Categories
Uncategorized

10 manieren om je haar elke dag te dragen

De manier waarop je je haar draagt, zegt veel over jou. Hoewel dat een beetje stressvol kan zijn, is het ook super spannend! Je wordt elke dag wakker en kiest hoe je je haar wilt dragen en je hebt alle controle! Kies een paar go to’s die voor u werken, ongeacht het evenement.

Als je hulp nodig hebt bij het uitkiezen van die go to’s, of als je gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën om je haarspel op te fleuren, bekijk dan deze stijlen hieronder!

1.) Hoge paardenstaart

Een hoge paardenstaart is geweldig omdat hij zo veelzijdig is. Je kunt dit naar een chique evenement dragen en er super elegant uitzien, of je kunt het naar de sportschool dragen en er precies in passen. Het is aan jou hoe je het draagt, maar hoe dan ook, het ziet er prachtig uit!

Ik laat graag stukjes rond mijn gezicht achter om de make-up die ik draag in te kaderen.

10 manieren om je haar elke dag te dragen

2.) Lage paardenstaart

Nu is het belangrijk om voorzichtig te zijn met een lage paardenstaart, want als je het verkeerd doet, kan het elke outfit beschadigen waarmee je het probeert te dragen. Maar goed gedaan, het werkt zo goed!

Zorg ervoor dat, hoe je het ook besluit, het je gezicht en make-up benadrukt. Laat de juiste stukjes naar beneden om je gezicht omkaderen en zorg ervoor dat je genoeg volume hebt zodat het er niet super vettig uitziet.

10 manieren om je haar elke dag te dragen

3.) Half omhoog half omlaag

Dit is het beste kapsel voor als je onderweg bent en een snelle en oosterse manier nodig hebt om er gepolijst en afgewerkt uit te zien! Ook als je je haar vaak aanraakt en daardoor vettig wordt, is dit een goede manier om je haarwastijd te verlengen.

10 manieren om je haar elke dag te dragen

4.) Omhoog doen

Bewaar deze voor je als semi-chique evenementen. Zoals de babyshower van je vrienden of het verlovingsfeestje van je neven. Je kunt YouTube supergemakkelijk en echt koninklijk doen, zodat je deze look thuis kunt bereiken.

Ik draag graag een up-do wanneer ik een hogere halslijn draag, omdat ik denk dat het je gezicht benadrukt en welke make-up je die dag ook besluit te dragen.

10 manieren om je haar elke dag te dragen

5.) Haarspeldjes

Hoewel de onderstaande afbeelding misschien een beetje overdreven voor je is, zijn haarspeldjes teruggekomen en ze zijn een fantastische manier om elk kapsel op te fleuren! Je kunt ze dragen als je haar omhoog, omlaag, in een knotje zit, wat dan ook. Ze voegen precies de juiste hoeveelheid sprankeling en glans toe aan elke outfit.

Ze zijn niet eens super duur om te kopen. Meestal kun je ze lokaal of online ophalen voor ongeveer $ 5,99 voor 3 verschillende soorten haarspeldjes.

Als je op zoek bent naar een manier om iets unieks en sprankeling toe te voegen, zoek dan niet verder!

10 manieren om je haar elke dag te dragen

6.) Krultang

Je haar krullen is veel moeilijker dan het steil maken, omdat er zoveel verschillende manieren zijn om te doen en er zoveel beslissingen moeten worden genomen.

Afhankelijk van de lengte van je haar, moet je de maat krultang kiezen die je wilt gebruiken. Het hangt er ook van af wat voor soort krullen u zoekt. Het is zeker goed te doen, maar doe eerst je onderzoek en oefen eerst!

10 manieren om je haar elke dag te dragen

7.) Rechtgetrokken

Het enige (nou ja, misschien niet het enige), maar zeker zo belangrijk om te onthouden bij het steil maken van je haar, is om het te besproeien met hittebescherming voordat je begint. U besteedt jaren en honderden dollars om te groeien en voor uw haar te zorgen! Verwen het niet met één klap van je oververhitte stijltang! Bescherm dat haar en neem de juiste voorzorgsmaatregelen!

Bevochtig ook met argonolie, aangezien warmte de neiging heeft om ons haar uit te drogen.

Zie ook

10 manieren om je haar elke dag te dragen

8.) Glad terug

Dit is de beste manier om je haar te dragen als je op de vierde dag bent dat je je niet wast en je hebt een belangrijke vergadering of les waar je je haast naar hebt. Het ziet er niet alleen super gepland en gepolijst en verfijnd uit, je hoeft je geen zorgen te maken dat het er te vettig uitziet. Niemand kan vet en haarlak van elkaar onderscheiden!

Dus als je wacht om je haar te wassen, maar je hebt een belangrijke plek om het te halen, maak je geen zorgen. Pak je spuitfles en maak je haar vochtig, en ga dan aan de slag met een kam die alles naar achteren borstelt. Als je het eenmaal in de gewenste stijl hebt, spray dan die baby tot hij schijnt als de zon!

10 manieren om je haar elke dag te dragen

9.) Vlechten

We hebben niet allemaal dit talent, ik weet het. Dus maak je geen zorgen als deze stijl gewoon niet in je stuurhuis zit. Je hebt 9 andere fantastische opties! Als je echter wilt leren vlechten, zijn er talloze gemakkelijk te volgen YouTube-tutorials die je kunt bekijken!

Als je al weet hoe je moet vlechten, wees dan niet bang om dat talent toe te voegen aan je dagelijkse garderobe. Er zijn honderden verschillende soorten vlechten: visverhaal, nederlands frans vlechtwerk, frans vlechtwerk, enz. Kies er een en ga aan de slag! Dit is een talent dat niet iedereen zo kan laten zien!

10 manieren om je haar elke dag te dragen

10.) Rommelig broodje / top niet

Ah het ongrijpbare rommelige broodje. Niet zo gemakkelijk te bereiken als je misschien denkt. Of zoals de naam ons laat nadenken wanneer we onze pogingen beginnen. Meestal kost het tijd om het snelle rommelige broodje te regelen en te perfectioneren voordat we die perfect rommelige look krijgen.

Mijn advies is om de tijd te nemen bij het maken van de perfecte rommelige knot of niet. Het hoort er moeiteloos uit te zien, hoewel we weten dat het dat niet is, verlies die blik niet in je haast om het perfect te krijgen.

Als je eenmaal het perfecte knotje hebt, wees dan niet bang om het op te fleuren met de eerder genoemde haarspeldjes of zelfs een sjaal of een hoofdband!

10 manieren om je haar elke dag te dragen

Dus je bent nu gewapend met 10 verbazingwekkend fantastische en modieuze kapsels die volledig haalbaar zijn! Als je een fantastisch evenement hebt om naar toe te gaan, of je gaat gewoon naar je werk, probeer dan iets nieuws! Probeer ze uit en laat ons in de reacties hieronder weten welke jouw favorieten zijn!

Bron van uitgelichte afbeelding: www.Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *