Categories
Uncategorized

14 bruiloftskapsels voor kort haar 2020-mode

Wat is er belangrijker voor de bruid dan de keuze van een trouwjurk? Alleen de keuze van bruiloftskapsels. Als je een kort kapsel hebt, vind je zeker een geschikte trouwafbeelding in onze selectie van de beste modieuze bruiloftskapsels voor kort haar.

14 Bruiloftskapsels voor kort haar

Het feit dat je hebt besloten om in het huwelijksbootje te stappen, betekent niet dat je je haar moet laten groeien om een ​​bruidskapsel te maken. Trouwmodetrends veranderen elk jaar, en omslachtige complexe kapsels, gevuld met lak met pailletten, zijn allang uit de mode. Hoe natuurlijker het kapsel eruitziet, hoe minder stylingtools erop worden gebruikt, hoe relevanter en modieuzer je er het komende seizoen uitziet. Als je een klassieke bob hebt of een stijlvol pixiekapsel, betekent dit niet dat je niet in het klassieke beeld van de bruid kunt passen. En als u nu op zoek bent naar uw trouwfoto, komt u zeker van pas bij onze selectie van de meest interessante ideeën voor bruiloftskapsels voor kort haar.

1. Lichte krullen

Zacht gekrulde korte krullen omlijsten het gezicht voorzichtig en geven zelfs het meest gewone korte kapsel een romantisch tintje. Wikkel de lokken om de krultang en spreid je vingers.


2. Kroon van bloemen

In de kroon van witte rozen voel je je een echte prinses. Vlecht een zijvlecht van een lange pony, vorm slordige krullen, versier je haar met verse bloemen – en een stijlvol kapsel in de stijl van “Boho” is klaar.


3. Romantische Pixie

Als je een heel kort “pixie” -kapsel hebt, is de beste oplossing om het simpelweg te versieren met een trendy bruiloftsaccessoire: haarclip, prachtige kam, verband of hoepel met bloemen.


4. Betoverende veren

Achterovergekamd haar opent het gezicht en accentueert de ogen. Een spectaculair accessoire dat de textuur van je haar imiteert, zal niet alleen een originele decoratie zijn, maar ook een speelse sfeer aan je afbeelding geven.


5. Retro-stijl

De basiskapsels – Bob-lengte tot de kin met gegradueerde uiteinden en een lange vlechtpony. Een breed kanten lint dat het voorhoofd gedeeltelijk bedekt, geeft je imago een vintage tintje. Geweldig idee voor een retro bruiloft.


6. Raised Curls

Ervaren kappers kunnen een volumineus kapsel maken, zelfs als je kort haar hebt. Zachte, volumineuze krullen, verhoogd bij de wortels, creëren een krooneffect op het hoofd en zien er koninklijk uit. Kam het haar bij de wortels en fixeer met een nagellak die gemakkelijk te fixeren is.


7. Lavendelweefsel

Zachte lavendel haarkleur met zilveren highlights op de bruid ziet er charismatisch en zeer modern uit. Vlecht de varkensstaart “vissenstaart” aan beide kanten van het hoofd, versier met verse bloemen. Perfect om te kleden in de stijl van “boho”.


8. Pony Pompadour

Pink demonstreert een geweldig idee met een pony, geïnspireerd op het beeld van de markiezin de Pompadour of Elvis Prestley. Dit kapsel is geschikt voor buitengewone en zelfverzekerde meisjes. Schroef een krultang met een pincet met een grote diameter, vorm een ​​golf en fixeer de vernis.


9. Bob met staartjes

Zelfs een behoorlijk sportief kapsel kan worden verslagen. Plaats een gok op de asymmetrie: de linkerkant van de bonenwikkel op een krultang en vorm je vingers krullen, en aan de andere kant vlecht je een paar vlechten. Vetgedrukte afbeelding zal de mini-jurk en hoge hakken aanvullen. Bob-s-kosichkami


10. Gemakkelijk puinhoop

Kapsels, waarin een lichte verwarring en wanorde heerst, behoren tot de meest modieuze en relevante. Vlecht het haar aan de zijkanten in vlechtjes, verzamel het in een bos en laat het achter terwijl het uit de haarlokken viel. Verse bloemen geven de afgewerkte look van plechtigheid.


11. Minibroodje met een bouffant

Het is niet nodig om lang haar te hebben om een ​​klassieke knot te maken. Als je een Bob-kapsel of een lange kin van Bob hebt, kun je het haar terug in een kleine bundel verzamelen en strengen van studs vastspelden en onzichtbaar. Til de voorkant van het haar op met een fleece. Mooie haarstrik met parels om de look helemaal af te maken.


12. Griekse Tiara

Dit kapsel was een favoriet van de Griekse godinnen, dus wil je het niet herhalen? Verzamel het haar in een lage knot, waardoor het effect van haarvolume ontstaat. Zo’n huwelijksdecoratie als een tiara, vooral voordelig om te kijken naar de met haar verzadigde kleuren, zoals mahonie of bordeaux.


13. Vintage krullen

Als je kiest voor een retro bruidskapsel, vergroot je je vrouwelijkheid minstens twee keer. De afbeelding is geïnspireerd op de mode van de jaren 20. Zachte vintage golf, versierd met vintage accessoires, ziet er bijzonder goed uit op de langwerpige boon.


14. Bloemenkrans

Een krans van enorme verse rozen in pasteltinten is de beste romantische oplossing voor haar van elke lengte. Ziet er vooral goed uit op een herfstbruiloft in een rustieke of folkloristische stijl.

Zoals je kunt zien, zijn er zoveel manieren om een ​​prachtig huwelijkskapsel van kort haar te maken. Laat uw bruiloft leuk zijn, heldere foto’s en gezamenlijke jaren van een gelukkig huwelijksleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *