Categories
Uncategorized

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

Zomerkapsels zouden moeten veranderen als het weer. Dit is het seizoen om los te laten en een beetje te leven. Ik weet dat het veranderen van je kapsel een grote verplichting is en de meeste jongens kunnen zich niet eens committeren aan een Netflix-show.

Als je een geweldige set haar hebt, moet je experimenteren en als je dat niet doet, maak je geen zorgen, we hebben nog steeds enkele opties om je er geweldig uit te laten zien.

1. Hoog en strak

De zomer hoort warm en zonnig te zijn. Het is tijd om die mooie manen van je te trimmen en de huid weer frisse lucht te laten ademen. Het hoge en strakke kapsel is een variatie op de klassieke militaire crew-cut.

Deze specifieke snit werkt geweldig als je gehecht bent geraakt aan je lange lokken, maar iets nieuws wilt. De zijkanten en achterkant zijn bijna tot op de huid geschoren, terwijl de bovenkant is vervaagd tot lang haar.

Ik hou van deze snit als hij bijzonder goed is gedaan, zoals bij mijn man Jay Ellis.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

2. Drop Fade

De drop fade is een geweldig zomerkapsel omdat het kan met elk kapsel dat je al hebt. Laat me het uitleggen, het is geen klassieke low-fade, maar valt achter het oor.

Dit voegt een extra laag toe aan elk kapsel. U kunt de rest kort houden, of lang, het enige voordeel? Je kunt ermee doen wat je wilt.

Het nadeel? Je moet het schoon houden, anders ziet het er rommelig uit.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

3. Ceasar Crop

Alle. Wees gegroet. Caesar! Eerlijk gezegd is dit een van mijn zomerkapsels op de lijst. Het werkt vooral goed bij iedereen met een volle haardos.

Dit is de snit die ik rock, behalve dat ik uitzonderlijke krullen heb die ik graag aan de zijkanten en de voorkant laat hangen. Maar zelfs als je minder haar hebt, moet je hier voor inspiratie naar Nick Jonas kijken.

Hij maakt het knippen echt voor hem. Ik raad het aan als je een onberispelijke kaaklijn hebt. De overgooiers zijn uit, zorg ervoor dat je zomerkapsel ze op jouw pad brengt.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

4. The Buzz Cut

De eenvoudigste van alle zomerkapsels, de buzz-cut is eigenlijk heel moeilijk om uit te trekken. Ik zou het niet aanraden als je een vreemd gevormd hoofd hebt.

Deze irritante jongen op de middelbare school kreeg een buzz cut en probeerde zijn zus de schuld te geven dat ze tegen de stroom in was. Nee man, je ziet er gewoon uit als een verdomde struisvogel.

Naar mijn mening wil je het kale gebied niet benaderen, dus laat een beetje meer bovenaan als je die toezegging doet.

Een ander voordeel van deze snit is dat het je een excuus geeft om superstrakke beanies te dragen die je oren niet bedekken en er een beetje uitzien als condooms.

Eerlijk gezegd rockt Michael B. Jordan het het beste.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

5. Militaire bemanning gesneden

Dit is een afgezwakte versie van de high en tight. Ga met een lage fade aan de zijkanten en houd ongeveer 2 inch aan de bovenkant om die zachte look te krijgen.

Je wilt dat het langste deel van het haar aan de voorkant van je haarlijn zit, zoals David Beckham. De verhouding van boven naar de zijkanten is cruciaal. Je wilt ook niet te kort of te lang gaan.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

6. Middellang

Als je een man bent met glorieuze manen, waarom channelt u dan niet Keanu Reeves? Hij wordt niet alleen meesterlijk ouder, maar hij is ook een haargod geworden!

Ja, het is zomer en het weer is bloedheet, maar je ziet er geweldig uit als al die luxe lokken nat worden. Wees als Keanu en zie er stoer uit op je Harley terwijl je wegrent voor huurmoordenaars.

Nogmaals, channel je innerlijke Keanu … Ik bedoel, kijk eens hoe geweldig dat haar eruitziet!

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

7. De “wendingen”

Twists zijn voor iedereen die zich niet wil binden aan het hebben van dreads. Van de zomerkapsels op deze lijst, raad ik dit aan voor iedereen die al een hoge fade draagt.

Zie ook

Het is veel te warm om een ​​grote hoeveelheid haar op je hoofd te hebben. Het is ook heel gemakkelijk te onderhouden, vraag gewoon om een ​​fade en haal elke paar weken de toptrip.

Ik zou naar Isaiah Rashad kijken voor inspiratie om deze look uit te trekken, het zal deze zomer een geweldige dimensie aan je look toevoegen.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

8. De Brad Pitt “Fury”

Dit kapsel is absoluut prachtig. Brad is een andere haargod en zijn uiterlijk in de film Fury wordt absoluut onderschat.

Als je deze zomer echt wat hoofden wilt draaien, dan is dit de juiste keuze. Het kapsel zelf wordt een ondersnit genoemd. Vraag om een ​​huidstrakke vervaging en houd die lokken van boven lang voor een combover of glad ze terug om de look helemaal af te maken.

Ik zeg je dat dit misschien wel de beste zomerkapsels zijn, vooral als je je in een warmer klimaat bevindt.

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

9. Golven

Als je het hebt, dan pronk je ermee. Wees gewaarschuwd dat u wordt gecontroleerd door zwaaien. Als je het graag kort houdt tijdens de hete maanden, maar nog steeds een vleugje dramatiek hebt, dan is dit de stijl voor jou.

In plaats van de volledige buzz-cut te krijgen, ga je naar de kapperszaak en vraag je om een ​​close-fade, houd je de bovenkant nog een paar centimeter en vraag je om de golven. U zult er geen spijt van krijgen.

Golven voegen textuur toe aan je snit zonder je hoofdhuid te oververhitten, zoals bij sommige andere zomerkapsels. 10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

10. Kaal, maar met een baard

Als je toevallig kaal bent of gewoon niet graag je haar laat groeien, dan is het misschien tijd om je aan de kaalheid te wijden, mijn goede vriend. Als je nu toch kaal wordt, dan is er een manier om er nog steeds prima uit te zien.

Ik zal je een geheim vertellen, een baard laten groeien. De allerbeste kale jongens doen dit. Als je jezelf echt wilt onderscheiden van de rest van de zomerkapsels, ga dan voor deze look.

Kijk naar Jason Statham, Dwayne Johnson en Will Smith als Deadshot als je denkt dat je het kunt redden. Het ziet er geweldig uit als je ook als een spierkoek bent gebouwd. Een perfecte kans om al die winterse winsten te laten zien!

10 zomerkapsels voor mannen om te proberen

Mannen, ik hoop dat jullie de kans krijgen om enkele van deze zomerkapsels te proberen. Vergeet zoals altijd dit artikel niet te delen en laat hieronder een reactie achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *