met boho-romantiek die je haar weelderig en beschermd houdt.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Drievoudig gevlochten opgestoken

Deze mooie haarrozetten zijn gemaakt door drie paardenstaarten te maken en ze in een set van drie knotjes te draaien aan de basis van je kruin. Het is schattig, onderhoudsarm en nauwelijks ingewikkeld. Je hebt deze sierlijke knotlook in een mum van tijd onder de knie. Om een ​​meer ingewikkelde look toe te voegen, probeer je je paardenstaarten eerst te vlechten voordat je ze draait.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Jumbo Crown Braid

De halo-kroonvlecht zag er nog nooit zo goed uit als een jumbo-kroongodinvlecht. Het extra volume tilt deze vlecht naar een heel ander niveau van dynamiek. Het is fantastisch, dik en waardeloos. Wikkel de hele jumbo-vlecht om je hoofd of laat de vlecht langs de zijkant hangen als een Griekse godin. Pro-tip: probeer je krullen te ontspannen voordat je ze vlecht voor extra stevigheid.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Gevlochten lage broodjes

Double Dutch low buns zijn de schattigste casual versie van space buns tot nu toe. Het is zo praktisch dat je het voor alles kunt gebruiken, of je nu op een spin-bike zit, tot je ellebogen in koekjesdeeg of de Tiger King op Netflix bingt. Het werkt voor alle gezichtsvormen, houdt uw randapparatuur vrij van vliegers en op een warme dag houdt het uw nek koel.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Gevlochten pony

Zelfs als je kort haar, een lange pony, een bob of een asymmetrische lob hebt – wat dan ook, vlechten zijn nog steeds een optie voor jou. Neem de onderstaande afbeelding als voorbeeld. Een schattig duo vlechten helpt je pony uit je gezicht te houden terwijl je ingewikkelde vlechten tentoonstelt voor al je fans. Deze eenvoudige vlechtkapsels voor doe-het-zelvers kunnen een welkome afwisseling zijn in je gemiddelde ‘doen’ en je een mooi gevoel geven als een fee.

15 eenvoudige vlechtkapsels als je zoveel vrije tijd hebt

Welke gemakkelijke vlechtkapsels heb je de laatste tijd geprobeerd? Deel hieronder!

Bron van uitgelichte afbeelding: https://weheartit.com/entry/330193064
mm

Aziza Acheson

Hoi! Ik ben een schrijver en stagiair voor de blogsite society19. Ik behandel onderwerpen als actuele trends, horoscoopadvies en waarom Command Hooks de beste huisuitvinding ter wereld zijn (sponsor mij, Command!). Als ik niet op zoek ben naar rare koffiemokken voor mijn verzameling, kun je me meestal vinden op https://www.instagram.com/luree2. Als je mijn spullen leuk vindt, wees dan niet verlegen! Laat een reactie achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *