Categories
Uncategorized

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Krullend haar lijkt zeldzaam te zijn. Gelukkig is er een overvloed aan looks die je kunt uitproberen op je natuurlijke krullende haar. Afkomstig van een meisje met krullend haar, hier zijn er 12 die ik ten zeerste aanbevelen.

Eén ding haat ik om te horen: “Oh mijn god, je hebt de mooiste krullen. Het moet zo gemakkelijk te stylen zijn! ” Nee, nee dat is het niet. Ik heb mijn hele leven mijn krullende haar gehad en ik moet nog de beste stijlen vinden om te dragen of stylingproducten om te gebruiken. Met dat gezegd zijnde, zou ik mijn krullen nooit inruilen voor de wereld. Het is een deel van mij, het is een deel van mijn ziel, en ik zou het nooit willen veranderen. Maar het betekent ook dat ik het zelf niet kan knippen, dat ik het zelf niet moet verven en dat ik het waarschijnlijk niet zelf moet ontspannen. Dus het enige dat ik voor mezelf kan doen, is thuis verschillende haarlooks proberen totdat we eindelijk ons ​​haar professioneel kunnen laten doen. Als je hetzelfde voelt, dan zijn hier 12 krullende haarlooks die je thuis veilig kunt proberen.

Elegante Updo

Afhankelijk van het soort krullen dat je hebt, hoef je niet de onnodige warmte toe te voegen om je haar te krullen. Voor een elegante updo zijn je krullen perfect zoals ze zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in een losse Franse vlecht vlechten en de staarten vervolgens in een rommelige knot naar de onderkant van je hoofd verbergen. Persoonlijk laat ik het gewoon zo, maar er zijn talloze manieren om het naar wens te personaliseren. Je kunt korte krullen uittrekken om je gezicht te omlijsten, je kunt je haar iets naar boven hangen om het iets minder elegant en een beetje meer als een date night-look te maken, of je kunt accessoires toevoegen – het is allemaal aan jou!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Curly Combover / Down The Middle

Oké, dus dit is niet zo leuk om te proberen als de updo, maar het is zeker anders! Deze look thuis proberen tijdens quarantaine is perfect. Ik heb waarschijnlijk negentig procent van mijn leven met een combover doorgebracht. Soms scheidde ik mijn haar voornamelijk naar links, of soms scheidde ik het voornamelijk naar rechts. Hoe het ook zij, ik zou het niet in het midden scheiden, omdat ik bang was hoe het eruit zou zien. Ik heb deze overvloed aan tijd thuis gebruikt om het verschil te zien tussen de down-the-middle-look en de combover-look, en ik denk dat je het ook moet proberen. Wie weet, misschien zul je merken dat je kenmerkende look op het punt staat te veranderen.

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Ruimte Broodjes

Hoewel ze er super schattig uitzien, kan niet iedereen ze uittrekken. Als je thuis vastzit, raad ik je aan een korte pauze van 5 minuten te nemen van alles wat je doet om het uit te proberen! Wat ik zo leuk vind aan deze look, is dat er meer dan één manier is om het op te fleuren! Ik vind dat de ruimtebroodjes er gewoon beter uitzien met krullend haar!

Voor het originele ruimtebroodje ga je je haar in het midden delen. Pak dan een kant vast en zoek waar je denkt dat het er het beste uitziet (ik raad je hoog op je hoofd aan). Zodra je de perfecte plaatsing voor je knotjes hebt gevonden, ga je gang en draai je je haar om een ​​knot te vormen. Afhankelijk van je haardikte en vorm van krullen, heb je ofwel haarspelden of haarbandjes nodig – soms beide om het vast te zetten!

Je kunt je haar altijd langs je hoofdhuid vlechten voordat je de knotjes vormt. Je kunt zelfs glitter, statement scrunchies of strikken toevoegen! De resultaten zien er hetzelfde uit, maar hebben allemaal een beetje flair!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Half omhoog / half omlaag Space Buns

Oké, dus je zou kunnen denken dat dit hetzelfde uiterlijk is als hierboven, maar dat is het niet, dat verzeker ik je! Terwijl je nog steeds de space buns maakt, laat je een deel van je haar uit de buns. Deze look is de perfecte look om uit te proberen als je niet onderweg bent. Ik haatte de manier waarop het eruitzag, omdat het leek alsof ik een terugwijkende haarlijn had met twee poefs op mijn hoofd – geen mooi plaatje. Maar voor anderen kan het een geweldige blik zijn.

Met dat gezegd zijnde, alles wat je hoeft te doen is je haar in het midden delen zoals voorheen, en je grijpt een kant. Ga je gang en deel dat in de helft – de helft van je haar gaat in de knot en de andere helft blijft naar beneden. Als je eenmaal de helft hebt die je in een knot wilt veranderen, zoek dan de beste plaatsing van het hoofd. Als je dat eenmaal hebt gedaan, draai je in een knot. Herhaal dan!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Lion Mane

Van al het krullende haar is dit mijn favoriete favoriet. Wie wil er niet pronken met hun innerlijke diva?

Het is duidelijk dat met deze look, hoe curlier, hoe beter! Het is een stuk eenvoudiger dan u misschien denkt! Ten eerste, hoe grover het haar, hoe meer je een hydraterende “zwaardere” shampoo en conditioner nodig hebt om je krullen te hydrateren. Hoe lichter het haar, hoe gemakkelijker het is om shampoo en conditioner te gebruiken met minder hydraterende mineralen, omdat je je haar kunt verzwaren.

Met die tips zou je in staat moeten zijn om je leeuwinnenmanen op elke gewenste manier te stylen!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Sky High Pony

Oh, wat houden we van elk type krullend haar dat in minder dan 30 minuten kan worden bereikt. Het mooie van deze haarlook is dat je hem zowel mooi als mooi kunt aankleden!

Het enige wat je hoeft te doen is al je haar vast te pakken en het naar achteren te trekken en het met een elastische band aan de kruin van je hoofd vast te maken. Als je elastiek niet strak genoeg bent, ga je gang en gebruik je haarspeldjes om je paardenstaart vast te zetten. Als je een pony hebt, laat ze dan los. Als je dat allemaal hebt gedaan, raad ik aan om krulbepalende crème in je krullen te doen. Kies je favoriet en geef die krullen wat veerkracht!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Rommelig half broodje

Halve knotjes zouden een nietje moeten zijn in de haarlooks die je handig houdt. Ze zien er geweldig uit met elke lengte en textuur!

Sommige mensen raden aan om je haar in tweeën te splitsen – ik niet. Ik raad aan om minder haar te verzamelen voor je knot. Als je eenmaal de perfecte hoeveelheid haar voor je knot hebt uitgekozen, ga je een hoge paardenstaart net boven je oren plaatsen – in feite de kruin van je hoofd. Onthoud dat dit een rommelig halfbroodje is, dus maak je geen zorgen of het wel of niet netjes is. Draai gewoon je haar totdat je een knot vormt. Ga van daaruit en beveilig het! Ik gebruik zowel elastische als haarspelden, maar als je dun haar hebt, kies er dan gewoon een!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Kroon vlecht

Als je deze look nog nooit hebt geprobeerd, dan is dit het perfecte moment om het uit te proberen! Het is een beetje een uitdaging om grip te krijgen, maar als je dat eenmaal doet, is het zo mooi, vooral met krullen! Slechts een kleine aanbeveling: van alle krullende haarlooks die werden genoemd, heeft deze ten minste halflang haar nodig.

Gebruik eerst een kam om je haar in het midden te scheiden – zorg ervoor dat het aan beide kanten gelijk is. Nadat je je haar hebt gesneden, vlecht je het zoals je normaal zou doen en gebruik je een kleine elastische band om de uiteinden vast te maken. Aan de buitenkant van je vlechten trek je lichtjes aan de lussen om het een stuk luchtiger te maken.

Als je eenmaal aan je lussen hebt getrokken, ga je je haar pakken, het naar boven trekken en het om de kruin van je hoofd wikkelen. Zet het vast met bobby-pinnen. Als je een pony hebt, laat ze dan los.

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Boho vlechten

Ik hou van krullend haar en boho-vlechten. Het voelt gewoon majestueus aan.

Zie ook

Om deze look te bereiken, moet je eerst je deel centreren. Kies een kant en pak ongeveer een stuk haar van 10 of 5 inch. Laat een paar lokken van je haar naar voren om een ​​rommeligere boho-look te creëren.

Zodra je je sectie hebt, vlecht je deze vanaf de bovenkant van je hoofd en naar beneden richting de achterkant – niet naar beneden. Bind je vlecht vast en doe dan hetzelfde aan de andere kant. Als je dat eenmaal hebt gedaan, pak je je vlechten en speld je ze achter op je hoofd. Stop in de staart!

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Bandana Updo

Waarschuwing: van alle looks met krullend haar op deze lijst, word je misschien het meest verliefd op deze look vanwege hoe leuk en flirterig het is! Ten eerste heb je een brede bandana nodig. U kunt het uiterlijk en de kleur van de bandana bepalen, maar als u dat eenmaal doet, vouwt u deze diagonaal. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je gang en vouw je het totdat het minstens 7,5 cm breed is.

Leg je haar dan in een rommelige knot en probeer aan een paar krullende haarlokken te trekken om over je gezicht te gaan zitten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, met het breedste deel, plaats je de bandana aan de rand van je nek. Maak de look af door de bandana aan de voorkant te binden – ongeveer 2,5 cm van je haarlijn.

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Waterval Twist

Ik hou er echt van om mijn haar te draaien. Het is het gemakkelijkst, vooral met krullend haar, en daarom heeft het de lookslijst voor krullend haar gemaakt.

Om deze look te bereiken, begin je met je linkerkant. Ongeveer vijftien centimeter van je haargrens moet je een sectie pakken die minstens vijf centimeter breed is. Splits het deel in twee, en het deel bij je gezicht zal de andere helft kruisen. Laat dan dat stuk vallen en pak een nieuw stuk, en je zult dit blijven doen totdat je de achterkant van je hoofd bereikt. Zodra je dat doet, zet je hem vast met een haarspeld. Doe dan hetzelfde met de rechterkant. Zodra u de achterkant aan de rechterkant bereikt, gaat u beide wendingen aan elkaar vastmaken met een doorzichtig klein elastiekje.

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Krullende zeemeermin vlecht

De meeste van deze looks met krullend haar kunnen zowel up-to-date als casual worden gedragen, en dat noemen we multifunctioneel. Het is stom om in quarantaine te worden geplaatst, maar we kunnen in ieder geval al deze kapsels oefenen zonder dat anderen zich zorgen hoeven te maken dat we in het begin misschien niet slagen met onze opsteekkapsels. Deze is niet anders, maar het is een stuk eenvoudiger dan veel andere looks.

Hoe kruller het haar, hoe schattiger deze look zal worden! Ten eerste ga je je haar in een cirkelvormige sectie bij de kruin van je hoofd scheiden – plaag het indien nodig voor een lift. Maak dan een gewone vlecht met het gescheiden gedeelte en knoop het vast met een kleine elastische band.

Als je het eenmaal hebt gevlochten, kies je een van beide kanten, pak je een 1 tot 2 inch breed stuk haar en draai je het losjes terug in de richting van de vlecht. Duw daarna het stuk door het allereerste deel van de vlecht en trek het erdoor. Herhaal hetzelfde proces aan de andere kant van je hoofd! Je wisselt kanten af ​​tot het einde van het haar. Bind het vervolgens opnieuw vast met een andere elastische band en trek losjes aan de zijkanten van de vlechten voor een volumineuzer uiterlijk.

12 krullende haarlooks die u thuis veilig kunt proberen

Welke look voor krullend haar was jouw favoriet om te proberen? Heb je specifieke looks voor krullend haar die je graag doet? Laat het ons weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *