Categories
Uncategorized

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

Er is niets erger dan ‘s ochtends gehaast te zijn om alleen in de spiegel te kijken en te zien dat je haar een puinhoop is of er te blah uitziet om met rust te laten. Als iemand met van nature krullend haar, heb ik in de loop der jaren geleerd dat het een goed idee is om een ​​aantal snelle en gemakkelijke kapsels in mijn arsenaal te hebben, vooral voor drukke ochtenden (of waarschijnlijker, als ik te laat kom!). lage pony en een rommelige knot en verhoog je eenvoudige kapselspel. Als je ideeën nodig hebt om je haar er geweldig uit te laten zien als je haast hebt, bekijk dan deze 12 kapsels!

1. Top knopen

Hoewel je leven misschien draait om een ​​rommelig knotje, probeer het er wat meer gepolijst uit te laten zien met een topknoop! Om van deze look te genieten, plaatst u de knot op het bovenste deel van uw hoofd voordat u met de knot begint. Houd het minder rommelig door het haar te omcirkelen voordat u het vastbindt of probeer een vlecht. Onthoud altijd om het op te blazen als het eenmaal is geplaatst, zodat het er niet te strak uitziet en trek wat losse stukjes rond het gezicht en je bent helemaal klaar!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

2. Gedraaide achterzijden

Dit is een van mijn absoluut favoriete kapsels, ongeacht hoeveel tijd ik heb om mijn haar te doen. Ik denk dat het perfect is, want ongeacht het niveau van krul of puinhoop, de rest van mijn haar eruitziet, door de zijkanten naar achteren te draaien en vast te zetten, ziet de krul of golf er altijd doelgericht uit. Zelfs als je steil haar hebt, geeft het draaien van de zijkanten naar achteren je look iets extra’s terwijl het supergemakkelijk te doen is! Afhankelijk van de lengte van je haar, kun je haarspelden gebruiken om vast te zetten, een clip of een elastiekje!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

3. Hoge pony met sjaal

Als je nog niet op de trend van haarsjaals bent gesprongen, waar wacht je dan nog op? Het maakt elke outfit of haarstijl meteen een beetje chiquer en het is zo gemakkelijk om het gewoon toe te voegen aan een hoge pony! Kies een sjaal die perfect bij je outfit past of laat hem opvallen met een contrasterende kleur of patroon en knoop hem gewoon om je pony (of knoop!)

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

4. Melkmeisje vlechten

Deze vlechten zijn al een aantal jaren populair gebleven en hoe gemakkelijk het is om te doen, ik begrijp waarom. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, met het soort vlechten dat je verkiest, maar het basisidee is om twee vlechten aan beide kanten te maken en ze dan in te pakken! Als je haar korter is of als je een deel van je haar los wilt houden, kun je het altijd een halve keer doen, door kleine delen naast het oor te trekken, te vlechten en te kruisen!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

5. Gevlochten broodje

Dit kapsel zal je wakker maken en je in één keer een chique look geven! Draai je hoofd om en maak een franse vlecht vanaf de achterkant van je nek, stop waar je de knot wilt hebben. Verzamel vervolgens de rest van je haar en leg het in een rommelige knot of knoop. Het ziet er aan de voorkant eenvoudig uit, maar heeft een interessant detail aan de achterkant!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

6. Halve bovenknoop

Ik heb mijn haar in verschillende lengtes gehad, maar voor het grootste deel zit het meestal op of boven mijn schouder waardoor een gladde topknoop onmogelijk is. Dat is waar de half-up bovenste knoop in het spel kwam. Ik vind het leuk om overdag mijn haar uit mijn gezicht te hebben en dit is een geweldige manier om het te doen terwijl ik nog steeds in de topknot-trend zit. Net als bij de gewone topknoop, kun je een gevlochten knot of een gedraaide knot maken en het zal lijken alsof je wat tijd aan je haar hebt besteed, terwijl het in werkelijkheid maar een paar minuten duurde!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

7. Plooi en dekking

Dit kapsel is geweldig voor meiden met langer haar en het is een geweldige manier om te pronken met een sjaal als hoofdband terwijl je je haar toch omhoog houdt! Leg de hoofdband over je hoofd, over je haar. Wikkel vervolgens de secties naar achteren toe. Stop ten slotte het resterende haar in en vorm een ​​knot. Het beste van deze look is dat als je je haar loslaat, je een aantal niet-hittekrullen krijgt!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

8. Pompadour

Als je je pony uit je gezicht wilt krijgen, is dit een gemakkelijke en snelle stijl! Verzamel eenvoudig een klein voorste gedeelte, plaag zachtjes en trek iets naar achteren voordat u het vastklikt of vastzet en een kleine poef vormt. Dit kapsel ziet er geweldig uit met je haar naar beneden of toegevoegd aan een hoge pony! Het is een geweldige look, vooral omdat het bij elke haarlengte werkt!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

9. Getrokken door pony

Dit brengt je een beetje terug naar je kindertijd, maar het is een geweldige manier om een ​​eenvoudige lage paardenstaart aan te kleden! Verzamel je haar tot een lage pony en knoop vast. Trek vervolgens de rubberen band weg van het hoofd, net genoeg om de paardenstaart door de opening te draaien voordat je hem strak trekt. Je kunt dit doen met slechts één doorgang of met meerdere, hoe dan ook, het ziet er chique uit en zorgt ervoor dat je haar er een beetje exclusiever uitziet.

Zie ook

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

10. Laag broodje

Hoewel een laag rommelig knotje een saai kapsel kan zijn, vergeet niet dat je het gemakkelijk kunt opfleuren! Draai je zijkanten naar achteren voordat je het in een knot legt om wat interesse aan de voorkant van je haar te geven. Of je kunt een Franse vlecht of een Nederlandse vlecht de zijkant of zijkanten terug in de knot vlechten – vergeet niet om de vlecht te pannen voordat je hem vastzet!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

11. Zijvlecht

Nogmaals, dit is een geweldige keuze voor mensen met langer haar en het kan niet eenvoudiger worden! Trek gewoon al je haar opzij en maak een simpele vlecht en pannenkoek voordat je het vastbindt en klaar is Kees! Als je het wilt aankleden, trek dan wat losse haren naar beneden of probeer een mooiere vlecht zoals een vissenstaart!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

12. Papa hoed

Eindelijk, als je haar een hopeloze puinhoop is of als je op dit moment je huis moet verlaten, is er geen schande in het hoedenspel. Als je een informele sfeer hebt, zijn er eindeloze hoeveelheden geborduurde papa-hoeden om uit te kiezen, maar houd een liefhebber die er uit ziet in fluweel of leer bij de hand voor het geval je de look moet aankleden. Gooi het met je haar naar beneden of een lage pony en ren de deur uit!

12 eenvoudige kapsels voor je gehaaste ochtenden

Wat is je favoriete ochtendkapsel? Deel hieronder!

Emily Bell

Emily Bell is afgestudeerd aan de Central Michigan University met een graad in journalistiek met een PR-concentratie. Ze woont momenteel met haar man en hond aan de kust in Florida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *