Categories
Uncategorized

10 snelle kapsels voor ongewassen haar

Het is erg belangrijk om uw hoofdhuid een pauze te geven na het dagelijkse wassen met shampoo, of u nu besluit om uw haar gewoon met conditioner te wassen of kiest voor droogshampoo. Het is echter niet altijd gemakkelijk om ongewassen haar er fris en schattig uit te laten zien.

Bekijk enkele van de beste kapsels voor ongewassen haar. Sommige werken beter als je de afgelopen 24 uur niet hebt gewassen, andere weten te verbergen dat je vers gewassen haar niet op een stijlvolle manier schudt. Hier zijn uw beste opties.

1. Houd het strak

Het gebruik van een stijltang is altijd beter voor je haar als er wat olie in zit. Je moet nog steeds een goede hittebeschermer gebruiken, maar je kunt gemakkelijk wegkomen met een strakke look op de dagen dat je geen shampoo gebruikt. Je kunt je look afmaken met een glansspray als je haar er dof uitziet, maar je moet dat ook zien als een teken dat het wat meer TLC nodig heeft.

2. Probeer zijvlechten

Side Braid Second Day Hairstylesfoto

Een enkele vlecht is een simpele look, maar het voegt textuur toe aan je haar en vermomt eventueel vet, daarom is het een van de beste kapsels voor ongewassen haar. Je moet beginnen met droogshampoo, en nadat je het uit je haar hebt geborsteld, kies je voor een zijvlecht. Zet vast met bobby-pinnen aan uw favoriete kant. Als je te maken hebt met flyaways, zou een haarlak die licht vasthoudt je look compleet moeten maken.

3. Ga voor een paardenstaart

Slordige paardenstaart voor tweedaags haar

Een gladde paardenstaart is ook een zeer gemakkelijke manier om uw haar een pauze te geven van het wassen met shampoo. Gebruik haarolie of een serum om kroezen te bestrijden en zet je paardenstaart voorzichtig vast, of deze nu hoog of laag is.

Haarmanchet Paardenstaart Vuile haarstijlen

Je kunt ook gaan voor de rommelige look, maar je hebt een goede textuurspray voor volume nodig om het echt te laten werken.

4. Krijg Beachy Waves

Beachy Waves voor tweedaags haarfoto

Als je niet de natuurlijke textuur hebt voor zwoele golven, krijg je veel betere resultaten als je ze niet probeert te stylen op brandschoon haar. Je krullen zullen veel beter vasthouden, daarom is dit een van de beste kapsels voor ongewassen haar. Begin met droogshampoo en gebruik een föhn bij de wortels voor wat meer volume. Gebruik een krultang van 1 inch, en als je klaar bent, wikkel je het haar bij je wortels met je vingers en eindig je met een textuurspray.

5. French Braid een Faux Undercut Look

Faux undercut kapsel

Voor een meer edgy look kun je een nep-ondersnijdend kapsel maken met Franse vlechten. Nadat je je haar in drie secties hebt verdeeld, een in het midden en een voor elke kant, vlecht je ze elk afzonderlijk. Als je klaar bent, draai je hun uiteinden naar elkaar toe en maak je ze vast aan de achterkant of over de schouder. Maak je frisse nieuwe look af met een glansspray.

6. Rol je vlechten in broodjes

Opgerold Broodje Voor Vies Haarfoto

Een van de beste kapsels voor ongewassen haar als je veel lengte hebt, omvat ook vlechten. Nadat je je haar bij de kruin hebt geplaagd, deel je het aan de achterkant in drie delen en begin je de middelste in de nek te vlechten en de zijkanten iets hoger. Als je klaar bent, rol je ze naar boven en zet je ze vast met bobby-pinnen.

7. Probeer het rommelige broodje

Rommelig knotje voor vuil haar

Eenvoudig en snel, een laag broodje kan uw probleem probleemloos oplossen. Begin met droogshampoo en als je geen textuur hebt, gebruik dan een krultang met een klein staafje op een paar willekeurige lokken. Nadat je je haar hebt verzameld, draai je het om een ​​laag, rommelig knotje te creëren. Zet het goed vast met bobby-pinnen.

8. Kies voor een Quick Top Knot

Topknoop voor vuil haar

Het is een van de beste kapsels voor ongewassen haar en je kunt binnen twee minuten of minder onderweg zijn. Begin met een hoge paardenstaart, maak dan een knot en zet deze met bobby-pinnen op je kruin vast. Bestrijd kroezen en voeg een beetje glans toe met het juiste serum.

9. Kies de Faux Braided Crown

Faux gevlochten kroon voor tweedaags haar

Een eenvoudige manier om een ​​gevlochten kroon te maken, dit kapsel verbergt eventuele vette wortels en voegt veel stijlpunten toe aan je look. Nadat je je haar in het midden hebt gescheiden, scheid je de twee helften opnieuw en krijg je vier paardenstaarten vastgemaakt aan de kruin. Vlecht ze allemaal, niet te strak, rek ze een beetje uit en maak er dan een ononderbroken cirkel mee, voordat je de uiteinden eronder vastzet en instopt.

10. Probeer een side-swept chignon

Kant Chignonfoto

Absoluut een van de beste kapsels voor ongewassen haar, de zijknipper is snel en gemakkelijk. Gebruik een goede stylingcrème op de punten, draai je haar dan in een knoop onder een van je oren en zet het goed vast met haarspeldjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *